Väyläsuunnitelman toimivuuden mittaaminen pyöräilyn näkökulmasta -hankkeen raportti valmis

Keräsimme viime vuonna GPS-dataa T&K-hankkeeseen ”Väyläsuunnitelman toimivuuden mittaaminen pyöräilyn näkökulmasta. Pyöräverkon luokittelun mallintamisen kehittäminen – case Jyväskylä.

GPS-data on nyt analysoitu ja tulokset julkaistu Liikenneviraston raportissa ”Mallinnusmenetelmiä pyöräliikenteen suunnitteluun ja arviointiin”.

Kilometrikisa 2016

Kilometrikisa (https://www.kilometrikisa.fi/) käynnistyy jälleen 1.5.2016! Tänäkin vuonna JYPS:illä on joukkue mukana. Kilometrikisa on yritysten, työyhteisöjen, osastojen, yhdistysten, seurojen tai minkä tahansa joukkueiden välinen leikkimielinen kilpailu, jossa osallistujat kirjaavat pyöräilykilometrejään ylös ja kartuttavat oman joukkueen kilometrisaldoa.

Kaikki mukaan, kerätään mahdollisimman iso JYPS-joukkue! Tämä ei vaadi mitään erityistä, riittää kun kirjaat ylös kaikki kesällä (01.05.2016 ‐ 22.09.2016) ajamasi kilometrit. Tärkeintä ei ole se kuinka paljon ajat, vaan se että olet mukana joukkueessa.

Pääset mukaan luomalla itsellesi oman käyttäjätunnuksen ja salasanan JYPS-joukkueeseemme. Pyöräilykilometrisi voit syöttää järjestelmään päiväkohtaisesti 01.05.2016 ‐ 22.09.2016 välisenä aikana, myös takautuvasti.

Aikaisemmin Kilometrikisassa mukana olleet:
Kirjaudu sisään suoraan vanhoilla tunnuksillasi https://www.kilometrikisa.fi/accounts/login/. Ilmoita Joukkueen osallistumiskoodi -kohtaan tunnus: JYPS2016

Käyttäjätunnukset ovat järjestelmässä tallessa kahdelta edelliseltä vuodelta, sitä vanhemmat tunnukset eivät enää toimi, joten tee itsellesi uusi tunnus.

Uudet jäsenet:
Mikäli olet uusi jäsen, luo profiilisi tästä https://www.kilometrikisa.fi/accounts/register/.

Kirjoita Joukkueen osallistumiskoodi -kenttään JYPS-joukkueemme nimi tarkalleen seuraavassa muodossa: JYPS2016

Täytä kaikki muut kohdat normaalisti, kuten mihin tahansa nettipalveluun tunnuksen luodessasi. Huomaa, että Käyttäjätunnus-kohtaan ei välttämättä kelpaa etunimesi, sen täytyy olla järjestelmässä jokaisella osallistujalla yksilöllinen.

Kirjoita luomasi tunnukset muistiin, se helpottaa joukkueen kapteenin hommia 🙂

Jos tulee ongelmia niin ota rohkeasti yhteyttä Jyrki Soljaan (www.jyps.fi/johto).

Kilometrikisa on kaikille osallistujille maksuton ja sen järjestävät Pyöräilykuntien verkosto ry ja Suomi Pyöräilee -kampanja.

Paljon iloisia pyöräilykilometrejä!