JYPS järjestää jäsenilleen spinningtunteja, joilla fillaroidaan sisällä ohjatusti musiikin tahtiin. Ohjelmassa on sekä tunnin kertoja että usean tunnin maratoneita. Tuntien sisällöt ja teemat vaihtelevat. Spinningejä järjestetään mahdollisuuksien mukaan noin lokakuulta huhtikuulle. Spinningeihin voi osallistua haluamilleen kerroille.

Spinningit on tarkoitettu jäsenille. Jos haluat mukaan, liity jäseneksi. Huom! Jos vuoro ei ole täynnä, niin jäsen saa ilmoittaa ja tuoda kaverinsa mukaan spinningiin. Ei-jäsenille vuorojen hinnat ovat korkeammat.

Alle 18-vuotiaat eivät toistaiseksi saa osallistua tunnin spinningeihin, maratoneihin saavat osallistua vähintään 16-vuotiaat.

Viikkospinning

Tällä hetkellä säännöllistä viikoittaista spinningiä ei ole, koska miltään salilta ei ole saatu viikkovuorolle riittävän hyvää tarjousta. Vuorojen hinnat ovat nousseet ja merkittävä osa tarjolla olevista vuoroista on liian myöhään.

Spinningien hinnat, ilmoittautuminen ja maksaminen

Spinningien hinnat on mainittu alla ilmoittautumislinkkien yhteydessä.

Maksut on maksettava ennen vuoroa paikan päällä seuran edustajalle maksukortilla, liikuntasetelillä tai käteisellä ja tasarahalla.

Spinningeihin on ilmoittauduttava etukäteen. Kaikissa spinningeissä on maksimiosallistujamäärät, nopeimmin ilmoittautuneet mahtuvat mukaan. Ilmoittautumislinkit löydät alta.

Jos ennakkoilmoittautumista ei peruuta viimeistään 4 tuntia ennen spinningin alkua, niin osallistumisen joutuu maksamaan, vaikkei saapuisikaan paikalle.

Mitä mukaan?

Spinningeihin kannattaa ottaa pyöräilykengät (SPD-klossit), pyöräilyhousut, hengittävä paita, pieni pyyhe ja juomapullo, peseytymisvarusteet sekä oma pieni lukko pukukaappia varten. Spinningmaratoneille kannattaa ottaa myös purtavaa.

Kuvia ja lisätietoja

Kuvia spinningistä löytyy esimerkiksi täältä.

Lisätietoja saat tarvittaessa spinningvastaavilta:

  • Anne Eskelinen, anne.e.eskelinen (ät) gmail.com tai 050 494 6469
  • Alli Liukkonen, alli.liukkonen (ät) gmail.com tai 040 839 5821

Ohjelma kaudella 2017–2018

Tilanne 24.11.

Tunnin kerrat

  1. MA 11.12. klo 18:30–19:30, Positive, jäsenille 7 € ja muille 10 €, ilmoittautuminen

Maratonit

  1. LA XX.1. klo 10–13, Positive, jäsenille 15 € ja 20 € muille, ilmoittautuminen
  2. LA XX.2. klo 10–13, Positive, jäsenille 15 € ja 20 € muille, ilmoittautuminen
  3. LA XX.3. klo 10–13, Positive, jäsenille 15 € ja 20 € muille, ilmoittautuminen