JYPSiin voi liittyä kuka tahansa fillarilla paikasta toiseen kulkeva tai pyöräilyn harrastamisesta kiinnostunut. Yhdistykseen ovat tervetulleita niin satunnaiset kuin aktiiviset fillaristit. Jäsenenä saat etuja sekä tuet samalla pyöräilyä, fillarilla kulkevien edunvalvontaa ja pyöräilyolosuhteiden kehittämistä paikallisesti, alueellisesti ja valtakunnallisesti. Jäsenenä olet suomalaisen pyöräilyn etujoukossa!

Myös yhteisöt voivat liittyä jäseniksi – lue lisää yhteisöjäsenyys-sivulta.

Yhdistykseen kuuluu yli 1000 henkilöjäsentä. Alle 18-vuotiaita jäseniä on noin 250. Olet tervetullut mukaan!


Jäsenmaksut 2021

  • Aikuinen 30 €
  • Opiskelija, työtön, eläkeläinen tai muu omantunnon mukaan vähävarainen 20 €
  • Alle 18-vuotias 10 €
  • Perhe (kaikki samassa osoitteessa asuvat aikuiset ja lapset) 60 €
    • jos joku perheestä on entuudestaan jäsen, niin perhejäsenyys ilmoitetaan lomakkeella täällä
  • Yhteisöjäsenyys 100 €

Vanhojen jäsenten jäsenmaksujen eräpäivä 28.2.2021

Vanhoille jäsenille lähetetään vuosittain helmikuussa sähköpostilla jäsenmaksulaskut – maksa jäsenyytesi tämän laskun kautta verkkomaksulla. Verkkomaksu on yhdistyksen kannalta ehdottomasti helpoin, sillä maksutieto siirtyy automaattisesti jäsenrekisteriin. Jos et ole nähnyt laskua, niin tarkasta roskapostilaatikkosi, joitain viestejä saattaa päätyä sinne. Tarvittaessa vaihda ajantasainen osoite jäsenrekisteriin ja/tai ota yhteyttä jäsensihteeriin uuden laskun lähettämistä varten.

Vain jos jäsenmaksulaskua ei löydy mistään, niin voit maksaa maksusi tilisiirrolla yhdistyksen tilille FI59 4108 0010 3053 76. Kirjoita viestiosaan ”JÄSENMAKSU 2021” + jäsenyyden tyyppi (aikuinen / vähävarainen / alle 18-vuotias / perhe / yhteisö) + kaikkien niiden jäsenten nimet, joiden jäsenmaksut maksat.

Jos haluat liittää koko perheesi jäseniksi, niin ilmoita ennen maksamista perhejäsenyys nettilomakkeella.

Kiitos kaikille jäsenmaksunsa maksaville!


Jäsenmaksujen käyttämisestä ja vapaaehtoinen taloudellinen tuki toiminnalle

Jäsenmaksujen käyttäminen

Korvaamattoman arvokkaan vapaaehtoistyön ohella myös rahalle on yhdistyksessä todellista tarvetta. Jäsenmaksut ovat yhdistyksessä merkittävin ns. vapaan rahan lähde ja mahdollistavat suuren osan toiminnasta. Ilman jäsenmaksuja emme voisi pyörittää esimerkiksi yhteislenkkejä ja -retkiä, Fillariakatemiaa, näitä nettisivuja, pyöräilyolosuhteiden edistämistä, yhdistyksen hallintoa, yhdistyksen mökkiä ja seuravaatetoimituksia. Toisin sanoen yhdistystä ei olisi ilman jäsenmaksuja.

Esimerkiksi  Jyväskylän ja Keski-Suomen pyöräilyolosuhteiden edistämiseen, pyörällä liikkuvien ja pyöräilijöiden edunvalvontaan, Fillariakatemiaan sekä lenkkeihin ja retkiin sijoitamme vuosittain tuhansia euroja. Jokaista aikuisjäsentä kohti maksamme 7 € Pyöräliiton jäsenmaksua ja tästä 1 € menee European Cyclists’ Federationille.

Vapaaehtoinen taloudellinen tuki toiminnalle

Jäsenet voivat halutessaan tukea yhdistyksen toimintaa jäsenmaksun lisäksi suuremmallakin summalla.

Vapaaehtoisen tuen voi kohdistaa yleisesti yhdistyksen toimintaan tai Pyöräliiton jäsenyyteen, ohjattuihin lenkkeihin, Fillariakatemialle ja/tai paikalliseen pyöräilynedistämiseen. Summa on vapaavalintainen, mutta sen pitää olla kuitenkin vähintään 5 €.

Tuen voi maksaa jäsenmaksulaskun yhteydessä tai tilisiirrolla yhdistyksen tilille FI59 4108 0010 3053 76. Jos maksat tuen jäsen- tai jonkun muun maksun yhteydessä, niin erottele maksut tilisiirron viestissä, esim. ”Jäsenmaksu Petra Pyöräilijä. Lisäksi tuki junioritoiminnalle 10 € ja pyöräilynedistämiselle 10 €.

Kiitos tärkeästä tuestasi!