BMX-ryhmät 6–9-vuotiaille ja 10–15-vuotiaille maanantaisin 7.6.–20.9.2021

Ryhmät yhdistetään, eli 6-15-vuotiaat harjoittelevat samaan aikaan. Ensimmäiset harjoitukset maanantaina pidetään ma 7.6. klo 18. Harjoitusten aloitusaika loppukauden osalta sovitaan ensimmäisten harjoitusten yhteydessä.

Ryhmissä harjoitellaan kahta BMX:n alalajia: freestylea sekä racingia. Freestylea harjoitellaan skeittipuistoissa tai vastaavissa ja racingia pumppiradoilla. BMX-pyöräily kehittää kehonhallintaa sekä pyöränkäsittelytaitoja ja on ennen kaikkea hauskaa!

BMX-ryhmiä on kaksi eri ikäisille. Ryhmien sisältö mukautetaan osallistujien taitotason mukaan. Tarvittaessa ryhmät yhdistetään, jos osallistujia ei ole riittävästi kahteen ikäryhmään.

BMX-pyörä on ryhmiin soveltuvin väline, mutta myös maastopyörällä voi osallistua. JYPSillä on pari pienikokoista BMX-pyörää lainattavaksi. Kysy tarvittaessa lisää ryhmän vastuuohjaajalta!

Ryhmiin ilmoittaudutaan ennen kauden alkamista. Jos ryhmässä on tilaa (ilmoitetaan tällä sivulla), niin kesken kaudenkin voi ryhmiin liittyä.

Osallistujien on liityttävä JYPSin jäseneksi ja maksettava ryhmän osallistumismaksu. Jos ryhmässä on tilaa, niin toimintaan voi käydä kerran tutustumassa ilmaiseksi.

Ohjelma

6–9-vuotiaiden ryhmä pidetään maanantaisin klo 17–18.15 ja 10–15-vuotiaiden ryhmä maanantaisin klo 18.30–19.45. Ajopaikat ovat ryhmillä samat kunakin päivänä. Tarvittaessa ryhmät yhdistetään, jos osallistujia ei ole riittävästi kahteen ryhmään.

Jakso 1, 7.6.–26.7.
Jakso 2, 2.8.–20.9.

Ajopaikkoja ja niiden osoitteet

Esimerkkejä ajopaikoista:

  • Gummerustalon BMX-halli, Alasinkatu 1, Jyväskylä
  • Huhtasuon pumppirata, Kangasvuorentie 22, Jyväskylä
  • Lohikosken skeittipuisto, Haavikkotie, Jyväskylä
  • Kuokkalan yhtenäiskoulun skeittipuisto, Liitukuja 4, Jyväskylä
  • Tikkakosken Trail It -pumppirata, Koulukatu, Jyväskylä.

Mitä mukaan?

Pyörän lisäksi kerroille tulee ottaa mukaan kypärä, kelin ja ajopaikan mukainen vaatetus, juomapullo ja pientä syötävää. Suosittelemme käytettäväksi pitkäsormisia käsineitä. JYPSillä on pari pienikokoista freestylemallista BMX-pyörää lainattavaksi.

Osallistumismaksut

  • puoli kautta, joko jakso 1 tai jakso 2, 75 €
  • koko kausi 110 €

Osallistumismaksut sisältävät JYPSin sinisen putkihuivin.

Osallistumismaksun voi maksaa tilisiirrolla tai MobilePayn kautta. Maksuohjeet lähetetään sähköpostitse ennen ryhmän alkamista.

Ilmoittautuminen ja ryhmän toteutuminen

Ryhmät täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Minimiosallistujamäärä molemmissa ryhmissä on 7 ja maksimi 10.

  1. Täyttäkää sähköinen ilmoittautumislomake, joko BMX 6–9 v. tai BMX 10–15 v.
  2. Ryhmien toteutumisesta ilmoitetaan sähköpostitse viimeistään viikkoa ennen niiden alkamista.

Jos ryhmää ei ole mainittu tällä sivulla täydeksi ja lapsesi on kiinnostunut osallistumaan kesken kauden, niin ottakaa yhteyttä vastuuohjaajaan!

Mikäli lapsesi ei ole JYPSin jäsen, ilmoittakaa hänet jäseneksi ennen ryhmän alkamista.

Muita ohjeita

Kullekin kerralle on ilmoittauduttava JYPSin Nimenhuudossa viimeistään samana päivänä klo 14. Mahdollisista muutoksista ja kertojen peruuntumisista esimerkiksi rankan sateen vuoksi ilmoitetaan Nimenhuudossa. Nimenhuudossa voi myös ilmoittaa, jos tulee hieman myöhässä ajopaikalle.

Ulkokerroilla on säävaraus eli kovalla sateella ei ajeta. Pieni sade ei haittaa.

Tarkastakaa pyörän kunto ennen kerroille osallistumista. Erityisesti jarrut, renkaiden ilmanpaineet ja ketjun öljyäminen kannattaa tarkastaa.

Suosittelemme osallistujille pyöräilytoiminnan kattavaa tapaturmavakuutusta. JYPSin jäsenenä on mahdollista ottaa Suomen Pyöräilyn Fillaripassi eli harrastepyöräilyn tapaturmavakuutus. Vakuutus hankitaan omatoimisesti suoraan Suomen Pyöräilyn ja Suomisportin nettisivuilta.


Lisätietoja

  • vastuuohjaaja Joonas Hiltunen, 044 975 7409, joonas.hiltunen (ät) jyps.fi