Syyskokous 2011.

Syyskokous sekä kauden päättäjäiset ja pikkujoulut 3.12.2011

Seuran sääntömääräinen syyskokous pidetään lauantaina 3.12. alkaen klo 16 Kauppalaisseuran kokous- ja saunatiloissa (Väinönkatu 30, 5. kerros, opastus alaovelta). Kokouksessa päätetään vuoden 2012 toimintasuunnitelmasta, budjetista, johtokunnan kokoonpanosta sekä jäsenmaksujen suuruudesta.

Kokouksen esityslista:

1. Kokouksen avaus
2. Valitaan puheenjohtaja, sihteeri, kaksi pöytäkirjan tarkistajaa ja kaksi ääntenlaskijaa
3. Todetaan laillisuus ja päätösvaltaisuus
4. Hyväksytään esityslista
5. Esitetään ja vahvistetaan vuoden 2012 toimintasuunnitelma
6. Esitetään ja vahvistetaan vuoden 2012 tulo- ja menoarvio
7. Päätetään vuoden 2012 jäsenmaksut
8. Valitaan puheenjohtaja ja johtokunnan jäsenet vuodeksi 2012
9. Valitaan yksi tai kaksi toiminnantarkastajaa sekä heille varahenkilöt tarkastamaan vuoden 2012 tilit
10. Päätetään seurassa harjoitettavista pyöräilyn muodoista ja määritellään johtokunnan jäsenten vastuualueet
11. Valitaan edustajat SPU:n ja KesLin kokouksiin
12. Vuoden 2011 parhaiden palkitseminen
13. Kokouksen päättäminen

Syyskokouksen jälkeen iltaa jatketaan vapaamuotoisesti kauden päättäjäisten ja pikkujoulujen merkeissä. Tilaisuuteen sisältyy mm. syömistä, saunomista, kuvien katselua, pyöräilybiisien levyraati ja perinteiset kilometriarpajaiset. Syömistä ja juomista on tarjolla reilusti. Seuravaatteitakin on myynnissä. Muistathan napata mukaan saunomiskamppeet, ja myös omia pyöräilyaiheisia kuvia ja videoita voi ottaa mukaan!

Kuvia viime vuoden vastaavasta tilaisuudesta löytyy täältä.

Huom! Ennen kokousta ja kekkereitä klo 14–15 on mahdollista osallistua seuran järjestämälle ilmaiselle BodyPump-tunnille liikuntakeskus Lineassa Keljonkankaalla. Yhteislähtö pyörillä Aren aukiolta klo 13:20. Muista ilmoittautua mukaan Kaisa Peltoselle, kaisa.m.peltonen (ät) gmail.com viimeistään torstaina 1.1.!

Tervetuloa!


Sini MTB Marathon Cupin finaalissa Teivossa 25.9.

Sini Alusniemi voittoon MTB Marathon Cupissa

JYPS:in Sini Alusniemi voitti ylivoimaiseen tapaan maastopyöräilyn Marathon Cupin naisten sarjan kokonaiskilpailun. Sini keräsi viidestä osakilpailusta yhteensä 1370 pistettä, kun toiseksi tullut Marja-Liisa Pitkänen sai kuudella osakilpailulla kasaan 1186 pistettä. Kaiken kaikkiaan cupissa ajettiin 9 osakilpailua. Aiemmin tänä vuonna Sini on voittanut jo mm. Finlandia-maastopyöräilyn. Onnittelut Sinille!

Sarjassa M18 JYPS:in Jukka Pahajoki oli 9:s – Jukka osallistui sairastelujen vuoksi vain kahteen osakilpailuun. Sarjassa M50 JYPS:in Kari Vaara sijoittui 15:nneksi ja Jukka Järvinen sarjassa M40 20:nneksi. Selvästi eniten osallistujia keränneessä miesten yleisessä sarjassa Tommi Espo oli 23:s kuudesta osakilpailusta keräämällään 1407 pisteellä. Joukkuekilpailussa JYPS:in joukkue jäi tällä kertaa kahdeksanneksi – aiempina vuosina JYPS on saavuttanut mm. joukkuekilpailun ensimmäisen ja toisen sijan.

Marathon Cupin pisteet löytyvät täältä.