Pyöräretkiä, kesäkauden päättäjäiset ja uusien jäsenten ilta 2 la 9.9.2017

Kesäkauden päättäjäiset ja vuoden toinen uusien jäsenten ilta pidetään seuran mökillä Vihtavuoressa lauantaina 9.9. klo 17–n. 24. Mökille mennään pääasiassa fillareilla retkityyppisesti.

Pyöräretket eli meno alkaen klo 12

Mökille mennään lähinnä useissa ohjatuissa pyöräretkiryhmissä. Ryhmien yhteislähtö on Aren aukiolta Kolmikulman edestä. Voit ajaa mökille ainakin retki-, hiekkatie- tai maastoryhmässä. Retkiryhmään voit osallistua millä tahansa kunnolla ja pyörällä. Lisätietoja ryhmistä Nimenhuudossa.

Ylimääräiset tavarat kuljetetaan mökille autolla.

Iltapäivän aikana mökille on varmasti menossa muitakin autoja, joten kyytejä voi kysellä esim. Facebook-tapahtumassa. Luonnollisesti mökille voi tulla omalla kyydillään mihin aikaan haluaa.

Kesäkauden päättäjäiset ja uusien jäsenten ilta 2 alkaen klo 17

Ohjelmassa on grillausta, ruokailemista, saunomista, uimista, pelailua, soutelua ja tutustumista toisiin seuralaisiin. Seura tarjoaa hieman syömistä ja juomista, mutta mukaan kannattaa ottaa myös omia eväitä ja juomia nyyttäriperiaatteella.

Seuravaatteet ovat tilaisuudessa myynnissä ja jaossa. Voit myös liittyä tapahtumassa jäseneksi.

Mitä mukaan?

Mökille kannattaa ottaa nyyttärieväiden lisäksi ainakin vaihtovaatteet, saunomisvälineet ja uikkarit!

Paluu

Mökiltä palataan kaupunkiin illan päätteeksi, myös aikaisempi paluu järjestyy. Pyörän saa halutessaan kuljetettua takaisin kaupunkiin autokyydillä. Muutama voi halutessaan jopa yöpyä mökillä.

Ilmoittautuminen ja kyydit

Ilmoittaudu mukaan Nimenhuudossa (pyöräilyryhmät mökille) tai Facebookissa (yleinen ilmoittautuminen tapahtumaan)! Jos et ennätä ilmoittautua, niin luonnollisesti paikalle voi saapua muutenkin.

Sekä uudet että vanhat jäsenet ovat lämpimästi tervetulleita! Tule sinäkin mukaan!

Hallitus

SM-cupin osakilpailu avasi hienon trialparkin Jyväskylässä

Tampereen Pyörä-Poikien Aleksi Sulkanen voitti Elite-luokan Keljonkankaalla.

Jyväskylän lähiliikuntapaikkaan Keljonkankaalle on rakennettu uusi ja entistä hienompi trialparkki. Viikonloppuna ajettu polkupyörätrialin SM-cupin 4. osakilpailu osoitti JYPSin talkoovoimat. Rakennettujen kahden jakson lisäksi kilpailussa oli mukana neljä jaksoreittiä luonnonympäristössä.

Osakilpailu sai paljon kiitosta eri puolilta Suomea tulleilta osallistujilta. Mukana oli muun muassa Tampereen Pyörä-Poikien vahva edustus. ”Tämä Keljonkankaan parkki on Tampereen Iso-Vilusen jälkeen Suomen toiseksi hienoin harjoituspaikka”, kommentoi Suomen Pyöräilyunionin trialsivuja ylläpitävä Antti Stenvall. Kilpailunjohtajana toimineen Ilkka Rekilän mielestä Keljonkankaan paras puoli on ajoesteiden monipuolisuus. Parkissa on sekä rakennettuja että luonnonesteitä. Myös sijainti on hyvä. Parkki sijoittuu liikuntapuistoon, jossa on tarjolla kaiken lisäksi huoltotilat ja pysäköintipaikka esim. kilpailujen järjestämiseen.

Niilo Stenvall voitti A-luokan tasaisen varmalla suorituksellaan.

Kansallista kärkeä Elite-luokassa ajaa 8 miestä. JYPSin nuori kuljettaja Antti Rekilä saavutti Keljonkankaalla ensimmäisen palkintosijansa Elitessä ja oli erittäin tyytyväinen päivän kilpailuun. Elite-luokan voitti kuitenkin murskaavasti ja erittäin pienellä virhemäärällä johtava Suomen mestari Aleksi Sulkanen (ylin kuva) Tampereen Pyörä-Pojista.

A-luokkaa johtaa Pyörä-Poikien Niilo Stenvall, joka voitti viikkoa aikaisemmin pronssia UCI:n nuorten MM-kisoissa (Trials Youth Games) P12-sarjassa Tanskan Viborgissa.

JYPSin harrastajia palkintokorokkeella olivat B-luokan voittaja Eemeli Kanervo ja Elo Leino (3.) sekä pistesijoilla Aku Klemi ja Olli Kauppila. Palkintokorokkeelle nousi JYPSistä myös C-yleisen luokan Elvis Pyrhönen (3.) ja C-vapaan Miska Seppälä (2.) ja Kaarlo Nikula (3.). Lisäksi nuorimmista kuljettajista myös Topi Klemi ja Vilho Nikula saivat ensimmäiset cup-pisteensä.

JYPSin valmentajat Pekka Peura ja Ilkka Rekilä kiittävät Jyväskylän kaupungin tukea nuorten harrastustoiminnan mahdollistamisesta ja toimivasta harjoituspaikasta Keljonkankaalla sekä HB-Betonia monipuolisista esteistä. Talkooväelle ja jaksotuomareille tulee myös lämmin kiitos hyvin järjestetyistä kilpailuista. Trialryhmän valmennustoiminta jatkuu keskiviikkoisin klo 17.30–19.00. Lisätietoa ryhmän harjoituspaikoista löytyy sivuilta www.jyps.fi/toiminta/fillariakatemia.

Eemeli Kanervo johtaa B-luokkaa ja hallitsi hermonsa hyvin suurillakin esteillä. 

Eliten kuljettajat vasemmalta Antti Jukarainen, Aleksi Sulkanen, Antti Rekilä, Mikko Sirén, Juho Tommila, Valtteri Lehtinen ja Olli Sinivaara. Kuvasta puuttuu Ilkka Nikunen.