Kesäkauden avajaiset, uusien jäsenten ilta ja pyöräretkiä la 9.6.2018

Kesäkauden avajaiset ja uusien jäsenten ilta pidetään yhdistyksen mökillä Vihtavuoressa noin 20 km Jyväskylästä. Mökille mennään pääasiassa pyörillä retkityyppisesti.

Pyöräretket alkaen klo 12

Mökille lähdetään pyörillä Aren aukiolta Kolmikulman edestä klo 12. Voit ajaa mökille ainakin retki- tai maastoryhmässä. Retkiryhmä ajaa alustavasti noin 4 tuntia ja 60 km sekä maastoryhmä ajoporukasta riippuen noin 4–6 tuntia ja 30–70 km. Ylimääräiset tavarat kuljetaan Arelta mökille autolla.

Muut kyydit

Iltapäivän aikana mökille on varmasti menossa autoja, joten kyytejä voi kysellä esim. Facebook-tapahtumassa. Luonnollisesti mökille voi tulla omalla kyydillään mihin aikaan haluaa.

Kesäkauden avajaiset ja uusien jäsenten ilta klo 17–23

Tarkoitus on viettää mukavaa alkukesän iltaa yhdessä. Ohjelmassa on vapaamuotoisesti grillausta, ruokailemista, saunomista, uimista, pelailua ja tutustumista toisiin seuralaisiin. Seura tarjoaa jonkun verran syömistä ja juomista, mutta mukaan kannattaa ottaa omia eväitä nyyttärityyliin.

Jyväskylän ja Keski-Suomen I Cycle -paidat sekä varastosta löytyvät seuravaatteet ovat tilaisuudessa myynnissä. Voit myös liittyä kesäkauden avajaisissa seuraan! Jos liityt tapahtumassa jäseneksi, niin saat jäsenyyden ja I Cycle -paidan hintaan 15/25/35 € (alle 18-vuotiaat, vähävaraiset, muut)!

Paluu

Mökiltä palataan kaupunkiin illan päätteeksi tai omien aikataulujen mukaan. Kaupunkiin voi palata joko fillarilla tai autokyydillä. Kyytejä on varmasti illan mittaan tarjolla useita. Pyöränkin saa halutessaan kuljetettua takaisin kaupunkiin autokyydillä.

Mitä mukaan?

Mökille kannattaa ottaa nyyttärieväiden lisäksi ainakin vaihtovaatteet, saunomisvälineet, uikkarit ja rentoa kesämieltä!

Ilmoittautuminen ja kyytien tarjoaminen

Ilmoittaudu mukaan Nimenhuudossa (pyöräilyryhmät mökille) tai Facebookissa (yleinen ilmoittautuminen)! Ilmoitathan myös, jos sinulla on käytössäsi auto siirtymäkuljetuksiin! Jos et ennätä ilmoittautua, niin luonnollisesti paikalle voi saapua muutenkin.

Sekä uudet että vanhat jäsenet ovat lämpimästi tervetulleita!

Yhteistilaus Miry-karttatelineistä 2018

Miry on maailman myydyin pyöräsuunnistukseen ja seikkailu-urheiluun tarkoitettu karttateline. Miryn telineet ovat laadukkaita sekä kestäviä. Telineet kiinnitetään pyörän tankoon, joten karttaa voi lukea ajaessa.

Kimppatilauksella saadaan telineistä alennusta, joten nyt on hyvä tilaisuus hankkia teline. Telineiden ovh-hinnat ja muita tietoja löytyy täältä.

Tee sitova tilauksesi viimeistään 24.5. sähköpostilla osoitteeseen miia.jamsen (ä) gmail.com. Telineet tulevat nopeasti tilauksen jälkeen.

Kirjoita sähköpostiin nimesi, osoitteesi, puhelinnumerosi ja halutun karttatelineen tiedot (runkokoko, karttalevyn malli ja koko). Mainitse samalla haluatko telineen lisävarusteena saatavilla pikakiinnikeruuveilla, joista tulee vähän lisähintaa. Pikakiinnikeruuvit helpottavat telineen käyttöä, sillä silloin et tarvitse työkalua telineen kiinnittämiseen.

Liittymistarjoukset Pyöräilyviikolla Fillarifestareilla 5. ja 6.5., Fillariaamiaisella 8.5., Harju MTB:ssä 10.5. ja Kuvasuunnistuksessa 13.5.2018

Tule mukaan suomalaisen fillaroinnin edelläkävijöiden joukkoon! Liity JYPS-jäseneksi Pyöräilyviikolla Fillarifestareilla la 5.5. klo 11–17 tai su 6.5. klo 12–17, Fillariaamiaisella ti 8.5. klo 7–10, Harju MTB:ssä to 10.5. klo 12–14 tai Kuvasuunnistuksessa su 13.5. klo 12–16!

Kun liityt jäseneksi näissä tapahtumissa, niin saat jäsenyyden ja Jyväskylän tai Keski-Suomen puuvillaisen tai teknisen I Cycle-paidan 25/35 eurolla (vähävaraiset/muut). Alle 18-vuotiaille jäsenyyden ja paidan hinta on 15 €. Maksun voit hoitaa maksukortilla tai käteisellä.

Normaalisti JYPSin vuosittainen jäsenmaksu on aikuisilta 30 €, vähävaraisilta (esim. opiskelijat, työttömät ja eläkeläiset) 20 € ja alle 18-vuotiailta 10 €. Puuvillaiset I Cycle -paidat maksavat jäsenille 10 € ja muille 15 € sekä tekniset paidat jäsenille 15 € ja muille 20 €.

Huomaathan, ettei kaikkia pdf-mainoksissa mainittuja paitavärejä ja -kokoja ole saatavilla tapahtumissa.

Tapahtumissa on ilmaiseksi jaossa Jyväskylän ja Keski-Suomen I Cycle -tarroja. Tarroja voi kiinnittää esimerkiksi pyöriin.

JYPS on yhdistys kaikille, jotka käyttävät pyörää kulkuvälineenä tai harrastavat pyöräilyä. Yhdistykseen ovat tervetulleita niin satunnaiset kuin aktiiviset fillaristit. Jäsenenä saat etuja sekä tuet samalla pyöräilyä ja pyöräilyolojen kehittämistä. Yhdistykseen kuuluu tällä hetkellä lähemmäs 1000 jäsentä. Olet lämpimästi tervetullut mukaan!

Yhteistilaus Ortliebin, Tubusin ja Racktimen tuotteista 2018

Saksalainen Ortlieb valmistaa huippulaadukkaita vesitiiviitä pyörälaukkuja ja muita varusteita. Ortliebin tuotteita voi käyttää pyöräretkillä, työmatkoilla tai vaikkapa kaupassa asioidessa. Ortliebin tuotteilla on viiden vuoden takuu.

Yhdistyksen jäsenillä on aiempien vuosien tapaan mahdollisuus tilata Ortliebin tuotteita suoraan maahantuojalta peräti 25 prosentin alennuksella. Listaus tuotteista ja niiden ovh-hinnoista löytyy täältä.

Samassa yhteydessä on mahdollista hankkia maahantuojan varastossa olevia Tubusin ja Racktimen tavaratelineitä ja muita tarvikkeita. Näistä tuotteista on luvassa 20 prosentin alennus.

Tee tilauksesi sunnuntaihin 13.5. mennessä nettilomakkeella! Tuotteiden pitäisi olla Jyväskylässä toukokuun aikana.