Nappularyhmä 6.7.–5.10.2020 maanantaisin klo 17.30–18.45 (RYHMÄ TÄYNNÄ)

Nappularyhmässä 5–7-vuotiaat ajavat maastopainotteisesti, opettelevat pyöräilytaitoja ja liikennesääntöjä sekä leikkivät ja liikkuvat monipuolisesti. Kaikki tytöt ja pojat kunto- ja taitotasosta riippumatta ovat tervetulleita mukaan.

Maastopyörä on ryhmään soveltuvin väline, mutta muillakin fillareilla voi osallistua – ryhmässä ajetaan mm. helpoilla poluilla. Kysy tarvittaessa lisää ryhmän yhteyshenkilöiltä!

Ryhmään ilmoittaudutaan ennen kauden alkamista. Jos ryhmässä on tilaa (ilmoitetaan tällä sivulla), niin myös kesken kauden voi liittyä ryhmään. Suositeltavaa on käydä ennen ryhmää Fillarikoulu, mutta toimintaan voi hyvin tulla mukaan myös suoraan.

Jos ryhmässä on tilaa, niin toimintaan voi käydä tutustumassa ilmaiseksi yhdellä kerralla. Muuten on liityttävä JYPSin jäseneksi ja maksettava ryhmän osallistumismaksu.

Nappularyhm-200

Ryhmään mahtuu 8 lasta. Minimiosallistujamäärä on 6. Tilanne 26.8.: RYHMÄ ON TÄYNNÄ.

Ohjelma

6.7.–17.8.
24.8.–5.10.

Lähtöpaikkoja: Halssilan hiihtomaaKeljonkankaan koulun piha (Aapistie 2), Ladun Majan parkkipaikka, (Ronsuntaipaleentie 279), Laajavuoren hiekkakenttä (Hyppyritie 1), Kotalammen kenttä (Nääpikäntie 6) Heinälammen kenttä (Heinälammentien kärjessä), Kivilampi ja Viitaniemen liikennepuisto (Eeronkatu 10).

Osallistumismaksut

  • koko kausi 75 €
  • puoli kautta 50 € (6.7.–17.8. tai 24.8.–5.10.)

Ilmoittautuminen ryhmään

  1. Täyttäkää sähköinen ilmoittautumislomake. Ryhmä täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.
  2. Mikäli lapsesi ei ole JYPSin jäsen, ilmoittakaa hänet jäseneksi ennen ryhmän alkamista.
  3. Jos ryhmää ei ole mainittu tällä sivulla täydeksi ja lapsesi on kiinnostunut osallistumaan, niin ottakaa yhteyttä ryhmän vastuuhenkilöön!

Ohjeita

Kullekin kerralle on ilmoittauduttava JYPSin Nimenhuudossa viimeistään lenkkipäivänä klo 14. Mahdollisista muutoksista ja kertojen peruuntumisista esimerkiksi rankan sateen vuoksi ilmoitetaan Nimenhuudossa. Nimenhuudossa voi myös ilmoittaa, jos tulee hieman myöhässä lähtöpaikalle.

Kerroilla on säävaraus eli kovalla sateella ei ajeta. Pieni sade ei haittaa.

Tarkastakaa pyörän kunto ennen kerroille osallistumista. Erityisesti jarrut, renkaiden ilmanpaineet ja ketjun öljyäminen kannattaa tarkastaa.

Pyörän lisäksi kerroille tulee ottaa mukaan kypärä, kelin mukainen vaatetus, juomapullo ja pientä syötävää. Suosittelemme pitkäsormisia käsineitä ja ajolaseja.

Suosittelemme osallistujille pyöräilytoiminnan kattavaa tapaturmavakuutusta. JYPSin jäsenenä on mahdollista ottaa Suomen Pyöräilyn Fillaripassi eli harrastepyöräilyn tapaturmavakuutus. Vakuutus hankitaan omatoimisesti suoraan Suomen Pyöräilyn nettisivuilta.


Lisätietoja

  • Lotta Meriläinen, 040 931 8841, lottamerilainen (ät) gmail.com
  • Pihla Kilpeläinen, 040 031 8603, pihla.kilpelainen (ät) gmail.com