Osto- ja myyntipalstalla voit myydä tai ostaa pyöräilyyn liittyviä välineitä ja tarvikkeita. Osto- tai myynti-ilmoituksen jätät täyttämällä ja lähettämällä alla olevan lomakkeen. Pyri ilmoituksessasi kuvailemaan myytävä tai ostettava tuote tarkasti ja totuudenmukaisesti. Laita ehdottomasti viestin alkuun myytkö, ostatko vai vaihdatko, eli esimerkiksi ”Myydään pyörä” tai ”Ostetaan lukkopolkimet” – näin ilmoituksesi näkyy selkeässä muodossa myös etusivulla. Ilmoita pyytämäsi tai ajattelemasi hinta mahdollisimman tarkasti. Kirjoita loppuun myös yhteystietosi (vähintään sähköpostiosoite).

Kaupankäynti osto- ja myyntipalstan kautta on täysin ostajan ja myyjän välistä, JYPS ei vastaa kaupankäynnistä. Ilmoitukset poistetaan sivuilta noin kuukauden kuluttua niiden jättämisestä. Jos haluat poistaa ilmoituksesi aiemmin, ota yhteyttä nettivastaavaan.

Jätä uusi ilmoitus

 
 
 
 
 
 
Pakolliset kentät on merkitty * -merkillä.
Sähköpostiosoitettasi ei julkaista, ellet kirjoita sitä ilmoitusosioon.
Ilmoituksesi julkaistaan vasta, kun se on hyväksytty.
6 merkintää.
Esko Silver kirjoitti 21.4.2021:
Myytävänä siisti käytetty Basso maantiepyörä Cambagnolo-osilla, pystyputken korkeus 52 cm. Hinta 390 €.
Kanerva kirjoitti 11.4.2021:
Myydään Burleyn Honey bee -peräkärry kahdelle lapselle. Iso tavaratila ja erittäin tukeva rakenne. Settiin kuuluu valot, alkuperäinen käyttöopas, eturengas rullaamiseen ja kiinnitysosa pyörään (mahdollisesti kaksi, jos toinenkin löytyy). Turvavyöt hapertuneet, niiden uusiminen jää ostajalle. Käytetty kunto. Aina säilytetty sisällä. 200 e / tarjous. Myynnissä muuallakin. Yhteydenotot mieluiten tekstarilla: 050 3540565.
Heini kirjoitti 1.4.2021:
Ostetaan 16-tuumainen lasten pyörä, esimerkiksi Woom 3 tai vastaava vaikkapa Frog tai Islabikes. Toimiva ja hyväkuntoinen. Värillä ei väliä, jos em. kriteerit täyttyvät. Nouto onnistuu mistä päin Jyväskylää tahansa; myös lähikunnat huomioidaan. Laita viestiä ja tarjoa sähköpostilla pitkanen.heini (at) gmail.com tai 0503495996.
Pekka Rämet kirjoitti 10.12.2020:
Haluaisin ostaa Insera muovipyörän! Tarjoa sähköpostiin.
Aarno Laitila kirjoitti 3.9.2020:
Myytävänä käytetty Vapaarullat -harjoitusväline tulevaa viileää ja kylmää ja ennen kaikkea märkää kautta varten. Tukirakenne on metallinen ja teloja on kolme. Rullien päällä ajetaan haluttua vauhtia. Telat ovat käytännössä kulumattomat, ainakin maantiepyörän renkailla ajettaessa. Metalliosat taas vaativat siistimistä ja maalia tasaisin välein (riippuen hieman käyttöpaikan lämpötilasta).
Hinta 70 €.
Jarkko kirjoitti 30.6.2020:
Ostetaan sähköavusteinen (hyväkuntoinen) tavarapyörä, 2- tai 3- pyöräinen. Merkkinä voi olla Bakfiets, Christiania, Babboe, Bullitt tai muu. Esittele pyöräsi ja hinta, niin katsotaan.

Tekstiviesti tai Whatsapp: nolla viisi nolla 5346132
Jarkko