JYPSiin voi liittyä kuka tahansa pyörällä kulkeva tai pyöräilystä ja pyöräilyn edistämisestä kiinnostunut. Yhdistykseen ovat tervetulleita niin satunnaiset fillaristit kuin aktiiviset harrastajat. Jäsenenä saat etuja sekä tuet samalla pyöräilyä, pyörällä kulkevien edunvalvontaa ja pyöräilyolosuhteiden kehittämistä. Jäsenenä olet suomalaisen pyöräilyn etujoukossa!

Myös yhteisöt (yhdistykset, yritykset jne.) voivat liittyä jäseniksi.

Yhdistykseen kuuluu noin 1000 jäsentä. Alle 18-vuotiaita jäseniä on noin 300. Tule sinäkin mukaan!


Jäsenmaksut 2019

  • Aikuinen 30 €
  • Opiskelija, työtön, eläkeläinen tai muu omantunnon mukaan vähävarainen 20 €
  • Alle 18-vuotias 10 €
  • Perhe (kaikki samassa osoitteessa asuvat aikuiset ja lapset) 60 €
    • jos joku perheestä on entuudestaan jäsen, niin perhejäsenyys ilmoitetaan lomakkeella täällä
  • Yhteisö (yhdistys, yritys tms.) 100 €

Vanhojen jäsenten jäsenmaksujen eräpäivä to 28.2.2019

Edellisvuosina liittyneille lähetetään helmikuussa sähköpostilla jäsenmaksulaskut. Jos et saa laskua, niin tarkista roskapostilaatikkosi, joitain viestejä saattaa päätyä sinne. Joissain tapauksissa maili myös saattaa jäädä työsähköpostisi suodattimiin – jos epäilet tätä, niin vaihda toimiva osoite jäsenrekisteriin tai ota yhteyttä jäsensihteeriin. Jos sähköpostiosoitteesi on vanhentunut tai et ole ilmoittanut sitä jäsenrekisteriin, niin päivitä yhteystietosi.

Jos jäsenmaksulaskua ei löydy mistään, niin voit maksaa jäsenmaksusi tilisiirrolla yhdistyksen tilille FI59 4108 0010 3053 76. Kirjoita viestiosaan ”JÄSENMAKSU 2019” + jäsenyyden tyyppi (aikuinen / vähävarainen / alle 18-vuotias / perhe / yhteisö) + kaikkien niiden jäsenten nimet, joiden jäsenmaksut maksat.

Jos haluat liittää koko perheesi jäseniksi, niin ilmoita ennen maksamista perhejäsenyys nettilomakkeella.


Vapaaehtoinen taloudellinen tuki toiminnalle

Jäsenet voivat halutessaan tukea yhdistyksen toimintaa jäsenmaksun lisäksi suuremmallakin summalla – korvaamattoman arvokkaan vapaaehtoistyön ohella myös rahalle on todellista tarvetta. Esimerkiksi ohjaajien kouluttamiseen ja varustelemiseen yhdistys sijoittaa vuosittain tuhansia euroja.

Tuen voi kohdistaa yleisesti yhdistyksen toimintaan tai ohjattuihin lenkkeihin, Fillariakatemialle ja/tai pyöräilynedistämiseen. Summa on vapaavalintainen, mutta sen pitää olla kuitenkin vähintään 5 €.

Tuen voi maksaa yhdistyksen tilille FI59 4108 0010 3053 76 jäsenmaksun yhteydessä tai erillisenä maksuna. Jos maksat tuen jäsenmaksun yhteydessä, niin erottele maksut tilisiirron viestissä, esim. ”Jäsenmaksu Petra Pyöräilijä. Lisäksi tuki junioritoiminnalle 10 € ja pyöräilynedistämiselle 10 €.

Kiitos tärkeästä tuestasi!