JYPSiin voi liittyä aivan kuka tahansa pyörällä kulkeva tai pyöräilystä ja pyöräilyn edistämisestä kiinnostunut. Yhdistykseen ovat tervetulleita niin satunnaiset fillaristit kuin aktiiviset harrastajat. Jäsenenä saat etuja sekä tuet samalla pyöräilyä ja pyöräilyolosuhteiden kehittämistä. Jäsenenä olet suomalaisen pyöräilyn etujoukossa!

Myös yhteisöt (yhdistykset, yritykset jne.) voivat liittyä jäseniksi.

Yhdistyksessä on noin 1000 jäsentä. Alle 18-vuotiaita jäseniä on noin 300. Jäsenmäärä kasvaa jatkuvasti. Tule sinäkin mukaan!


Jäsenmaksut 2017

  • Aikuinen 30 €
  • Vähävarainen aikuinen (esim. opiskelija, eläkeläinen, työtön; omantunnon mukaan) 20 €
  • Alle 18-vuotias 10 €
  • Perhe (kaikki samassa osoitteessa asuvat aikuiset ja lapset) 60 €
    • jos joku perheestä on entuudestaan jäsen, niin perhejäsenyys ilmoitetaan lomakkeella täällä
  • Ainaisjäsenyys vähävarainen 400 € ja muut 600 €
  • Yhteisö (yhdistys, yritys tms.) 100 €

Vanhojen jäsenten jäsenmaksun eräpäivä 31.3.2017

Aiemmin jäseniksi liittyneiden jäsenmaksujen eräpäivä on perjantai 31.3. Maksa maksusi yhdistyksen tilille FI24 3636 3002 0883 00, kirjoita viestiosaan ”JÄSENMAKSU 2017” + jäsenyyden tyyppi (aikuinen / vähävarainen / alle 18-vuotias / perhe / ainaisjäsenyys / yhteisö) + kaikkien niiden jäsenten nimet, joiden jäsenmaksut maksat.

Jos haluat liittää koko perheesi jäseniksi, niin ilmoita ennen maksun maksamista perhejäsenyys lomakkeella täällä.

Jäsenmaksuista lähetetään laskut sähköpostilla. Jos et saa laskua, niin tarkista ensin roskapostilaatikkosi, joitain viestejä on saattanut päätyä sinne. Jos laskua ei saavu, niin jäsenrekisterissä ei ole osoitettasi tai se on vanhentunut – ilmoita ajantasaiset yhteystietosi nettilomakkeella!

Jos et ilmoita yhdistyksestä eroamisesta 31.3. mennessä, niin olet joka tapauksessa velvollinen maksamaan vuoden 2017 jäsenmaksun.


Vapaaehtoinen taloudellinen tuki toiminnalle

Jäsenet voivat halutessaan tukea yhdistyksen toimintaa jäsenmaksun lisäksi suuremmallakin summalla – korvaamattoman arvokkaan vapaaehtoistyön ohella myös rahalle on todellista tarvetta. Esimerkiksi ohjaajien kouluttamiseen ja varustelemiseen yhdistys sijoittaa vuosittain tuhansia euroja. Pyöräilynedistämistä tehtäisiin vielä nykyistä enemmänkin, mutta rahatilanne on merkittävin rajoittava tekijä.

Tuen voi kohdistaa yleisesti yhdistyksen toimintaan tai ohjattuihin lenkkeihin, Fillariakatemialle ja/tai pyöräilynedistämiseen. Summa on vapaavalintainen, mutta sen pitää olla kuitenkin vähintään 5 €.

Tuen voi maksaa yhdistyksen tilille Tapiola IBAN FI24 3636 3002 0883 00 jäsenmaksun yhteydessä tai erillisenä maksuna. Jos maksat tuen jäsenmaksun yhteydessä, niin erottele maksut tilisiirron viestissä, esim. ”Jäsenmaksu 2017 Petra Pyöräilijä. Lisäksi tuki junioritoiminnalle 10 € ja pyöräilynedistämiselle 10 €.

Kiitos tärkeästä tuestasi!