Työmatkaliikkumisen edelläkulkija -tunnustus 2018 Landis+Gyrin Jyväskylän yksikölle

Olemme Jyväskylän kaupungin, JAPAn ja Liikenneturvan kanssa myöntäneet vuoden 2018 Motivan alueellisen Työmatkaliikkumisen edelläkulkija -tunnustuksen Landis+Gyrin Jyväskylän yksikölle.

Tunnustuspalkinto luovutettiin Landis+Gyrin edustajille Auton vapaapäivän katutapahtumassa 21.9.2018.

Tunnustuksen perusteluina mainitaan:

”Landis+Gyr pyrkii edistämään työntekijöidensä kulkemista kävellen ja pyörällä. Landis+Gyrillä on järjestetty säännöllisiä pyöränhuoltotapahtumia ja osallistuttu mm. Kilometrikisaan. Landis+Gyrin henkilöstö myös kulkee lihasvoimin töihin aktiivisesti. Vuonna 2015 toteutetun työmatkakyselyn perusteella pääsääntöisesti pyörällä töihin kulkee 36 % ja kävellen 7 %. Landis+Gyrin pihassa on katettuja pyöräparkkeja ja ne ovat säännöllisesti täynnä.”

Myös Landis+Gyr uutisoi saamastaan tunnustuksesta.

Mukaan JYPSin JuniorTeamiin vuodelle 2019?

JYPSin JuniorTeamiin haetaan uusia jäseniä! JuniorTeamissa 12–16-vuotiaat harjoittelevat pyöräilyä tavoitteellisesti.

Kiinnostuneille järjestetään tutustumistreenit Laajavuoressa tiistaina 9. ja torstaina 11.10. klo 18–19:30. Treeneissä maastopyöräillään monipuolisesti. Kokoontuminen on Laajiksen edessä laskettelurinteiden puolella.

Tutustumistreeneissä valmentajat näkevät juniorin innostuksen, taidot sekä kestävyyden – juniori puolestaan pääsee tutustumaan tiimin maastopyöräilyharjoituksiin. Treeneissä harjoitellaan mm. pyöränkäsittelyä, teknisessä maastossa polkemista sekä ylä- ja alamäkien ajamista.

JuniorTeamiin soveltuvalla ajajalla tulisi olla maastopyöräily- tai kestävyysurheilukokemusta muutamia vuosia. Harjoitusryhmän sopivuus pohditaan tapauskohtaisesti urheilijan oman kehittymisen ja ryhmän toimivuuden kannalta. Toimintaan sitoudutaan aina kauden ajaksi.

Lisätietoja

  • joukkueenjohtaja Esa Hautajoki, 045 884 2699 (iltaisin)
  • vastuuvalmentaja Joona Juurakko, 044 278 1756

Jyväskylän Palokassa juhlitaan baanan avajaisia keskiviikkona 19.9.2018

Lahjaharjun ja Palokan välisen eli Seppäläntien ja Ritopohjantien baanan ensimmäinen osuus on valmistunut. Väylä on osa Jyväskylän pyöräilynedistämisohjelmassa esitettyä Pohjoisbaanaa.

Järjestämme Jyväskylän kaupungin ja Keski-Suomen ELY-keskuksen kanssa baanan avajaiset keskiviikkona 19.9. klo 14–16. Tilaisuudessa avataan kävelijöiden ja pyöräilijöiden väylä katkaisemalla nauha sekä kerrotaan reitin toteuttamisesta ja baanan rakentumisesta kohti Palokan keskustaa. Esitellään myös Jyväskylän muita baanasuunnitelmia. Paikalla on kaupungin ja ELY-keskuksen edustus.

Tarjolla on kahvia tai mehua sekä pientä purtavaa kaikille kävellen ja pyörällä kulkeville. Paikalla voi myös koeajaa Trekin sähköpyörää.

Avajaiset sijoittuvat Seppäläntielle/Ritopohjantielle Ukonniementien ja Heinälammintien välille.

Tervetuloa kävellen tai fillarilla!

Lisätietoja

  • Jyväskylän Pyöräilyseura JYPS ry, puheenjohtaja Teemu Tenhunen, 041 544 2195, pj (at) jyps.fi
  • Keski-Suomen ELY-keskus, yksikön päällikkö Janne Jaatinen, 0295 024 683, janne.jaatinen (at) ely-keskus.fi
  • Jyväskylän kaupunki, rakennuttajainsinööri Tapio Koikkalainen, 014 266 7594, tapio.koikkalainen (at) jkl.fi

Tilaisuus löytyy myös Facebookista.