Fillarikoulu on suunnattu 8–16-vuotiaille tytöille ja pojille kunnosta ja taidoista riippumatta. Ryhmä jaetaan pienempiin ryhmiin iän ja taitotason mukaan.

Fillarikoulussa perehdytään ohjatusti pyöräilyn perustaitoihin eli pyöränkäsittelyyn ja turvalliseen liikenteessä pyöräilemiseen sekä pyöräilyn alalejeihin, erityisesti maastopyöräilyyn. Fillarikoulun kautta on helppoa ja turvallista aloittaa pyöräilyharrastus. Lasten huoltajat ovat tervetulleita mukaan apuohjaajiksi!


Fillarikoulu: kevät 2017

  • Maanantai 8.5. klo 17:30–19:00 Taitoajorata, pyöränhuolto, maastoajo
  • Torstai 11.5. klo 17:30–19:00 Taitoajorata ja maastoajo
  • Maanantai 15.5. klo 17:30–19:00 Liikennepuisto ja maastoajo
  • Torstai 18.5. klo 17:30–19:30 Retki Haukanniemeen (HUOM! omat eväät, JYPS:iltä jotain pientä evästä. Kesto 2 h.)

Lähtö ja paluu Jyväskylän Laajavuoresta (Laajavuorentie 15).


Osallistumismaksut

JYPS-jäsenelle 30 € (Voit liittyä jäseneksi ennen Fillarikoulua!)

Ei-jäsenelle 40 €


Ilmoittautuminen

  1.  Täytä ilmoittautumislomake: Fillarikoulu 8–16 v.
  2.  Saat sähköpostiisi vahvistuksen ilmoittautumisesta viimeistään viikkoa ennen kurssin alkamista, mikäli ryhmän minimiosallistujamäärä on täyttynyt. Saat sähköpostitse myös maksutiedot.

Fillarikouluun mahtuu 8 lasta ja paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.


Vakuutukset

Osallistujia ei ole suoraan tapaturmavakuutettu järjestäjän puolesta, suosittelemme kuitenkin vakuutuksen ottamista. Lapsella voi olla jo valmiiksi pyöräilyharrastuksen kattava tapaturmavakuutus.

JYPS:in jäsenenä on mahdollista ottaa vuodeksi 2017 Valo ry:n Fillaripassi eli harrastepyöräilyn tapaturmavakuutus (kilpailutoimintaan osallistuttaessa suosittelemme vakuutuksellista lisenssiä; kysy tarvittaessa lisää!). Vakuutus tilataan JYPS:in jäseneksi liittymisen jälkeen omatoimisesti suoraan Suomen Pyöräilyunionin nettisivuilta.


Mitä mukaan Fillarikouluun?

Kokoontumiskerroille tulee ottaa mukaan ehjä maasto- tai muu soveltuva pyörä, kypärä, kelin mukainen vaatetus ja juomapullo.

Fillarikoulun jälkeen?

Fillarikoulun jälkeen lapset ovat tervetulleita jatkamaan harrastusta maastoryhmään, Trial-pyöräily 3–18 v.-harjoituksiin ja koko perhe mukaan perhepyöräretkille!


Lisätiedot

Kaisa Peltonen
040 778 0541
kaisa.peltonen (ät) jyps.fi