RYHMÄ ON TÄYNNÄ!

Fillarikoulu on suunnattu 5–7-vuotiaille tytöille ja pojille kunnosta ja taidoista riippumatta.

Fillarikoulussa perehdytään ohjatusti pyöräilyn perustaitoihin eli pyöränkäsittelyyn ja turvalliseen liikenteessä pyöräilemiseen sekä pyöräilyn alalejeihin, erityisesti maastopyöräilyyn. Fillarikoulun kautta on helppoa ja turvallista aloittaa pyöräilyharrastus. Lasten huoltajat ovat tervetulleita mukaan apukäsiksi!


Fillarikoulu 2018

  • Tiistai 8.5. klo 18–19:15 Taitoajorata, pyöränhuolto, maastoajo (Laajavuori, Laajavuorentie 15)
  • Perjantai 11.5. klo 18–19:15 Taitoajorata ja maastoajoa (Laajavuori, Laajavuorentie 15)
  • Tiistai 15.5. klo 18–19:15 Liikennepuisto (Liikennepuisto, Eeronkatu 15)
  • Perjantai 18.5. klo 18–20 Retki Haukanniemeen  (Lähtö Liikennepuistosta, Eeronkatu 15. Mukaan omat eväät, JYPS:iltä jotain pientä evästä, kesto 2 h)

Osallistumismaksut

JYPS-jäsenelle 35 € (Voit liittyä jäseneksi ennen Fillarikoulua!)

Ei-jäsenelle 45 €


Ilmoittautuminen

RYHMÄ ON TÄYNNÄ!

  1. Täytä ilmoittautumislomake: Fillarikoulu 5–7 v.
  2. Saat sähköpostiisi vahvistuksen ilmoittautumisesta viimeistään viikkoa ennen kurssin alkamista, mikäli ryhmän minimiosallistujamäärä on täyttynyt. Saat sähköpostitse myös maksutiedot.

Fillarikouluun mahtuu enintään 8 lasta ja paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.


Vakuutukset

Osallistujia ei ole suoraan tapaturmavakuutettu järjestäjän puolesta, suosittelemme kuitenkin vakuutuksen ottamista. Lapsella voi olla jo valmiiksi pyöräilyharrastuksen kattava tapaturmavakuutus.

JYPS:in jäsenenä on mahdollista ottaa vuodeksi 2018 Valo ry:n Fillaripassi eli harrastepyöräilyn tapaturmavakuutus (kilpailutoimintaan osallistuttaessa suosittelemme vakuutuksellista lisenssiä; kysy tarvittaessa lisää!). Vakuutus tilataan JYPS:in jäseneksi liittymisen jälkeen omatoimisesti suoraan Suomen Pyöräilyunionin nettisivuilta.


Mitä mukaan Fillarikouluun?

Kokoontumiskerroille tulee ottaa mukaan ehjä maasto- tai muu soveltuva pyörä, kypärä, kelin mukainen vaatetus ja juomapullo.

Fillarikoulun jälkeen?

Fillarikoulun jälkeen lapset ovat tervetulleita jatkamaan harrastusta nappularyhmään, BikeTrial-harjoituksiin ja koko perhe mukaan perhepyöräretkille!


Lisätiedot

Kaisa Peltonen
040 778 0541
kaisa.peltonen (at) jyps.fi