Katuajokoulutukset alkavat 6.7.2012 klo 17

JYPS aloittaa katuajokoulutukset pyöräilijöille! Ilmaisissa koulutuksissa opetetaan ja opetellaan liikennesääntöjen mukaista fiksua ja turvallista pyöräilemistä kaupunkialueella.

Koulutuksissa opetetaan muun muassa:

  • hyvän liikennekäytöksen perusteet
  • erilaiset pyöräväylätyypit
  • pyörän paikka liikenteessä
  • miten ajetaan turvallisesti autojen seassa
  • miten vältetään ristiriidat jalankulkijoiden kanssa
  • ryhmittyminen ja risteyksissä ajaminen.

Koulutukset on suunnattu kaikille pyöräileville täysi-ikäisille. Noin tunnin mittaisiin koulutuksiin kuuluu lyhyt yleisosuus lähtöpaikalla ja sen jälkeen tilanteen mukaan 30–45 min pyöräilemistä pienissä ryhmissä keskusta-alueella.

Read more

Miesten ajopaidan etupuoli.

Hanki seuravaatteita!

JYPS:in seuravaatevalikoimassa on peräti yli 30 tuotetta: ajopaitoja, takkeja, huppareita, huiveja, teepaitoja, housuja…

Nyt on viimeinen tilaisuus hankkia vaatteita tälle kesälle! Varastossa on jonkin verran ylimääräisiä tuotteita, joten tutki valikoimaa ja hanki omasi!

Seura välittää tuotteet jäsenille nettohintaan.

Naisten ajopaita selkäpuolelta.

Perhepyöräretket alkavat 25.6.2012 klo 17:30

Maanantaina 25.6. ajetaan seuran ensimmäinen koko perheen pyöräretki Kangaslammen toimintapuistoon. Retken tarkoituksena on ajella leppoisasti nauttien kesäisestä säästä, touhuta puistossa ja syödä eväitä. Perillä on mahdollista testata lastipyörää sekä peräkärryä.

Perhepyöräretket jatkuvat myöhemmin. Esimerkiksi heinäkuussa suuntaamme peräkärryt, lastipyörät ja muut kulkineet koko päivän retkelle kohti Laukaata, jonne ajelemme rauhallista reittiä pitkin pysähdellen sopivissa kohteissa. Jäätelön syömisen ja uimisen jälkeen risteilemme takaisin Jyväskylään kanavalaivalla.

Perhepyöräretkillä ajellaan leppoisaan tahtiin lasten ehdoilla ja tutustuen lähialueen kohteisiin. Retkillä vauhti sovitetaan niin, että isommat omatoimisesti pyöräilevät lapset pysyvät menossa mukana. Lisätietoja retkistä löytyy pyöräretket-sivulta.

Tule mukaan tutustumaan muihin fillaroiviin lapsiperheisiin ja suunnittelemaan yhdessä tulevia retkiä!

Lisätietoja: johanna.kujanen(ät)elisanet.fi tai truokonen(ät)elisanet.fi.

Yksi kolmesta paitakuosista.

I Cycle JKL -paitoja myynnissä ja jaossa kesäkauden avajaisissa, Kangas kiertää -tapahtumassa ja MTB Marathon Laajavuoressa

I Cycle JKL -logo on suunniteltu tunnukseksi Jyväskylän pyöräilylle. Tavoitteena on tuoda esille myönteisiä mielikuvia pyöräilystä ja edistää pyöräilyä. Fillarointi on hauskaa ja tekee hyvää sydämelle!

Tykkäätkö sinäkin pyöräilystä? Nyt voit kertoa sen muillekin hankkimalla I Cycle JKL -teepaidan!

I Cycle JKL -teepaitoja saa kolmella eri kuviolla ja sekä puuvillaisina että teknisinä. Värivaihtoehtoja on runsaasti. Paidat maksavat JYPS:in jäsenille 10 € ja muille 15 €. Paitoihin voit tutustua tarkemmin täällä.

I Cycle JKL -paitoja on myynnissä kesäkauden avajaisissa la 9.6. klo 16–24, Kangas kiertää -tapahtumassa su 10.6. klo 13–16 ja MTB Marathon Laajavuoressa la 16.6. klo 10–17. Myös aiemmin tilatut paidat ovat noudettavina. I Cycle JKL -tarroja jaetaan tapahtumissa ilmaiseksi.

Huomaathan sen, ettei kaikkia pdf-esitteessä mainittuja värejä ja kokoja ole tapahtumissa saatavilla.

Paidat on maksettava käteisellä ja mieluiten tasarahalla.

Kannattaa tutustua myös liittymistarjoukseen!

Liittymistarjoukset kesäkauden avajaisissa, Kangas kiertää -tapahtumassa ja MTB Marathon Laajavuoressa

Suuren suosion saavuttaneet liittymistarjoukset jatkuvat vielä kolmessa tapahtumassa! Tarjoukset ovat voimassa kesäkauden avajaisissa la 9.6. klo 16–24, Kangas kiertää -tapahtumassa su 10.6. klo 13–16 (huomaa alkamisaika) ja MTB Marathon Laajavuoressa la 16.6. klo 10–17.

Eli jos liityt JYPS:in jäseneksi paikan päällä näissä tapahtumissa, niin saat jäsenyyden ja I Cycle JKL -teepaidan yhteishintaan 25 €! Jos olet alle 18-vuotias, niin jäsenyyden ja paidan yhteishinta on vain 15 €! Maksut voit hoitaa käteisellä ja mieluiten tasarahalla.

Tapahtumissa on myös ilmaiseksi jaossa I Cycle JKL -tarroja.

JYPS on yhdistys kaikille, jotka käyttävät polkupyörää arkisena kulkuneuvona tai harrastavat pyöräilyä. Seuraan ovat tervetulleita niin satunnaiset fillaristit kuin aktiiviset harrastajat. Jäsenenä saat etuja sekä tuet samalla pyöräilyä ja pyöräilyolosuhteiden kehittämistä. Seuraan kuuluu tällä hetkellä noin 300 jäsentä. Olet lämpimästi tervetullut mukaan!

MTB Marathon Laajavuori 16.6.2012 klo 12

Valtakunnallisen maastopyöräilyn Marathon Cupin osakilpailu poljetaan Jyväskylän Laajavuoressa lauantaina 16.6. Laajavuoressa ajetaan Marathon Cupin osakilpailu jo seitsemättä kertaa – luvassa on jälleen hauskaa ajoa, haastavia ylämäkiä ja vauhdikkaita laskuja!

MTB Marathon Laajavuori on suosituin Keski-Suomessa järjestettävä pyöräkilpailu. Kuntotapahtumaluonteiseen kisaan odotetaan yli 200 osallistujaa. Tule sinäkin mukaan ja haasta myös kaverisi osallistumaan! Mukana on myös lyhyt 21 km:n kilpailumatka esimerkiksi maastopyöräilyä aloitteleville ja kokeileville.

Jos et tällä kertaa lähde itse ajamaan, niin tule ainakin seuraamaan kisaa! Yleisöllä on alueelle vapaa pääsy. Kilpailu kestää noin klo 16:een.

MTB Marathon on osa pyöräilyn superviikonloppua Laajavuoressa. Lauantaina ajetaan myös alamäkiajon SM-kisa ja sunnuntaina MTB Enduro SM Laajavuori.