Pyöräilyleiri 2016

Maastopyöräleiri järjestetään jälleen JYPS:n mökillä! Leiri järjestetään Vihtavuoressa 10.9.-11.9.2016. Pyöräilyleiri on tarkoitettu noin 10–16-vuotiaille. Voit olla yötä mökillä tai käydä nukkumassa yön kotonasi ja tulla jatkamaan leiriä sunnuntaina aamusta.  Mahdollista on myös olla mukana joko lauantaina tai sunnuntaina päiväleirityyppisesti.

Leirillä opetellaan pyöränhuollon alkeita, harjoitellaan tasapainoa ja pyöränkäsittelyä taitoajoradalla sekä tietenkin ajetaan paljon poluilla. Illalla saunomme ja uimme sekä teemme paljon muuta mukavaa! Leirin lopuksi ajetaan retkeilymielessä pidempi maastopyörälenkki.

Leirillä ruokaillaan nuotion äärellä ja opetellaan hyvässä hengessä retkeilyelämää. Mökkiin ja aittaan mahtuu muutama leiriläinen nukkumaan siskonpetiperiaatteella ja muut onnekkaat pääsevät nauttimaan telttailusta raikkaassa syysilmassa.

Lapsen tulee olla JYPS:in jäsen. Lapsia ei ole suoraan tapaturmavakuutettu järjestäjän puolesta.

Aikataulu

Leirin aloitus mökillä lauantaina 10.9. klo 10:00. Lauantain ohjattu ohjelma päättyy klo 21:00.

Sunnuntaina aloitamme klo 9:00. Leiri päättyy sunnuntaina klo 16:00.

Hinnat

  • Koko leiri: 60 €
  • Lauantai: 40 €
  • Sunnuntai: 35 €

Leirin hintaan kuuluvat ruokailut. Lauantaina välipala, iltaruoka ja iltapala. Sunnuntaina aamupala, lounas ja välipala.

Ilmoittautuminen

Pyöräilyleirille mahtuu mukaan 16 lasta. Leiri täyttyi viime vuonna mukavan nopeasti. Ilmoittauduthan siis ajoissa. Leiri toteutuu, mikäli ilmoittautumisia tulee vähintään 8. Ilmoittautuminen viimeistään 31.8., jolloin saatte maksutiedot ja tarkemman leiri-infon (mitä mukaan, aikataulut jne.) tai heti kun minimiosallistujamäärä on täyttynyt. Ilmoittautuminen on sitova.

Ilmoittautumislomake sähköisellä lomakkeella: Pyöräilyleiri 2016.

Huoltajat ovat erittäin tervetulleita leirille apuohjaajiksi!

Lisätiedot

Joona Juurakko, liikuntaneuvoja & pyöräilynohjaaja: juurakko (ät) icloud.com, 044 278 1756