Sählyvuorot ovat toistaiseksi tauolla, koska koulujen salit on suljettu. Tällä tietoa vuorot ovat tauolla 28.2.2021 asti.


Pelaamme sählyä noin syyskuun alusta huhtikuun loppuun vähintään viikoittain. Vuorot ovat yhteisiä melontaseura Melanvilauttajien kanssa.

Sekä naiset että miehet ovat vuoroille tervetulleita. Vuoroille pitää ottaa mukaan oma maila ja lattiaan jälkiä jättämättömät kengät.

Vuoroilla on pienet osallistumismaksut. Maksut on maksettava liikuntaeduilla, MobilePaylla tai käteisellä ja tasarahalla paikan päällä.

Pelikerrat ovat esillä ja kaikkien osallistujien toivotaan ilmoittautuvan Nimenhuudossa. Vuoroista ja mahdollisista muutoksista ilmoitetaan myös sähköpostilistan viikkotiedotteissa ja Facebook-ryhmässä.

Lisätietoja tarvittaessa sählyvastaavalta.

Tervetuloa pelaamaan!

Sählyt syksyllä 2020 ja keväällä 2021

Syksyn ensimmäinen vuoro on Lohikosken koululla tiistaina 15.9. klo 20.15–21.30. Toinen vuoro on Mankolan koululla 17.9. alkaen torstaisin klo 20.45–22. Jos kävijöitä riittää ja koronatilanne sallii, niin molemmat vuorot jatkuvat huhtikuun loppuun asti. Jos vapaita salivuoroaikoja löytyy, niin vuoroja siirretään aikaisemmille kellonajoille.

Toistaiseksi yksittäisen vuoron osallistumismaksu on jäsenille 2 € ja muille 3 € – jäsen voi tuoda mukanaan vuorolle myös kaverinsa. Syksyllä 2020 ja keväällä 2021 pakettimaksua ei ole käytössä, koska koronatilanne aiheuttaa epävarmuutta vuoroille.

Kaikki varatut sählyvuorot ovat esillä Nimenhuudossa ja niitä mainostetaan sähköpostilistan viikkotiedotteissa ja Facebook-ryhmässä.

Toimintaohjeita koronan varalta

Vuorolle voi osallistua vain terveenä ja oireettomana. Muistetaan osallistuttaessa hyvä hygienia ja riittävät etäisyydet.