JYPSiin voi liittyä kuka tahansa fillarilla paikasta toiseen kulkeva tai pyöräilyn harrastamisesta kiinnostunut. Yhdistykseen ovat tervetulleita niin satunnaiset kuin aktiiviset fillaristit. Jäsenenä saat etuja sekä tuet samalla pyöräilyä, fillarilla kulkevien edunvalvontaa ja pyöräilyolosuhteiden kehittämistä paikallisesti, alueellisesti ja valtakunnallisesti. Jäsenenä olet suomalaisen pyöräilyn etujoukossa!

Myös yhteisöt (yhdistykset, yritykset jne.) voivat liittyä jäseniksi.

Yhdistykseen kuuluu yli 1000 jäsentä. Alle 18-vuotiaita jäseniä on noin 300. Tule mukaan!


Jäsenmaksut 2021

  • Aikuinen 30 €
  • Opiskelija, työtön, eläkeläinen tai muu omantunnon mukaan vähävarainen 20 €
  • Alle 18-vuotias 10 €
  • Perhe (kaikki samassa osoitteessa asuvat aikuiset ja lapset) 60 €
    • jos joku perheestä on entuudestaan jäsen, niin perhejäsenyys ilmoitetaan lomakkeella täällä
  • Yhteisö (yhdistys, yritys tms.) 100 €
    • jos olette kiinnostuneita yhteisöjäsenyydestä, niin ottakaa yhteyttä: pj (ät) jyps.fi

Vanhojen jäsenten jäsenmaksujen eräpäivä 28.2.2021

Edellisvuosina liittyneille lähetetään helmikuussa sähköpostilla jäsenmaksulaskut – maksa jäsenyytesi tämän laskun kautta verkkomaksulla. Verkkomaksu on yhdistyksen kannalta ehdottomasti helpoin, sillä maksutieto siirtyy automaattisesti jäsenrekisteriin. Jos et ole nähnyt laskua, niin tarkasta roskapostilaatikkosi, joitain viestejä saattaa päätyä sinne. Tarvittaessa vaihda ajantasainen osoite jäsenrekisteriin ja/tai ota yhteyttä jäsensihteeriin uuden laskun lähettämistä varten.

Vain jos jäsenmaksulaskua ei löydy mistään, niin voit maksaa jäsenmaksusi tilisiirrolla yhdistyksen tilille FI59 4108 0010 3053 76. Kirjoita viestiosaan ”JÄSENMAKSU 2021” + jäsenyyden tyyppi (aikuinen / vähävarainen / alle 18-vuotias / perhe / yhteisö) + kaikkien niiden jäsenten nimet, joiden jäsenmaksut maksat.

Jos haluat liittää koko perheesi jäseniksi, niin ilmoita ennen maksamista perhejäsenyys nettilomakkeella.


Vapaaehtoinen taloudellinen tuki toiminnalle

Jäsenet voivat halutessaan tukea yhdistyksen toimintaa jäsenmaksun lisäksi suuremmallakin summalla – korvaamattoman arvokkaan vapaaehtoistyön ohella myös rahalle on todellista tarvetta! Yhdistys maksaa jokaista aikuisjäsentään kohti 7 € Pyöräliiton jäsenmaksua, tästä 1 € menee European Cyclists’ Federationille. Rahaa sijoitetaan vuosittain tuhansia euroja myös esimerkiksi lenkkeihin ja retkiin, Fillariakatemiaan sekä Jyväskylän ja Keski-Suomen pyöräilyolosuhteiden edistämiseen ja edunvalvontaan.

Vapaaehtoisen toimintatuen voi kohdistaa yleisesti yhdistyksen toimintaan tai Pyöräliiton jäsenyyteen, ohjattuihin lenkkeihin, Fillariakatemialle ja/tai paikalliseen pyöräilynedistämiseen. Summa on vapaavalintainen, mutta sen pitää olla kuitenkin vähintään 5 €.

Tuen voi maksaa jäsenmaksulaskun yhteydessä tai tilisiirrolla yhdistyksen tilille FI59 4108 0010 3053 76. Jos maksat tuen jäsen- tai jonkun muun maksun yhteydessä, niin erottele maksut tilisiirron viestissä, esim. ”Jäsenmaksu Petra Pyöräilijä. Lisäksi tuki junioritoiminnalle 10 € ja pyöräilynedistämiselle 10 €.

Kiitos tärkeästä tuestasi!