Yhdistyksellä on jäsenille ja osin muillekin tarkoitettuja sähköpostilistoja, joiden avulla tiedotetaan toiminnasta ja muista pyöräilyyn liittyvistä asioista.

Huom! Lähes kaikki keskustelu on nykyään Facebook-ryhmissä.


Jäsenten yleinen lista

Listalla tiedotetaan yleisesti yhdistyksen toiminnasta. Tällä listalla pysyt kärryillä siitä, mitä tapahtuu keskisuomalaisessa pyöräilyssä! Listalle lähetetään JYPSin jäsenille koostetiedote yhdistyksen toiminnasta kerran viikossa.

Viikkotiedotteessa kerrotaan lähinnä tulevan viikon osalta esimerkiksi näistä aiheista:

  • lenkit, retket ja harjoitukset
  • lasten, nuorten ja perheiden toiminta
  • yhdistyksen muut tapahtumat ja tiedotteet, kokoontumiset, vaatetilaukset, talkoot, kokoukset jne.

Listan osoite on jasenet-lista (ät) jyps.fi. Listalle voi liittyä, listalta poistua ja sähköpostiosoitettaan muuttaa täällä. Listaa ylläpitää Timo Kaipiainen, timo.kaipiainen (ät) gmail.com.


Liikennelista

Listalla tiedotetaan tärkeimmistä pyöräilyn edistämiseen, pyöräilyolosuhteisiin, pyöräliikenteeseen ja liikennepolitiikkaan liittyvistä asioista. Listalla voidaan käsitellä esimerkiksi seuraavia aiheita:

  • pyöräilyolosuhteiden ongelmakohdat ja parannusehdotukset
  • pyöräilyyn liittyvät suunnitelmat, kaavat, kampanjat ja projektit sekä niihin vaikuttaminen
  • pyöräilyyn liittyvät kommentti- ja lausuntopyynnöt.

Listan osoite on liikenne-lista (ät) jyps.fi. Listalle voi liittyä, listalta poistua ja sähköpostiosoitettaan muuttaa täällä. Listaa ylläpitää Teemu Tenhunen, teemu.tenhunen (ät) jyps.fi.


Ohjaajalista

Listalla tiedotetaan ohjaamiseen liittyvistä asioista. Listalla voidaan käsitellä esimerkiksi seuraavia aiheita:

  • lenkkien ja retkien järjestäminen ja ohjaaminen
  • pyöräilytapahtumien ohjaukseen liittyvät koulutukset ja tilaisuudet.

Listan osoite on ohjaajat-lista (ät) jyps.fi. Listalle voi liittyä, listalta poistua ja sähköpostiosoitettaan muuttaa täällä. Listaa ylläpitää Teemu Tenhunen, teemu.tenhunen (ät) jyps.fi.


Fillariakatemiaohjaajat-lista

Listalla tiedotetaan lasten ja nuorten ohjaamiseen liittyvistä asioista. Lista on tarkoitettu Fillariakatemian ohjaajille.

Listan osoite on fillariakatemiaohjaajat-lista (ät) jyps.fi. Listalle voi liittyä, listalta poistua ja sähköpostiosoitettaan muuttaa täällä. Listaa ylläpitää Pilvi Laukkanen, pilvi.laukkanen (ät) jyps.fi.


Liikkumisen ohjauksen lista

Sähköpostilista Jyväskylän seudun liikkumisen ohjauksen viranhaltijoille ja muille toimijoille. Listalla tiedotetaan lähinnä kävellen ja pyörällä kulkemisen edistämiseen liittyvistä asioista.

Listan osoite on liikkumisenohjaus-lista (ät) jyps.fi. Listalle voi liittyä, listalta poistua ja sähköpostiosoitettaan muuttaa täällä. Listaa ylläpitää Teemu Tenhunen, teemu.tenhunen (ät) jyps.fi.


Jyväskylän pyöräliikkeiden lista

Sähköpostilista Jyväskylän pyöräliikkeiden omistajille ja työntekijöille.

Listan osoite on jkl-pyoraliikkeet-lista (ät) jyps.fi. Listalle voi liittyä, listalta poistua ja sähköpostiosoitettaan muuttaa täällä. Listaa ylläpitää Teemu Tenhunen, teemu.tenhunen (ät) jyps.fi.