Nappularyhmä on tarkoitettu 5–7-vuotiaille. Mukaan ovat tervetulleita tytöt ja pojat kunto- ja taitotasoon katsomatta! Nappularyhmässä harjoitellaan pyöräilyn perustaitoja monipuolisesti esimerkiksi taitoajoradoilla ja helpoilla maastopoluilla. Nappularyhmässä pärjää lähes minkälaisella tahansa pyörällä, mutta maastopyörä on soveltuvin harrastukseen.

Suositeltavaa on osallistua ennen lenkkejä Fillarikouluun, mutta toimintaan voi tulla mukaan myös suoraan. Nappularyhmässään voi tulla tutustumaan maksutta ensimmäisellä tutustumiskerralla, mikäli ryhmässä on tilaa. Tutustumiskerran jälkeen on liityttävä jäseneksi ja maksettava ryhmän osallistumismaksu. Nappularyhmään otetaan enintään 8 lasta. Huoltajat ovat tervetulleita apuohjaajiksi.


Nappularyhmä 2018 tiistaisin klo 18–19 (PERUTTU)

Nappularyhmän kokoontumispaikka on Laajavuori (Laajavuorentie 15) ellei ohjelmassa toisin mainita. Lähtöpaikat tarkentuvat kauden edetessä. Lähtö tapahtuu aina klo 18 ja paluu klo 19 samalle paikalle. Harjoituskerroille ilmoittaudutaan jokaiselle kerralle erikseen JYPS:in Nimenhuudossa.

Nappularyhm-200Kesä-heinäkuu

Elo-syyskuu

 • TI 31.7. (Tutustumiskerta, ilmoittautuminen Nimenhuudossa!)
 • TI 7.8.
 • TI 14.8.
 • TI 21.8.
 • TI 28.8.
 • TI 4.9.
 • TI 11.9.
 • TI 18.9.
 • TI 25.9. HUOM! Kokoontuminen Halssilan hiihtomaassa klo 18–19:30! Nuotion äärellä evästä ja diplomien jako!

Osallistumismaksut

Koko kausi 70 €

Puoli kautta 50 € (kesä-heinäkuu tai elo-syyskuu)


Ilmoittautuminen

Ryhmä on peruttu liian vähäisen osallistujamäärän vuoksi.

 1. Täytä sähköinen ilmoittautumislomake: Nappularyhmä 5–7 v.  Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.
 2. Saat sähköpostiisi vahvistuksen ilmoittautumisesta ja maksutiedot kun minimiosallistujamäärä on täyttynyt.
 3. Mikäli lapsesi ei ole jo JYPS:in jäsen, ilmoita hänet jäseneksi täällä ja maksa jäsenmaksu.

Nappularyhmän eri tapaamiskerroille on aina ilmoittauduttava Nimenhuudossa, jotta lenkeille osataan varata oikea määrä ohjaajia ja varusteita. Kullekin lenkille on ilmoittauduttava viimeistään lenkkipäivänä klo 14 mennessä. Lenkkien mahdollisista perumisista esim. rankan sateen vuoksi ilmoitetaan myös Nimenhuudossa. Mikäli tulet jostain syystä myöhässä, ilmoitathan tästä ohjaajalle.


Välineet ja varusteet

Harrastukseen soveltuvan pyörän lisäksi lenkeille tulee olla mukana kypärä, kelin mukainen vaatetus ja juomapullo. Mukaan on hyvä ottaa myös pientä syötävää, esim. myslipatukka. Ennen lenkkiä kannattaa syödä hyvin. Lenkeillä säävaraus eli kovalla sateella lenkkejä ei ajeta, mutta pieni sade ei haittaa.


Vakuutukset

Osallistujia ei ole suoraan tapaturmavakuutettu järjestäjän puolesta, suosittelemme kuitenkin vakuutuksen ottamista. Lapsella voi olla jo valmiiksi pyöräilyharrastuksen kattava tapaturmavakuutus.

JYPS:in jäsenenä on mahdollista ottaa vuodeksi 2018 Fillaripassi eli harrastepyöräilyn tapaturmavakuutus (kilpailutoimintaan osallistuttaessa suosittelemme vakuutuksellista lisenssiä; kysy tarvittaessa lisää!). Vakuutus tilataan JYPS:in jäseneksi liittymisen jälkeen omatoimisesti suoraan Suomen Pyöräilyn nettisivuilta.


Lisätiedot

Kaisa Peltonen, 040 778 0541, kaisa.peltonen (ät) jyps.fi