BMX ryhmässä 8-16 vuotiaat lapset opettelevat BMX racingissä ja pumptrackillä käytettäviä pyörän käsittelytaitoja kuten pumppaaminen, manuaali (takarenkaalla ajo kumpujen yli), hyppääminen, mutka-ajo ja porttilähtö.

Osallistujien tulee osata ajaa pyörällä seisaalteen, istumatta satulassa. Kokemusta BMX racingistä tai pump trackeistä ei tarvitse olla ennakkoon. Ryhmään mahtuu 10 lasta.

BMX-ryhmään voi tulla tutustumaan tutustumiskerroille, mikäli ryhmässä on vielä tilaa. Tutustumiskerran jälkeen on liityttävä jäseneksi, maksettava jäsenmaksu ja ryhmän osallistumismaksu. Harrastusryhmässä on mahdollista olla mukana koko kauden tai puoli kautta. Huoltajat ovat hyvin tervetulleita apuohjaajiksi!


BMX-RYHMÄ 2018  TORSTAISIN KLO 18:00–19:15

Harjoituspaikkoina toimivat Tikkakosken (Koulukatu 7) ja Huhtasuon (Kangasvuorentie 22) pumptrack-radat. Tulethan ajoissa paikalle, viimeistään 5 minuuttia ennen harjoitusten alkua! Ilmoittautuminen jokaiselle kerralle erikseen Nimenhuutoon.

Kesä-heinäkuu

Elo-syyskuu

 • TO 2.8. Huhtasuo
 • TO 9.8. Tikkakoski
 • TO 16.8. Huhtasuo
 • TO 23.8. Tikkakoski
 • TO 30.8. Huhtasuo
 • TO 6.9. Tikkakoski
 • TO 13.9. Huhtasuo
 • TO 20.9. Tikkakoski
 • TO 27.9. Huhtasuo

OSALLISTUMISMAKSUT

Koko kausi 80 €

Puoli kautta 60 € (kesä-heinäkuu tai elo-syyskuu)


ILMOITTAUTUMINEN

 1. Täytä sähköinen ilmoittautumislomake: BMX-ryhmä 8-16 v. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.
 2. Saat sähköpostiisi vahvistuksen ilmoittautumisesta ja maksutiedot viimeistään viikkoa ennen harjoitusten alkua tai kun minimiosallistujamäärä on täyttynyt.
 3. Mikäli lapsesi ei ole jo JYPS:in jäsen, ilmoita hänet jäseneksi täällä ja maksa jäsenmaksu.

BMX-ryhmän eri tapaamiskerroille on aina ilmoittauduttava Nimenhuudossa viimeistään harjoituspäivänä klo 14 mennessä. Harjoituskerran mahdollisista perumisista esim. rankan sateen vuoksi ilmoitetaan myös Nimenhuudossa. Mikäli tulet jostain syystä myöhässä, ilmoitathan tästä ohjaajalle.


VÄLINEET JA VARUSTEET

Varusteena pyörä ja kypärä. Voit tulla mukaan maastopyörällä (hard tail), mutta parhain harrastusväline on bmx- tai dirt-pyörä. Mukaan myös hanskat, polvisuojat ja kyynärsuojat. Fullface-kypärä on suositeltava. Muutamia bmx-pyöriä on myös mahdollista lainata pientä korvausta vastaan.
Mukaan on hyvä ottaa pientä syötävää, esim. myslipatukka.  Harjoituksilla on säävaraus eli kovalla sateella ei ajeta, mutta pieni sade ei haittaa.

VAKUUTUKSET

Osallistujia ei ole suoraan tapaturmavakuutettu järjestäjän puolesta, suosittelemme kuitenkin vakuutuksen ottamista. Lapsella voi olla jo valmiiksi pyöräilyharrastuksen kattava tapaturmavakuutus.

JYPS:in jäsenenä on mahdollista ottaa vuodeksi 2018 Fillaripassi eli harrastepyöräilyn tapaturmavakuutus (kilpailutoimintaan osallistuttaessa suosittelemme vakuutuksellista lisenssiä; kysy tarvittaessa lisää!). Vakuutus tilataan JYPS:in jäseneksi liittymisen jälkeen omatoimisesti suoraan Suomen Pyöräilyn nettisivuilta.


Lisätiedot

Outi Leinonen, 045 631 8162, outi_leinonen (ät) hotmail.com