Arvokkaasti pukeutuneita seuralaisia vuodelta 1954.

Kutsu JYPS:in 75-vuotisjuhliin

Jyväskylän Pyöräilyseura ry on perustettu vuonna 1935 ja on näin ollen tiettävästi Suomen toiseksi vanhin pyöräilyseura. Tänä vuonna seuramme ikämittariin tulee täyteen kunniakkaat 75 vuotta.

Seuran alkuvuosien historiasta löytyy lisätietoa täältä.

Olette lämpimästi tervetulleita juhlistamaan kanssamme JYPS:in pitkää pyöräilytaivalta seuran mökille Laukaan Vihtavuoreen (noin 20 km Jyväskylän keskustasta) perjantaina 13.8. alkaen klo 17:00.

Tilaisuudessa muistellaan menneitä, palkitaan ansioituneita seuralaisia, nautitaan täytekakkukahveista ja vietetään aikaa vapaamuotoisesti. Jos haluaa saunoa ja uida, kannattaa varata mukaan pyyhe ja uimapuku. Tilaisuudessa on myynnissä myös seuravaatteita.

Juhlimaan voi tulla omin kyydein tai yhteislähdöllä autoilla tai pyörillä Aren aukiolta (Puistokatu 1, Jyväskylä) klo 16:30.

Ennakkoilmoittautuminen on toivottavaa tarjoiluiden ja kyyditysten varaamisen vuoksi, mutta toki olet tervetullut paikalle aivan spontaanistikin. Ennakkoilmoittautuminen sähköpostilla Anne Välipakalle mieluiten viimeistään keskiviikkona 11.8.

Lisätietoja antaa tarvittaessa seuran puheenjohtaja Teemu Tenhunen tai mökkivastaava Anne Välipakka. Yhteystiedot löydät täältä.

Tervetuloa!

Kaupunkirakennelautakunta hyväksyi kevytväylien reunatukien käyttöperiaatteet

 

Jyväskylän kaupungin kaupunkirakennelautakunta hyväksyi kokouksessaan 29.6. periaatteet reunatukien (eli tutummalla nimeltään reunakiveysten) käyttämisestä ajoratojen ja kevytväylien yhtymäkohdissa. Uuden ohjeistuksen pitäisi merkittävästi parantaa pyöräilijöiden olosuhteita – perinteiset jyrkät betoniset tai kiviset reunatuet vaikeuttavat kohtuuttomasti ajamista monilla reiteillä.

Reunatukien käyttöperiaatteiden laadinta käynnistettiin suuresti pyöräilijöiden ja JYPS:in kriittisen palautteen ansiosta.

Kaupunkirakennelautakunnan päätösteksti löytyy täältä.

Reunatukien toteuttamisohjeistus löytyy täältä (hae kaupunkirakennelautakunta ja kokous 29.6. > liitteet).

JYPS:in lausunto reunatukiperiaatteiden laadintaan löytyy täältä.