JYPSiin voi liittyä kuka tahansa pyörällä kulkeva tai fillaroinnista ja pyöräilyn edistämisestä kiinnostunut. Yhdistykseen ovat tervetulleita niin satunnaiset fillaristit kuin aktiiviset harrastajat. Jäsenenä saat etuja sekä tuet samalla pyöräilyä, pyörällä kulkevien edunvalvontaa ja pyöräilyolosuhteiden kehittämistä paikallisesti, alueellisesti ja valtakunnallisesti. Jäsenenä olet suomalaisen pyöräilyn etujoukossa!

Myös yhteisöt (yhdistykset, yritykset jne.) voivat liittyä jäseniksi.

Yhdistykseen kuuluu noin 1000 jäsentä. Alle 18-vuotiaita jäseniä on noin 300. Tule mukaan!


Jäsenmaksut 2020

  • Aikuinen 30 €
  • Opiskelija, työtön, eläkeläinen tai muu omantunnon mukaan vähävarainen 20 €
  • Alle 18-vuotias 10 €
  • Perhe (kaikki samassa osoitteessa asuvat aikuiset ja lapset) 60 €
    • jos joku perheestä on entuudestaan jäsen, niin perhejäsenyys ilmoitetaan lomakkeella täällä
  • Yhteisö (yhdistys, yritys tms.) 100 €

Vanhojen jäsenten jäsenmaksujen eräpäivä la 29.2.2020

Edellisvuosina liittyneille lähetetään helmikuussa sähköpostilla jäsenmaksulaskut. Jos et saa laskua, niin tarkista roskapostilaatikkosi, joitain viestejä saattaa päätyä sinne. Joissain tapauksissa maili myös saattaa jäädä työsähköpostisi suodattimiin – jos epäilet tätä, niin vaihda toimiva osoite jäsenrekisteriin tai ota yhteyttä jäsensihteeriin. Jos sähköpostiosoitteesi on vanhentunut tai et ole ilmoittanut sitä jäsenrekisteriin, niin päivitä yhteystietosi.

Jos jäsenmaksulaskua ei löydy mistään, niin voit maksaa jäsenmaksusi tilisiirrolla yhdistyksen tilille FI59 4108 0010 3053 76. Kirjoita viestiosaan ”JÄSENMAKSU 2020” + jäsenyyden tyyppi (aikuinen / vähävarainen / alle 18-vuotias / perhe / yhteisö) + kaikkien niiden jäsenten nimet, joiden jäsenmaksut maksat.

Jos haluat liittää koko perheesi jäseniksi, niin ilmoita ennen maksamista perhejäsenyys nettilomakkeella.


Vapaaehtoinen taloudellinen tuki toiminnalle

Jäsenet voivat halutessaan tukea yhdistyksen toimintaa jäsenmaksun lisäksi suuremmallakin summalla – korvaamattoman arvokkaan vapaaehtoistyön ohella myös rahalle on todellista tarvetta. Yhdistys maksaa jokaista aikuisjäsentään kohti 7 € Pyöräliiton jäsenmaksua (tästä 1 € menee European Cyclists’ Federationille). Rahaa sijoitetaan vuosittain tuhansia euroja myös esimerkiksi lenkkeihin ja retkiin, lasten ja nuorten toimintaan sekä Jyväskylän ja Keski-Suomen pyöräilyolosuhteiden edistämiseen ja edunvalvontaan.

Vapaaehtoisen toimintatuen voi kohdistaa yleisesti yhdistyksen toimintaan tai Pyöräliiton jäsenyyteen, ohjattuihin lenkkeihin, Fillariakatemialle ja/tai paikalliseen pyöräilynedistämiseen. Summa on vapaavalintainen, mutta sen pitää olla kuitenkin vähintään 5 €.

Tuen voi maksaa yhdistyksen tilille FI59 4108 0010 3053 76 jäsenmaksun yhteydessä tai erillisenä maksuna. Jos maksat tuen jäsenmaksun yhteydessä, niin erottele maksut tilisiirron viestissä, esim. ”Jäsenmaksu Petra Pyöräilijä. Lisäksi tuki junioritoiminnalle 10 € ja pyöräilynedistämiselle 10 €.

Kiitos tärkeästä tuestasi!