Tilaa seuravaatteita sunnuntaihin 8.3.2015 mennessä

Tämän vuoden seuravaatekokoelma hintoineen on julkaistu ja vaatteet ovat tilattavissa.

Valikoimaan sisältyy tänäkin vuonna noin 30 vaatetta. Käytännössä lähes kaikki pyöräilijän tarvitsemat vaatteet voi hankkia yhdistyksen kautta. Naisille ja miehille on lähes kaikissa vaatteissa omat värinsä, kuosinsa ja kokonsa. Valikoimasta löytyy myös lapsille sopivia vaatteita.

Melkein kaikki vaatteet tulevat norjalaiselta Trimtexiltä, tanskalainen Newline toimittaa täydentäviä tuotteita. Trimtexin vaatteissa kuosit on suunniteltu JYPS:ille. Monissa vaatteissa on mukana We Cycle Keski-Suomi -logo.

Tilaa vaatteesi viimeistään sunnuntaina 8.3.! Trimtexin vaatteita tilataan tänä vuonna todennäköisesti vain tämän kerran. Vaatteiden pitäisi olla Jyväskylässä huhtikuussa.

www.jyps.fi/vaatteet

Myöhemmin tilattavaksi on tulossa ainakin väljä ajopaita ja mahdollisesti shortsit – näiden tilaamisesta tiedotetaan erikseen.

Muutamia huomioita tilaamisesta

  • Jos et ole aiemmin käyttänyt Trimtexin vaatteita, niin tarkista kokosi mahdollisimman tarkkaan täältä.
  • Jos et tiedä aivan varmasti vaatekokoasi, niin tilaa silti. Varsinkin suosituimmista tuotteista tilataan ylimääräisiä. Kunhan tulet heti ensimmäiseen jakotilaisuuteen, niin ehdit todennäköisesti vielä sovittaa vaatteita ja tarvittaessa muuttaa kokoasi. Tärkeintä on tilata!
  • Vaatteet on maksettava heti toimituksen saavuttua Jyväskylään.
  • Tule noutamaan vaatteesi mahdollisimman pian niiden saavuttua.

Pyöräilynohjaajia valmistunut

Nippu pyöräilynohjaajia on valmistunut syksyn 2013 ja kevään 2014 valtakunnallisista, JYPS ry:n ja Suomen Pyöräilyunionin järjestämistä pyöräilynohjaajakoulutuksista.

Koulutuksista ovat valmistuneet tähän mennessä Kaisa Härkönen (JYPS, Kvarnen), Tatu Edelmann (HePo / Road Academy), Jussi Ahokas (JYPS), Gian Andrea Dho (Korson Kaiku), Hanna Tamminen (JYPS), Susanna Tolsa (JYPS), Heli Kylmäniemi (Kaupin Kanuunat), Satu Joukkola (JYPS), Samuli Piirainen (JYPS), Joona Juurakko (JYPS), Ville Laakso (JYPS), Tuija Aali (Kaupin Kanuunat), Antti Rantanen (Kaupin Kanuunat), Susanna Kari (Team Special Bike / Donna Agile), Jukka Vainikainen (JYPS) ja Niko Laurila (Porvoon Akilles).

Onneksi olkoon kaikille!

Syksyn 2013 koulutuksesta löytyy kuvia täältä ja kevään 2014 koulutuksesta täältä.

Seuraava valtakunnallinen pyöräilynohjaajakoulutus pidetään maalis-huhtikuussa 2015. Kontaktijaksot ovat Jyväskylässä 21.–22.3. ja 11.–12.4. Koulutuksessa on vielä joitain paikkoja vapaana. Katso lisätietoja sivulta www.jyps.fi/ohjaajakoulutus ja ilmoittaudu mukaan!

Seuraretki Mallorcalle 31.3.–9.4.2015

JYPS järjestää seuraretken suosittuun pyöräretkikohteeseen Espanjan Mallorcalle maalis-huhtikuun taitteessa.

Retkelle lähdetään Jyväskylästä tiistaiaamuyöllä 31.3. Mallorcalle lennetään Helsingistä. Jyväskylään palataan torstai-iltana 9.4. Mahdollista on tulla mukaan myös lyhyemmäksi ajaksi, lentoja on useina päivinä.

Retkellä majoitutaan vuokrattavaan tukikohtataloon, josta tehdään vapaamuotoisesti ja omatoimisesti pienissä ryhmissä päivälenkkejä ja -retkiä esim. maantie- ja maastopyörillä sekä vaeltaen.

Retken luokitus on päiväkohtaisesti omien valintojen mukaan kaikkea mahdollista välillä 1 / erittäin helppo – 5 / erittäin haastava.

Pyörät vuokrataan perillä, tarkoitus ei ole siis ottaa omia pyöriä mukaan.

Tavoitteena on edullinen retki, alustava kustannusarvio lentoineen, majoituksineen, ruokineen ja vuokrauksineen on luokkaa 600–800 €.

Retki on avoin JYPS-jäsenille. Retki on omatoiminen eli järjestetään porukalla ja yhteisesti lähtijöiden kesken. Osallistujat ovat siis retkellä omalla vastuullaan.

Hieman vastaavan Andalusian retken kuviin voi tutustua täällä.

Alustavasti retkelle ilmoittautumisen deadline on perjantaina 20.2.

Lisätietoja, ilmoittautuminen ja JYPS-retkille osallistumisen yleiset periaatteet: www.jyps.fi/retket.

Tapahtuma löytyy Facebookista täältä.

Hiihto- ja lumiriehapäivä lauantaina 14.2.2015 klo 10–18

JYPS:in hiihto- ja lumiriehapäivänä on tarjolla mukavaa talvista liikuntaa! Teemapäivä on avoin JYPS-jäsenille. Jos olet jäsen, niin voit ottaa mukaan myös kaverisi ja perheesi – vietetäänhän samalla ystävänpäivää!

Laturetki Suolahti / Haapala / Kuusaa / Peurunka – Jyväskylä klo 10–n.18

Hiihdetään pienissä ryhmissä omatoimisesti Metsoreitti Suolahdesta Jyväskylään. Matkaa kertyy noin 60 km ja aikaa menee noin 5–7 tuntia.

Jos koko matka tuntuu liian pitkältä, niin retken voi aloittaa myös Haapalasta (n. 45 km), Kuusaalta (n. 35 km) tai Peurungasta (n. 30 km).

Lähtöpaikoille on bussikuljetus. Bussi lähtee Jyväskylän Halssilan hiihtomaan parkkipaikalta klo 10 ja Harjukadun tilausajolaiturista klo 10:15. Bussi ajaa ensin Suolahteen, josta hiihto alkaa noin klo 11. Tämän jälkeen bussi ajaa Haapalaan (noin klo 11:30), Kuusaalle (noin klo 11:45) ja Peurunkaan (noin klo 12).

Reitillä on viisi taukopaikkaa: Haapala, Kuusaa, Peurunka, Sikomäki ja Ampujien maja. Haapalan ja Sikomäen taukopisteet ovat jypsiläisten huoltamia ja niillä on tarjolla mehua ja pientä purtavaa. Muut taukopisteet ovat muiden tahojen ylläpitämiä ja niiltä voi käydä omatoimisesti ostamassa täydennystä. Ampujien maja on avoinna klo 16 asti.

Retki päättyy Halssilan hiihtomaahan JYPS-lumiriehaan (ks. alla). Hiihtomaassa on mahdollista ostaa mehua ja makkaraa. Varat käytetään JYPS:in lasten ja nuorten pyöräilytoiminnan tukemiseen.

Mukaan retkelle kannattaa ottaa juotavaa ja naposteltavaa, rahaa osallistumismaksua ja maksullisia taukopaikkoja varten, kevyt taukotakki sekä otsalamppu (ei valoja Ampujien majalta Kangaslammelle).

Jokainen hiihtää omatoimisesti ja omalla vastuullaan. Järjestäjä ei ole tapaturmavakuuttanut osallistujia. Haapalan ja Sikomäen huoltopisteillä on EA-laukut. Myös retken viimeisenä hiihtävällä on EA-laukku.

Reittikartat

Osallistumismaksut ja ilmoittautuminen

Jäsenet

  • bussikyydin kanssa, 15 €
  • ei bussikyytiä, 10 €

Ohjaajat ja toimihenkilöt (www.jyps.fi/johto) saavat maksuista 5 euron alennuksen.

Muut

  • bussikyydin kanssa, 20 €
  • ei bussikyytiä, 15 €

Hinnat sisältävät tulostetut reittikartat ja kahden huoltopisteen palvelut.

Osallistumismaksu on maksettava käteisellä ja tasarahalla bussiin noustessa. Jos et tarvitse bussikyytiä, niin osallistumismaksu on maksettava lähtöpaikalla.

Retkelle ilmoittaudutaan nettilomakkeella.

Lisätietoja ja keskustelua

Retkestä keskustellaan Facebookissa. Lisätietoja: Teemu Tenhunen, pj (ät) jyps.fi tai 041 544 2195.

Koko perheen lumirieha Halssilan hiihtomaassa klo 15–18

Voit tulla hiihtämään Halssilan laduille omatoimisesti ja viettää hiihtomaan kodalla leppoisia hetkiä tulen äärellä. Hiihtomaassa on myös hyvät mahdollisuudet laskea pulkalla tai liukurilla. Kahdellekymmenelle ensimmäiselle lapselle jaetaan pyörän huomiovalot!

Lumiriehassa on myös esittelyssä ja koelaskussa vinkeät 1,5–5-vuotiaille soveltuvat Strider-potkupyörät suksilla!

Halssilan hiihtomaassa on mahdollista ostaa mehua ja makkaraa klo 15–18. Varat käytetään JYPS:in lasten ja nuorten pyöräilytoiminnan tukemiseen.

Järjestäjä ei ole tapaturmavakuuttanut osallistujia, joten jokainen osallistuu omalla vastuullaan. Paikan päällä on EA-laukku.

Ilmoittautuminen

Tapahtumaan ei ole varsinaisesti ilmoittautumista. Halutessasi voit ilmoittautua mukaan Facebookissa.

Lisätietoja

Kaisa Peltonen, kaisa.peltonen (at) jyps.fi, 040 778 0541.