Junnulenkkien loppukausi

Junnulenkkejä on ajettu innokkaasti jo puoli kautta ja toinen puolikas on vielä jäljellä. Junnulenkeille voi tulla vielä hyvin mukaan perehtymään maastopyöräilyn maailmaan. Lenkit on tarkoitettu 8–16-vuotiaille tytöille ja pojille. Lenkeillä ajetaan pääosin maastossa ja harjoitellaan samalla maastopyöräilyn tekniikoita.

Junnulenkeillä on luvassa spesiaaliohjelmaa ma 29.7 ja ma 5.8. Lenkit ajetaan Ladun majan ja Kinkomaan suunnalla. Kinkomaan lenkin jälkeen luvassa on jätskit. Ilmoittautumiset spesiaalilenkeille ja muillekin lenkeille Nimenhuudossa.

Spesiaalilenkkien jälkeen loppukauden lenkit maksavat JYPS:in jäsenyyden lisäksi 30 € tapaturmavakuutuksen kera tai ilman vakuutusta 20 €. Lisätietoa junnulenkeistä ja ilmoittautumisesta täältä.

Tervetuloa junnulenkeille niin uudet kuin aikaisemmin ajaneet junnutkin!

Sini Alusniemi.

Sini Alusniemi XC-maastopyöräilyn SM-kultaan ja Simo Terävä hopealle

XC-maastopyöräilyn SM-kisa poljettiin sunnuntaina 21.7. Messilässä. Jypsiläiset menestyivät kisassa mainiosti, sillä Suomen kovin naismaastopyöräilijä Sini Alusniemi polki naisten sarjan voittoon ja sarjassa M16 Simo Terävä kurvaili kakkoseksi. Sinin voittoaika 24,8 kilometrin kisassa oli 1:16:48. Simo puolestaan ajoi 19,8 kilometrin matkansa aikaan 1:04:41.

Muista jypsiläisistä Tuukka Lupsakko sijoittui sarjassa M10 kuudenneksi ja Olli Terävä sarjassa M12 myös kuudenneksi. Sarjassa M30 Tommi Espo oli 13:s. Kaikki kilpailun tulokset löytyvät täältä.

Onnittelut kaikille!

Simo Terävä.

Kuukausikalenteri

 JYPS:n kalenteri Nimenhuuto.com -palvelussa (testi)

 

Kuntolenkkien vetäjä Seppo Riikonen

Säännölliset kuntolenkit polkaistaan käyntiin ke 3.7.2013

Jos pyöräily kuntoliikunnan muotona ja mukava lenkkiseura kiinnostaa, mutta maantieyhteislenkkien pituudet ja vauhdit vaikuttavat liian kovilta, niin JYPS:in helpohkot kuntolenkit ovat oivallinen valinta.

Keskiviikon kuntolenkit ajetaan säävarauksella* viikoittain aina syyskuun loppuun saakka. Lenkit ajetaan asfalttiteillä ja reitin pituus on noin 20–30 km, vauhti pidetään rauhallisena, noin 18–20 km/h, ja lenkkien kokonaiskesto on enintään puolitoista tuntia. Keskiviikon kuntolenkkien lisäksi pari kertaa kuukaudessa ajetaan pidempi lauantain kuntolenkki, joka kahvitauon kanssa kestää noin neljä tuntia ja jonka pituus on noin 50–70 km.

Kuntolenkkien tavoitteena on nimensä mukaisesti parantaa ja ylläpitää osallistujien peruskuntoa. Vähemmänkin pyöräilleet pärjäävät ja enemmän pyöräileville kuntolenkit sopivat palauttaviksi harjoitteiksi tai muuten vain leppoisampaan pyöräilystä nautiskeluun.

Tiedot kuntolenkeistä ja muistakin säännöllisesti järjestettävistä lenkeistä löytyvät lenkkikalenterista ja Nimenhuuto -palvelusta http://jyps.nimenhuuto.com/events

Read more

Hiihtomaa XC 2.7.2013

CC Picaro järjestää Ride Cycle Store cupin 8. osakilpailun tiistaina 2.7.2013 Halssilan hiihtomaassa.

Reitti ja maasto sekä kisakeskus
Kilpailukeskuksena toimii Halssilan hiihtomaan alue ja lähtö/maali on parkkipaikan läheisyydestä löytyvällä kodalla. N. 3 km pitkä XC-maastopyöräilyreitti kiertää hiihtomaan lähialueella ja on alustaltaan pääosin nopea. Haastetta tuo pari lyhyehköä polkupätkää ja muutama terävä nousu. Junioreiden lyhennetty reitti on n. 1 km, eikä sisällä teknisesti pahimpia paikkoja.

Sarjat
Kilpailun sarjat ovat Keski-Suomen Pyöräilycupin mukaisesti N/M10, N/M12, N/M14, N/M16, N/M18, Naiset yleinen, Miehet kunto, Miehet yleinen, N/M40, N/M50, N/M60 ja N/M70.

Read more