Pidämme pyöränhuoltokursseja alle 18-vuotiaille Fillariakatemian osallistujille sekä heidän huoltajilleen. Koulutuksissa opastamme yleisimpiin pyöränhuoltoihin kunkin kurssikerran teeman mukaisesti.

Koulutukset on tarkoitettu Fillariakatemian säännöllisiin ryhmiin osallistuville ja heidän huoltajilleen. Muut JYPSin alle 18-vuotiaat jäsenet huoltajineen voivat osallistua, jos paikkoja on vapaana. Kurssit on tarkoitettu vain jäsenille.

Tervetuloa opettelemaan huoltotaitoja!

Huom! Kevään 2023 koulutukset ovat kaikille avoimia ja ilmaisia Jyväskylän kaupungin Liikkuva varhaiskasvatus -hankkeen tuen ansiosta.

Mitä mukaan ja varaosat?

Ottakaa mukaan pyörä, jonka kanssa haluatte opetella huoltamista. Kursseilla huolletaan vain alle 18-vuotiaiden fillareita.

Jos huollettava pyörä tarvitsee uusia erityisvaraosia, ne kannattaa hankkia etukäteen. Yhdistykseltä löytyy myytäviä perusvaraosia (vaijereita, sisäkumeja, ketjuja, kaupunkirenkaita yms.). Kysykää tarvittaessa lisää vastuuohjaajalta.

Muistakaa pukeutua siten, ettei huoltamisessa väistämätön likaantuminen haittaa.

Osallistumismaksut ja vastuut

Kevään 2023 koulutukset ovat ilmaisia Jyväskylän kaupungin Liikkuva varhaiskasvatus -hankkeen tuen ansiosta.

Muuten yhdelle kurssikerralle osallistuminen maksaa 20 €. Maksu sisältää yhden tai kahden alle 18-vuotiaan ja yhden huoltajan osallistumisen sekä opastuksen, tarvittavat öljyt ja rasvat ja työkalujen ja käsineiden käyttämisen.

Maksut voi hoitaa MobilePaylla, kortilla tai käteisellä ja tasarahalla paikan päällä.

Osallistujia ei ole tapaturmavakuutettu.

Vuoden 2023 koulutukset ja ilmoittautuminen

(Tilanne 8.5.)

Pyörän huoltamisen alkeet Pyöräilyviikon Fillarifestareilla sunnuntaina 7.5. klo 12–14

Pyörien perushuolto keskiviikkona 17.5. klo 17.30–19.30

  • kurssi pidetään tallilla Yliopistonkatu 22:n sisäpihalla
  • ilmaiselle kurssille voi ilmoittautua nettilomakkeella
  • kurssi löytyy myös Facebookista

Myöhempiin koulutuksiin pitää ilmoittautua Nimenhuudossa. Yhden kerran maksimiosallistujamäärä on toukokuun jälkeen pienen tilan vuoksi neljä alle 18-vuotiasta ja kaksi aikuista – ilmoittakaa heti ilmoittauduttaessa Nimenhuudossa kaikkien osallistujien nimet.

Lisätietoja

  • vastuuohjaaja Joonas Hiltunen, joonas.hiltunen (ät) jyps.fi, 044 975 7409