Pidämme pyöränhuoltokursseja alle 18-vuotiaille Fillariakatemian osallistujille sekä heidän huoltajilleen. Koulutuksissa opastamme yleisimpiin pyöränhuoltoihin kunkin kurssikerran teeman mukaisesti.

Koulutukset on tarkoitettu Fillariakatemian säännöllisiin ryhmiin osallistuville ja heidän huoltajilleen. Muut JYPSin alle 18-vuotiaat jäsenet huoltajineen voivat osallistua, jos paikkoja on vapaana. Kurssit on tarkoitettu vain jäsenille.

Tervetuloa opettelemaan huoltotaitoja!

Mitä mukaan ja varaosat?

Ottakaa mukaan pyörä, jonka kanssa haluatte opetella huoltamista. Kursseilla huolletaan vain alle 18-vuotiaiden fillareita.

Jos huollettava pyörä tarvitsee uusia erityisvaraosia, ne kannattaa hankkia etukäteen. Yhdistykseltä löytyy myytäviä perusvaraosia (vaijereita, sisäkumeja, ketjuja, kaupunkirenkaita yms.). Kysykää tarvittaessa lisää vastuuohjaajalta.

Muistakaa pukeutua siten, ettei huoltamisessa väistämätön likaantuminen haittaa.

Osallistumismaksut ja vastuut

Yhdelle kurssikerralle osallistuminen maksaa vuonna 2022 opetus- ja kulttuuriministeriön seuratuen ansiosta vain 20 €. Maksu sisältää yhden alle 18-vuotiaan ja yhden huoltajan osallistumisen sekä opastuksen, tarvittavat öljyt ja rasvat ja työkalujen ja käsineiden käyttämisen.

Maksut voi hoitaa MobilePaylla, kortilla tai käteisellä ja tasarahalla paikan päällä.

Osallistujia ei ole tapaturmavakuutettu.

Vuoden 2022 koulutukset ja ilmoittautuminen

(Tilanne 26.8.)

Koulutuksiin pitää ilmoittautua Nimenhuudossa. Yhden kerran maksimiosallistujamäärä on tällä hetkellä pienen tilan vuoksi kaksi alle 18-vuotiasta ja kaksi aikuista – ilmoittakaa heti ilmoittauduttaessa Nimenhuudossa kaikkien osallistujien nimet.

Pyörän huoltamisen alkeet ke 21.9. klo 17–19
Maastopyörien perushuolto ke 28.9. klo 17–19

Lisätietoja

  • vastuuohjaaja Joonas Hiltunen, joonas.hiltunen (ät) jyps.fi, 044 975 7409