Jämsän ja Äänekosken I Cycle -paidat.

Jämsän ja Äänekosken I Cycle -paitoja myynnissä

Olemme suunnitelleet Jämsän ja Äänekosken (sekä aiemmin Jyväskylän ja Keski-Suomen) pyöräilylle I Cycle -tunnukset sekä tunnusten pohjalta mm. paitoja ja tarroja. Tavoitteena on tuoda esille myönteisiä mielikuvia pyöräilystä ja edistää pyöräilyä. Fillarointi on hauskaa ja tekee hyvää sydämelle! Tykkäätkö sinäkin pyöräilystä? Kerro se muillekin hankkimalla Jämsän tai Äänekosken I Cycle -paita!

Paitoja saa puuvillaisina ja teknisinä sekä naisten että miesten malleina. Värivaihtoehtoja on useampia. Puuvillaiset paidat kustantavat jäsenille 10 € ja muille 15 €, tekniset paidat jäsenille 15 ja muille 20 €.

Lisätietoja paidoista pdf-esitteissä:

Huomaathan, ettei kaikkia esitteissä mainittuja värejä ja kokoja ole saatavilla.

Jämsän paidat ja niiden ostaminen

Jämsän paidat ovat myynnissä Jämsekin matkailupalveluissa (Seppolantie 5, Jämsä). Käy hankkimassa Jämsekiltä paita itsellesi!

Äänekosken paidat ja niiden ostaminen

Paidat ovat myynnissä JYPS Äänekosken vastuuhenkilöllä Tommi Terävällä (040 5900 526, tommi.terava (ät) hotmail.com). Kysy paidoista lisää Tommilta!

Paidat ja liittymistarjoukset

Kannattaa tutustua myös Jämsän ja Äänekosken liittymistarjoukseen!

Liittymistarjous Jämsässä ja Äänekoskella asuville

Liittymistarjouksemme ovat saavuttaneet suuren suosion. Tämä tarjous on suunnattu Jämsässä ja Äänekoskella asuville – tarjoukseen sisältyy I Cycle Jämsä– tai I Cycle Äki -paita. Ks. täältä tarjous muualla maakunnassa asuville.

Kun liityt nyt jäseneksi, niin saat jäsenyyden ja puuvillaisen Jämsän tai Äänekosken I Cycle -paidan 25 eurolla tai jäsenyyden ja teknisen paidan 30 eurolla. Alle 18-vuotiaille hinnat ovat 15/20 €. Tarjous on voimassa niin kauan kuin paitoja riittää.

Normaalisti JYPS ry:n jäsenmaksu on aikuisilta 20 € ja alle 18-vuotiailta 10 €. I Cycle -puuvillapaidat maksavat jäsenille 10 € ja muille 15 € sekä tekniset paidat jäsenille 15 € ja muille 20 €.

Jämsä: miten pitää toimia

Jämsän I Cycle -paidat ovat myynnissä Jämsekin matkailupalveluissa (Seppolantie 5, Jämsä). Käy Jämsekillä tutkimassa valikoimaa ja ostamassa paita suoraan itsellesi jäsenhinnalla (puuvillainen 10 €, tekninen 15 €). Liity tämän jälkeen jäseneksi liittymislomakkeella. Kirjoita lomakkeen Vapaa sana -kohtaan LIITTYMISTARJOUS JÄMSÄ ja maksa loput liittymistarjouksen hinnasta seuran tilille (aikuinen 15 €, alle 18-vuotias 5 €).

Äänekoski: miten pitää toimia

Äänekosken I Cycle-paidat ovat myynnissä JYPS Äänekosken vastuuhenkilöllä Tommi Terävällä (040 5900 526, tommi.terava (ät) hotmail.com). Ole yhteydessä Tommiin, käy tutkimassa paitavalikoimaa ja ota itsellesi sopiva paita. Jäseneksi liittymisen voit hoitaa paikan päällä.

JYPS ry

JYPS on yhdistys kaikille, jotka käyttävät pyörää kulkuneuvona, ovat kiinnostuneita pyöräilyn edistämisestä tai harrastavat pyöräilyä. Yhdistyksen toiminta-alueena on koko Keski-Suomen maakunta ja pyrimme kehittämään paikallistoimintaa mahdollisimman monelle Keski-Suomen paikkakunnalle. Jäsenenä saat etuja sekä tuet pyöräilyä ja pyöräilyolojen kehittämistä. Yhdistykseen kuuluu lähes 600 jäsentä. Olet tervetullut mukaan!

Liittymistarjous maakunnassa asuville

Liittymistarjoukset ovat tänäkin vuonna saavuttaneet suuren suosion. Jatkamme tarjousta sovellettuna netin kautta. Tämä tarjous on suunnattu erityisesti Hankasalmella, Joutsassa, Kannonkoskella, Karstulassa, Keuruulla, Kinnulassa, Kyyjärvellä, Laukaassa, Multialla, Muuramessa, Petäjävedellä, Pihtiputaalla, Saarijärvellä, Toivakassa, Uuraisilla tai Viitasaarella asuville – tarjoukseen sisältyy I Cycle Keski-Suomi -teepaita. Jämsässä ja Äänekoskella asuville löytyy oma tarjous täältä.

Kun liityt jäseneksi netin kautta, niin saat jäsenyyden ja puuvillaisen I Cycle Keski-Suomi -paidan 25 eurolla tai jäsenyyden ja teknisen paidan 30 eurolla. Alle 18-vuotiaille jäsenyyden ja paidan hinnat ovat 20/25 €. Hintoihin sisältyy paidan postitus ja muutama I Cycle Keski-Suomi -tarra pyörään kiinnitettäväksi! Tarjous on voimassa niin kauan kuin paitoja riittää. Halutessasi voit tilata samassa yhteydessä myös seuravaatteita.

Normaalisti JYPS ry:n jäsenmaksu on aikuisilta 20 € ja alle 18-vuotiailta 10 €. I Cycle -puuvillapaidat maksavat jäsenille 10 € ja muille 15 € sekä tekniset paidat jäsenille 15 € ja muille 20 €.

Read more

Palkinnot luovutettiin Pyöräilyviikon päätapahtumassa lauantaina 11.5.

Pyöräilyn edistämisen kunniamaininnat 2013

JYPS ry ja Jyväskylän kaupunki jakoivat Pyöräilyviikon päätapahtumassa 11.5. useita kunniamainintoja pitkäaikaisesta työstä pyöräilyn hyväksi. Palkitsimisissa painopisteenä oli tänä vuonna lasten ja nuorten pyöräilyn edistäminen Pyöräilyviikon teeman ”Lapsella on oikeus pyöräillä” mukaisesti.

Kuvia palkintotilaisuudesta löytyy täältä.

Jouko Meriläinen

Pitkäaikainen työskentely Jyväskylän pyöräilyn hyväksi. Fillaripoliisi Jouko on ollut mukana jokaisella 11:llä Jyväskylän Pyöräilyviikolla ja on muutenkin toiminut ahkerasti pyöräilyn edistämiseksi.

Leena Piippa

Pitkäaikainen työskentely Jyväskylän pyöräilyn hyväksi. Liikenneturvan Leena on ollut mukana jokaisella 11:llä Jyväskylän Pyöräilyviikolla ja on muutenkin toiminut ahkerasti pyöräilyn edistämiseksi.

Helinä Viitasaari

On edistänyt pyöräilyä aktiivisesti Luonetjärven koululla jo vuosien ajan.

Harri Neijonen

On edistänyt pyöräilyä aktiivisesti Mäkelänmäen koululla jo vuosien ajan.

Heikki Stenvall

On edistänyt pyöräilyä aktiivisesti Keski-Palokan koululla jo vuosien ajan.

Juha Ryynänen

On edistänyt pyöräilyä aktiivisesti Tyyppälän koululla jo vuosien ajan.

Keski-Suomen opiskelija-asuntosäätiö KOAS

Hankki Kauppakadulle Jyväskylän ensimmäisen julkisen pyöränpumpun.

Kiitos ja onnittelut kaikille!

Konan luovutus Hannele Metsärannalle.

Pyöräilyviikon 2013 tapahtumien pääpalkinnot luovutettu

Pyöräilyviikkoa vietettiin 11.–19.5. Viikon ohjelmaan sisältyneiden Palokkajärven ympäriajon ja Jyväskylän 10. Kuvasuunnistuksen pääpalkinnot on nyt luovutettu voittajilleen.

Kaikkien Palokkajärven ympäriajooon 11.–19.5. osallistuneiden kesken arvottiin Kona Store Finlandin lahjoittama Konan hybridipyörä. Pyörän voitti Hannele Metsäranta.

Kaikkien Kuvasuunnistukseen osallistuneiden kesken arvottiin Ride Cycle Storen lahjoittama Trekin fillari. Pyörän voitti Leila Rossi. Kuvia pyörän luovutustilaisuudesta löytyy täältä.

Onnittelut vielä molemmille palkituille ja kiitos tapahtumien yhteistyökumppaneille!

Lisätietoja tapahtumista sekä niiden palkinnoista ja palkituista löytyy Pyöräilyviikon sivuilta täältä.

Muistakaahan osallistua Pyöräilyviikon tapahtumiin jälleen ensi vuonna!

MTB Marathon Laajavuori la 15.6.2013 klo 12

Maastopyöräilyn valtakunnallisen Marathon Cupin osakilpailu poljetaan Jyväskylän Laajavuoressa lauantaina 15.6. alkaen klo 12. Marathon ajetaan Laajavuoressa kahdeksatta kertaa – luvassa on jälleen hauskaa ajoa, haastavia ylämäkiä ja todella vauhdikkaita laskuja!

MTB Marathon Laajavuori on suosituin Keski-Suomessa järjestettävä pyöräkilpailu. Tapahtumaan odotetaan noin 300 osallistujaa. Kuntotapahtumatyyppiseen ja teknisesti helppoja reittejä pitkin ajettavaan Marathoniin voivat osallistua kaikki maastopyörän omistavat. Halutessaan pyörän voi jopa vuokrata kisaan.

21 kilometrin kilpailureitti kiertelee Laajavuoren alueella. Reitti on teknisesti helppo mutta fyysisesti vaativa mäkisesta maastosta johtuen. Matkavaihtoehtoina ovat 21 km, 42 km ja päämatka 63 km. Lyhin matka on sopiva esimerkiksi maastopyöräilyä aloitteleville ja työpaikkaporukoille.

Tervetuloa ajamaan tai seuraamaan! Haasta myös kaverisi mukaan!

Marathon on osa pyöräilyn superkisaviikonloppua, johon kuuluvat myös Pivot Enduro Jyväskylä Halssilassa lauantaina klo 11, alamäkiajon Nappulakumi-cupin osakilpailu Laajavuoressa lauantaina klo 12:30 ja MTB Enduro SM Laajavuori sunnuntaina klo 11.

Fillarinappulakoulu

Kesän juniorilenkit

Kesän juniorilenkit polkaistiin käyntiin maanantaina 3.6. Mukaan kuitenkin mahtuu ja ehtii vielä!

Junnulenkit ovat tarkoitettu 8–16-vuotiaille tytöille ja pojille. Lenkkejä ajetaan aina syyskuulle asti maanantaisin klo 17:30–19:30. Lähtöpaikkoina toimivat Laajavuori Bike Park, Halssilan hiihtomaa ja Tuomiojärven uimarannan parkkipaikka. Tarkistathan lähtöpaikan aina lenkkikalenterista ja ilmoittaudut Nimenhuutoon. Pääpaino lenkeillä on maastoajossa, mutta kokeilemme myös muita pyöräilyn lajeja ja välillä pulahdamme kenties myös uimaan tai liikennepuiston vilinään.

Lisätiedot lenkeistä, ilmoittautumisohjeet ja lähtöpaikat täältä.