Osto- ja myyntipalstalla voit myydä tai ostaa pyöräilyyn liittyviä välineitä ja tarvikkeita. Osto- tai myynti-ilmoituksen jätät täyttämällä ja lähettämällä alla olevan lomakkeen. Pyri ilmoituksessasi kuvailemaan myytävä tai ostettava tuote tarkasti ja totuudenmukaisesti. Laita ehdottomasti viestin alkuun myytkö, ostatko vai vaihdatko, eli esimerkiksi ”Myydään pyörä” tai ”Ostetaan lukkopolkimet” – näin ilmoituksesi näkyy selkeässä muodossa myös etusivulla. Ilmoita pyytämäsi tai ajattelemasi hinta mahdollisimman tarkasti. Kirjoita loppuun myös yhteystietosi (vähintään sähköpostiosoite).

Kaupankäynti osto- ja myyntipalstan kautta on täysin ostajan ja myyjän välistä, JYPS ei vastaa kaupankäynnistä. Ilmoitukset poistetaan sivuilta noin kuukauden kuluttua niiden jättämisestä. Jos haluat poistaa ilmoituksesi aiemmin, ota yhteyttä nettivastaavaan.

Jätä uusi ilmoitus

 
 
 
 
 
 
Pakolliset kentät on merkitty * -merkillä.
Sähköpostiosoitettasi ei julkaista, ellet kirjoita sitä ilmoitusosioon.
Ilmoituksesi julkaistaan vasta, kun se on hyväksytty.
23 entries.
M: AXO Filter kengät (EU 44 / US 10) kirjoitti 11.7.2016:
Myynnissä olisi AXO Filter kengät, koko EU 44 / US 10. Kerran käytetty eli käytännössä uuden veroiset, jäivät aikoinaan varastoon koska lukkopolkimet eivät olleet minun juttu. Nämä kyllä toimii ilman lukkopolkimiakin.

Kuvia:
http://s25.postimg.org/iscxywujj/FXE21479.png
http://s25.postimg.org/y0xtfkhwf/FXE21480.png

Sijaitsee pitkäkadulla JKL:ssä, joko nouto tai voin mahdollisesti tuoda johonkin JKL:n keskustassa, en postita.

Kyselyt: Jani Murtosuo (superjani (at) gmail.com)

HP: 30e.
Niko Kiiskinen kirjoitti 28.6.2016:
Ostan: cyclocross, koko 56 (183 cm), kipuraja 1000 €, mielellään halvempi. Jokapäiväiseen käyttöön (työ/opiskelumatkat, lastenkuljetuskärryn vetoon, lyhyemmille lenkeille).
niko.kiiskinen [at] live.fi
Tuija Kilpeläinen kirjoitti 16.5.2016:
OSTETAAN pyöräilykengät koko 37-38
tuija.kilpelainen@norssi.jyu.fi