Valoton

Valot on! -pyöränvalokampanjan voittajat

JYPS järjesti Valot on! -kampanjan 13.–24.11. Kampanjassa JYPS, Jyväskylän kaupunki, Fenix-valaisimet ja Ride Cycle Store haastoivat kaikki keskisuomalaiset käyttämään valoja pyörissään.

Kampanjan avajaispäivänä Jyväskylässä järjestetyssä Valoajossa oli mukana noin 40 pyöräilijää, Facebookin tapahtumaan osallistui 174 henkilöä ja kampanjaan liittyvän kuvan jakoi omalla Facebook-seinällään 48 henkilöä. Facebookissa kampanjan sivulla vieraili kaikkiaan noin 1600 ihmistä.

Kampanjan aikana Facebookissa pyöri kaksi kilpailua, joista oli mahdollista voittaa fillariinsa valot.

Read more

Seurakysely 2013

Mitä mieltä olet JYPS:istä ja miten kehittäisit yhdistyksen toimintaa? Nyt voit jälleen vaikuttaa vastaamalla vuosittaiseen seurakyselyyn! Kysely on tarkoitettu erityisesti jäsenille mutta myös muille yhdistystä tunteville.

Vastaaminen vie aikaa noin 10–15 minuuttia. Kaikkiin kysymyksiin ei ole pakko vastata.

Kyselyyn on vastattava viimeistään lauantaina 30.11.

Kyselyn tulokset julkaistaan syyskokouksessa ja kauden päättäjäisissä 5.12. ja nettisivuilla. Tulokset vaikuttavat myös mm. vuoden 2014 toimintasuunnitelman ja budjetin laadintaan.

Kiitos jo etukäteen vastauksestasi – kyselyn kautta saamme arvokasta tietoa siitä, kuinka yhdistys toimii ja vaikuttaa sekä mitä pitäisi vielä kehittää.

Voit vastata kyselyyn täällä!

Garminin esittelytapahtuma Ride Cycle Storessa to 21.11.2013 klo 14–18

Ride Cycle Store (Kauppakatu 3) järjestää Garminin esittelytapahtuman torstaina 21.11. klo 14–18. Garminin tuotteet, mm. Edge 510 ja 810, Forerunner-sarjaa, Vector-wattipolkimet sekä Virb-kamera, kattavasti esittelyssä. Paikalla Garminin edustaja, joka vastaa tiukimpiinkin kysymyksiin liittyen Garmin-laitteisiin.

Kaikki Garmin-laitteet JYPS ry:n jäsenille 20 prosentin alennuksella tapahtuman ajan!

Tervetuloa!

Onko sinulla valot vai oletko valoton? Valot on! -pyöränvalokampanja 13.–24.11.2013

Niin Valon kaupungissa Jyväskylässä kuin muualla Keski-Suomessa toivoisi näkevänsä enemmän valoja polkupyörissä. Hämärässä ja pimeässä muiden teillä liikkujien on lähes mahdotonta nähdä valotonta pyörää. Oman sekä muiden turvallisuuden vuoksi: muistathan huolehtia pyörääsi valot ja heijastimet!

Pyörässä pitää hämärällä tai pimeällä ajettaessa olla kiinteä valkoinen valo edessä. Myös heijastimet edessä, takana ja sivuilla ovat pakolliset sekä auttavat sinua näkymään. Punainen valo takana auttaa näkemään sinut vieläkin paremmin.

Osallistu Valot on! -kampanjaan

JYPS, Jyväskylän kaupunki, Fenix-valaisimet ja Ride Cycle Store haastavat kaikki keskisuomalaiset mukaan Valot on! -kampanjaan 13.–24.11. Osallistuminen on helppoa: osallistut käyttämällä valoja ja heijastimia pyörässäsi kampanjan aikana!

Voit ilmoittaa osallistumisestasi kampanjaan ja haastaa kavereitasi mukaan Facebookissa täällä. Ilmoittautuneiden kesken arvotaan kampanjan päätteeksi varusteineen yli 100 euron arvoinen Fenix BT10 -pyöränvalo ja useita muita valoja. Kampanjan mainoksen Facebookissa jakaneiden kesken arvotaan myös useita valoja, mm. Fenix BT10. Olethan mukana viemässä tärkeää asiaa eteenpäin!

Kampanja käynnistyy esittelytapahtumalla Jyväskylän kävelykadun Kompassilla keskiviikkona 13.11. klo 17–18. Tapahtumassa JYPS kertoo valoista pyörissä ja Fenix-valaisimet esittelee pyöränvalojaan. Esittelytapahtuman jälkeen klo 18 Kompassilta alkaa Valoajo. Noin tunnin kestävässä Valoajossa kierrämme valot loistaen Jyväsjärven ympäri leppoisasti ja ohjatusti pyöräillen. Osallistuminen on ilmaista, varusteiksi tarvitaan fillari, kypärä ja tietysti ne valot. Osallistuneiden kesken arvotaan pyöränvaloja.

Valot on! -kampanjan järjestää JYPS ry. Mukana fillarien valaisemisessa ovat Jyväskylän kaupunki, Fenix-valaisimet ja Ride Cycle Store.

Lisätietoja

Puheenjohtaja Teemu Tenhunen, pj (ät) jyps.fi tai 041 544 2195.

Kaavakoulut 18.11. Jyväskylän kaupungilla ja 2.12.2013 ELY-keskuksella

Kaavakoulut ovat aivan kaikille pyöräilyn edistämisestä kiinnostuneille suunnattuja tutustumis-, keskustelu- ja vaikuttamistilaisuuksia. Vuoden 2013 viimeiset kaavakoulut pidetään maanantaina 18.11. klo 17–19 Jyväskylän kaupungilla (Hannikaisenkatu 17) ja maanantaina 2.12. klo 17–19 Keski-Suomen ELY-keskuksella (Cygnaeuksenkatu 1). Tilaisuuksissa kuullaan ja keskustellaan ajankohtaisista pyöräilysuunnitelmista, mm. vuoden 2014 pyöräilyhankkeista Keski-Suomessa. Esityslistat tarkentuvat myöhemmin kaavakoulujen nettisivulle.

Tervetuloa vaikuttamaan pyöräilyn ja pyöräilyolosuhteiden puolesta!

Lisätietoja kaavakoulujen nettisivulla täällä.

Kaupungin kaavakoulu löytyy Facebookista täältä ja ELYn täältä.