Olemme järjestäneet pyöräilyn imagoa parantavaa ja pyörällä kulkemista edistävää We Cycle -kampanjaa vuodesta 2012. Kampanjassa on suunniteltu I Cycle -logot Jyväskylään ja kymmenille muille paikkakunnille, vapautettu logot valtakunnalliseen käyttöön sekä perustettu We Cycle Finland -nettisivu. Jyväskylässä ja Keski-Suomessa on teetetty, jaettu ja myyty tuhansittain I Cycle -tuotteita, esimerkiksi pyörätarroja, heijastimia, kyniä ja teepaitoja.

Kampanjan historiasta kerrotaan We Cycle Finland -sivustolla.

Logojen ja toiminnan suunnittelu sekä ilmaisten tuotteiden jakaminen on rahoitettu pääasiassa Traficomin liikkumisen ohjauksen valtionavuilla sekä kuntien ja muiden julkisten toimijoiden tuella.

Jyväskylän ja Keski-Suomen I Cycle -pyörätarrat sekä muut jaettavat tuotteet

Olemme teettäneet mm. Keski-Suomen, Hankasalmen, Joutsan, Jyväskylän, Jämsän, Keuruun, Muuramen, Saarijärven, Toivakan, Viitasaaren ja Äänekosken I Cycle -pyörätarroja. Jyväskylän ja Keski-Suomen sekä jonkin verran muitakin tarroja on tällä hetkellä saatavilla. Tarroja voi noutaa ilmaiseksi JYPSin katutapahtumista, mm. Pyöräilyviikolla. Isompien erien saamisesta tai teettämisestä voi tiedustella: pj (ät) jyps.fi.

Muita tuotteita on saatavilla tilanteen mukaan ja niitä jaetaan soveltuvissa pyöräilytapahtumissa.

Jyväskylän ja Keski-Suomen myytävät I Cycle -vaatteet

Myytävät Jyväskylän, Jämsän, Äänekosken ja Keski-Suomen I Cycle -vaatteet ovat esillä omalla sivullaan. I Cycle -paidat suunniteltiin alun perin liikkumisen ohjauksen valtionavustuksen kautta, nykyään vaatteet ovat osa JYPSin perustoimintaa.

Valtakunnalliset I Cycle -logot ja -tuotteet

Valmiit logot Suomen suurimpiin kaupunkeihin, muokattava I Cycle -logopohja ja ehdotuksia paikallisiksi I Cycle -tuotteiksi löytyy We Cycle Finland -sivustolta.

Keski-Suomen I Cycle -logot

Olemme suunnitelleet I Cycle -logot kaikille Keski-Suomen paikkakunnille. Kunnat, yhdistykset, yritykset jne. voivat käyttää logoja yleishyödylliseen pyöräilyn edistämiseen. Logojen pohjalta voi esimerkiksi teettää jaettavia tuotteita.

Joistain logoista olemme suunnitelleet myös We Cycle -versiot. We Cycle -versioita toivomme käytettäväksi kollektiivisissa tarkoituksissa, esimerkiksi esitteissä, pyöräparkeissa ja mainoksissa.

Logoja saa hyödyntää Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International -lisenssillä. Logojen käyttämiseen kaupalliseen tarkoitukseen on kysyttävä lupa. Yritykset eivät tarvitse lupaa esimerkiksi teettäessään työntekijöilleen I Cycle -tuotteita tai jakaessaan tuotteita muuten ilmaiseksi.

Logojen käyttämisestä toivomme ilmoitusta sähköisellä lomakkeella. Logon käyttöön ottaneita tahoja voidaan mainostaa nettisivuilla ja sosiaalisessa mediassa.

Lisätietoja

Tarvittaessa voi ottaa yhteyttä: pj (ät) jyps.fi.