Jyväskylän, Jämsän, Äänekosken ja Keski-Suomen I Cycle -teepaidat ennakkotilattavina!

Huikean menestyksekäs I Cycle -paitakamppis jatkuu myös tänä vuonna! Tilaa paitasi ennakkoon, jotta saat varmasti mieluisen I Cycle -paidan!

I Cycle -paitoja on saatavilla Jyväskylään, Jämsään, Äänekoskelle ja Keski-Suomeen. Paitojen tavoitteena on tuoda esille myönteisiä mielikuvia pyöräilystä ja edistää pyöräilyä. Fillarointi on hauskaa ja tekee hyvää sydämelle!

Jyväskylän paitoja on tarjolla kolmella kuviolla, muissa paidoissa käytetään I Cycle -peruslogoa. Kaikkia paitoja saa puuvillaisina ja teknisinä sekä miesten ja naisten malleina. Värivaihtoehtoja on runsaasti.

Puuvillaiset paidat maksavat JYPS-jäsenille 10 € ja muille 15 €. Teknisten paitojen hinta on jäsenille 15 € ja muille 20 €.

Paitojen ennakkotilaus on avoinna sunnuntaihin 6.4. asti. Lähetä tilauksesi sähköpostilla osoitteeseen kaisa.m.peltonen (ät) gmail.com. Ilmoita tilauksessa selkeästi: nimi, puhelinnumero, materiaali (puuvilla/tekninen), paidan malli (Venice/Kings/Delray, miesten/naisten), väri, kuvio (JKL 1/2/3, Jämsä, Äki, Keski-Suomi), koko ja tilausmäärä.

Tilatut paidat ovat noudettavissa JYPS:in pisteellä Pyöräilyviikon päätapahtumassa
Jyväskylän kävelykadulla lauantaina 10.5. klo 10:30–17. Äänekosken paitoja voi noutaa Äänekoskelta perjantaina 23.5. sekä Jämsän We Cycle Jämsä! -katutapahtumasta 24.5. Keski-Suomen paidat ovat mukana kaikissa tapahtumissa.
Paidat on maksettava käteisellä ja mieluiten tasarahalla. Jos et pysty noutamaan paitaasi, niin sovi, että joku käy noutamassa sen puolestasi. Tapahtumissa on myynnissä myös ylimääräisiä paitoja.
Jatkossa paitoja myydään JYPS:in tapahtumissa ja lisäksi ainakin Ride Cycle Store ottaa paitoja myyntiin.
Lisätietoja paidoista

MTB Marathon Laajavuori lauantaina 14.6. klo 12

MTB Marathon Laajavuori on kuntotapahtumaluonteinen kaikille avoin maastopyöräkilpailu Jyväskylän Laajavuoressa. Kisa ajetaan yhdeksättä kertaa lauantaina 14.6. alkaen klo 12! Luvassa on jälleen hauskaa maastopyöräilyä, haastavan tiukkoja ylämäkiä ja vauhdikkaita laskuja!

Kisaan odotetaan 300–400 osallistujaa, joten MTB Marathon Laajavuori on Keski-Suomen suosituin pyöräkilpailu. MTB Marathon Laajavuori on myös valtakunnallisen maastopyöräilyn Marathon Cupin osakilpailu.

Kilpailureitti polveilee Laajavuoren alueella kaupungin laidalla. Kilpailukeskus sijaitsee Killerin Liikuntakeskuksessa. 21 kilometrin mittainen reitti on fyysisesti raskas mutta teknisesti helppo, joten kuka tahansa maastopyörän omistava voi osallistua. Kilpailussa on kolme matkaa: 21, 42 ja 63 km. 21 kilometrin matka soveltuu mainiosti esimerkiksi maastopyöräilyä aloitteleville ja kokeileville. Sarjoja kilpailussa on kaikkiaan 14.

Tule mukaan ja haasta kaverisikin ajamaan!

Fenix MTB Marathon Laajavuori

www.facebook.com/mtbmarathonlaajavuori

I Cycle -logot on vapautettu valtakunnalliseen käyttöön!

Olemme toteuttaneet We Cycle -pyöräilynedistämiskampanjaa vuodesta 2012. Kampanjassa Jyväskylän, Jämsän, Äänekosken ja Keski-Suomen pyöräilylle on suunniteltu I Cycle -logot. Logoja käytetään pyöräilyn tunnuksena ja niiden pohjalta on teetetty pyörätarroja, paitoja, heijastimia ja muita pyöräilyä markkinoivia tuotteita. Kampanja on ollut huikea menestys!

Nyt I Cycle -logo on vapautettu ilmaiseen yleishyödylliseen ja valtakunnalliseen käyttöön! Olemme luoneet We Cycle Finland -sivuston, jolta löytyvät suuriin kaupunkeihin valmiit I Cycle -logot ja muualle logopohjat. Sivuilla on myös ehdotuksia I Cycle -kampanjatuotteiksi sekä tiedot testatuista tuotteiden painopaikoista.

JYPS toteutti sivuston Pyöräilykuntien verkoston ja Liikenneviraston tuella.

Käynnistä paikkakunnallasi, yhdistyksessäsi tms. pyöräilykampanja I Cycle -logolla ja -tuotteilla!

Pyöräilyviikon uudet nettisivut on julkaistu

Jyväskylän seudun Pyöräilyviikon nettisivut olivat aiemmin suoraan JYPS:in näiden sivujen alla. Sivut olivat varsin kömpelöt käyttää, joten päätimme toteuttaa uudet sivut. Nyt Pyöräilyviikon uudet nettisivut on julkaistu ja löytyvät osoitteesta www.pyorailyviikko.fi!

Sivuilla on paljon asiaa ja tietoa Suomen mahtavimmasta ja upeimmasta eli Jyväskylän seudun Pyöräilyviikosta. Pyöräilyviikon 10.–18.5 ohjelmastakin on sivuilla maistiaisia, kokonaisuudessaan ohjelma julkaistaan huhtikuun alkupuolella. Ohjelman lisäksi sivuille päivitellään jatkuvasti liikkeiden tarjoamia alennuksia, Pyöräilymessujen näytteilleasettajia, Pyöräparaatiin ilmoittautuvia ryhmiä…

Käy tutustumassa sivuihin ja toimintaan sekä merkitse Pyöräilyviikko kalenteriisi!

Jyväskylän korkeakoulujen opiskelijapyöräkampanja käynnistyy 11.3.2014

Jyväskylän korkeakoulujen opiskelijapyöräkampanja, 100 pyörää, käynnistyy. Kampanjassa kerätään, kunnostetaan ja lahjoitetaan Jyväskylän yliopiston, Jyväskylän ammattikorkeakoulun ja Humanistisen ammattikorkeakoulun opiskelijoille vähintään 100 polkupyörää.

JYPS on osallistunut kampanjan suunnitteluun ja me kunnostamme kampanjaa varten lahjoitetut käytetyt ja hylätyt pyörät.

Kampanjan toteuttaminen alkaa tiistaina 11.3., kun arvioimme ja siirrämme huoltotilaan KOASin varastoihin hylätyt noin satakunta pyörää.

Kampanjan tunnuksena käytetään suunnittelemaamme We Cycle JKL -logoa. Kampanjaa tukevat ainakin Jyväskylän kaupunki ja Laakkonen.

Lisätietoja kampanjasta myöhemmin. Kampanjalle on tulossa mm. oma nettisivu.

Ride Cycle Store Cup 2014 alkaa Haukanniemen talvi-XC:llä tiistaina 11.3. klo 18!

Ride Cycle Store Cup on keskisuomalaisten pyöräilyseurojen JYPS:in, CC Picaron, Vaajakosken Terän ja Alvajärven Ryhdin järjestämä pyöräkilpailujen sarja. Cupissa ajetaan monipuolisesti sekä asfaltilla että maastossa. Cupin kisoihin voi tulla ajamaan kuka tahansa kunnosta ja suuresti myös pyörästä riippumatta.

Vuonna 2014 cupiin sisältyy 11 kilpailua maaliskuun ja syyskuun välillä. Mukana on kaksi talvikisaa.

Cupin aloittaa Haukanniemen talvi-XC tiistaina 11.3. klo 18. Kyseessä on xc-tyyppinen talvikisa Jyväskylän Haukanniemessä. Cup jatkuu keskiviikkona 19.3. Setämies-talvienskalla.

Osallistuminen maksaa cupissa kisaa kohden aikuisille 10–25 € ja alle 18-vuotiaille 5 €. Osallistumisoikeus kaikkiin kilpailuihin maksaa aikuisille 90 € ja alle 18-vuotiaille 40 € – pakettimaksut sisältävät teknisen tai puuvillaisen I Cycle Keski-Suomi -teepaidan. Joukkueen rekisteröiminen cupiin maksaa lisäksi 10 €.

Tule mukaan fillaroimaan! Lisätietoja cupista: www.jyps.fi/kscup.

Hylätyt pyörät taloyhtiöissä -ohjeistus julkaistu

Tänään 7.3.2014 GoExpo-messujen Suomi pyöräilee -tietoiskussa julkistettiin Suomen pyöräilynedistämisyhdistysten yhteinen Hylätyt pyörät taloyhtiöissä -ohjeistus. JYPS on ollut aktiivisesti mukana ohjeen laatimisessa.

Ohjeistus on laadittu, jotta taloyhtiön varastoon hylättyjen pyörien kanssa toimiminen olisi mahdollisimman helppoa, selkeää, oikeudenmukaista ja ongelmatonta. Ohjeistusta voi noudattaa kokonaisuutena tai soveltuvilta osin.