JYPS järjestää jäsenilleen spinningtunteja, joilla fillaroidaan sisällä ohjatusti musiikin tahtiin. Ohjelmassa on sekä tunnin kertoja että usean tunnin maratoneita. Tuntien sisällöt ja teemat vaihtelevat. Spinningejä järjestetään mahdollisuuksien mukaan talvikaudella. Spinningeihin voi osallistua haluamilleen kerroille.

Spinningit on tarkoitettu jäsenille. Jos haluat mukaan, liity jäseneksi. Huom! Jos vuoro ei ole täynnä, niin jäsen saa ilmoittaa ja tuoda kaverinsa mukaan spinningiin. Ei-jäsenille vuorojen hinnat ovat korkeammat.

Alle 18-vuotiaat eivät toistaiseksi saa osallistua tunnin spinningeihin, maratoneihin saavat osallistua vähintään 16-vuotiaat.

Spinningien hinnat, ilmoittautuminen ja maksaminen

Spinningien hinnat on mainittu alla ilmoittautumislinkkien yhteydessä.

Maksut on maksettava ennen vuoroa paikan päällä yhdistyksen edustajalle liikuntaseteleillä, liikuntaeduilla tai käteisellä ja tasarahalla.

Spinningeihin on ilmoittauduttava Nimenhuudossa etukäteen. Kaikissa spinningeissä on maksimiosallistujamäärät, nopeimmin ilmoittautuneet mahtuvat mukaan.

Jos ennakkoilmoittautumista ei peruuta viimeistään 4 tuntia ennen spinningin alkua, niin osallistumisen joutuu maksamaan, vaikkei saapuisikaan paikalle.

Mitä mukaan?

Spinningeihin kannattaa ottaa pyöräilykengät (SPD-klossit), pyöräilyhousut, hengittävä paita, pieni pyyhe ja juomapullo, peseytymisvarusteet sekä oma pieni lukko pukukaappia varten. Spinningmaratoneille kannattaa ottaa myös purtavaa.

Kuvia ja lisätietoja

Kuvia spinningistä löytyy esimerkiksi täältä.

Lisätietoja saat tarvittaessa spinningvastaavilta.


Ohjelmaa vuonna 2022

Tilanne 10.1.2022.

  1. KE 19.1. klo 18–19, Positive >> ilmoittautuminen