Syyskokous sekä kauden päättäjäiset ja pikkujoulut perjantaina 2.12.2016

Syyskokous sekä kauden päättäjäiset ja pikkujoulut pidetään perjantaina 2.12. Bovallius-ammattiopiston tiloissa (Keskussairaalantie 21, Jyväskylä).

Seuravaatteet sekä Jyväskylän ja Keski-Suomen I Cycle -paidat ovat myynnissä.

Halutessasi voit ilmoittautua tilaisuuteen Facebookissa.

Tervetuloa!

Syyskokous klo 18

Kokouksessa päätetään vuoden 2017 toimintasuunnitelmasta, budjetista, hallituksen kokoonpanosta ja jäsenmaksujen suuruudesta sekä liittymisestä Pyöräliiton jäseneksi. Kokouksen yhteydessä palkitaan vuoden ansioituneimmat seuralaiset sekä esitellään vuoden 2016 jäsenkyselyn tulokset.

Alustava esityslista löytyy tämän sivun alalaidasta.

Kauden päättäjäiset ja pikkujoulut noin klo 20

Kokousosion jälkeen, noin klo 20, iltaa jatketaan vapaamuotoisesti kauden päättäjäisten ja pikkujoulujen merkeissä.

Tilaisuuteen sisältyy mm. tutustumista toisiin seuralaisiin, syömistä, saunomista, kuvien ja videoiden katselua sekä perinteiset kilometriarpajaiset.

Syömistä ja juomista on tarjolla seuran puolesta, mutta mukaan kannattaa ottaa myös omia eväitä nyyttäriperiaatteella. Muistathan napata mukaan saunomiskamppeet, ja myös omia pyöräilyaiheisia kuvia ja videoita voi ottaa mukaan!

Tiloista on poistuttava klo 23 mennessä.

SYYSKOKOUKSEN ESITYSLISTA

  1. Kokouksen avaus
  2. Valitaan puheenjohtaja, sihteeri, kaksi pöytäkirjan tarkistajaa ja kaksi ääntenlaskijaa
  3. Todetaan laillisuus ja päätösvaltaisuus
  4. Hyväksytään esityslista
  5. Jäsenkyselyn tulokset
  6. Esitetään ja vahvistetaan vuoden 2017 toimintasuunnitelma
  7. Esitetään ja vahvistetaan vuoden 2017 tulo- ja menoarvio
  8. Päätetään vuoden 2017 jäsenmaksut
  9. Valitaan puheenjohtaja ja johtokunnan jäsenet vuodeksi 2017
  10. Valitaan yksi tai kaksi toiminnantarkastajaa sekä heille varahenkilöt tarkastamaan vuoden 2017 tilit
  11. Päätetään seurassa harjoitettavista pyöräilyn muodoista ja määritellään johtokunnan jäsenten vastuualueet
  12. Valitaan edustajat SPU:n, KesLin, KYTin, Pyöräilykuntien verkoston ja Suomen Pyöräilynohjaajat ry:n kokouksiin
  13. Liittyminen Pyöräliitto ry:n jäseneksi
  14. Vuoden 2016 parhaiden palkitseminen
  15. Kokouksen päättäminen

Ottakaa I Cycle -logo käyttöön omalla paikkakunnallanne Keski-Suomessa

Olemme järjestäneet I Cycle -pyöräilynedistämiskampanjaa vuodesta 2012. Jyväskylään, Jämsään, Äänekoskelle ja Keski-Suomeen suunnittelimme I Cycle -logot, ja logojen pohjalta olemme teettäneet mm. pyörätarroja, heijastimia, kyniä ja teepaitoja. Pari vuotta sitten vapautimme I Cycle -logon valtakunnalliseen käyttöön. Kampanja on ollut huikea menestys. Lisätietoja kampanjasta voit lukea täältä.

Nyt olemme suunnitelleet omat I Cycle -logot kaikille muillekin Keski-Suomen paikkakunnille. I Cycle -logon voi siis ottaa käyttöön myös Hankasalmella, Joutsassa, Kannonkoskella, Karstulassa, Keuruulla…

Kunnat, yhdistykset ja muut toimijat voivat lisäksi tilata pyörätarroja ja teepaitoja oman paikkakuntansa I Cycle -logolla.

Keski-Suomen I Cycle -logot

Kunnat, kaupungit, yhdistykset, yritykset jne. voivat käyttää logoja ilmaiseksi ja vapaasti yleishyödyllisiin pyöräilynedistämistarkoituksiin. Logoja voi käyttää pyöräilyn tunnuksena esimerkiksi nettisivuilla, esitteissä, pyörätelineissä ja pyöräteillä. Ladatkaa sopiva logo alta käyttöön!

Jos tarvitsette logosta We Cycle -versiota, niin ottakaa yhteyttä.

Logot on lisensoitu Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International -lisenssillä. Jos logoja aiotaan käyttää kaupalliseen tarkoitukseen, niin siihen on kysyttävä lupa etukäteen. Yritykset voivat käyttää logoja ilman lupaa esimerkiksi teettäessään työntekijöilleen I Cycle -tuotteita tai jakaessaan tuotteita muuten ilmaiseksi.

I Cycle -tarroja ja -teepaitoja?

Halutessanne voitte tilata omalle paikkakunnallenne I Cycle -pyörätarroja ja/tai -teepaitoja JYPSin kautta. Olemme neuvotelleet tarroille ja paidoille hinnat valmiiksi sekä hoidamme tuotetilauksen puolestanne.

Tarroja ja/tai teepaitoja voitte tilata sähköisellä lomakkeella! Tuotteita voi tilata 30.11.2016 asti. Tuotteet toimitetaan kerralla joulukuussa.

icyclepaidatpieni

Esimerkiksi Keuruun, Kinnulan ja Laukaan I Cycle -paidat näyttävät tältä. Tilattavien paitojen värivalikoima on lime, musta ja oranssi.

Ilmoittautuminen mukaan kampanjaan

Kun otatte logoja käyttöön, niin toivomme siitä ilmoitusta sähköisellä lomakkeella. Logon käyttöön ottaneita tahoja voidaan mainostaa nettisivuilla ja sosiaalisessa mediassa.

KuljeViisaasti3pKiitos kun pyöräilet -hanke

Logojen suunnitteleminen on osa Kiitos kun pyöräilet -hankettamme. Hankkeen suurin rahoittaja on Liikennevirasto liikkumisen ohjauksen valtionavulla.

Lisätietoja

  • Teemu Tenhunen, pj (ät) jyps.fi tai 041 544 2195.

Jyväskylän Puistokadun pyöräliikenne muuttuu yksisuuntaiseksi

Jyväskylän kaupunki muuttaa pyöräliikenteen Puistokadun yhdistetyillä jalkakäytävillä ja pyöräteillä yksisuuntaiseksi. Muutos astuu voimaan muutaman viikon sisällä, mutta kannattaa alkaa noudattaa yksisuuntaisuutta jo nyt sekä Puistokadulla että mahdollisuuksien mukaan muilla kaduilla.

paaverkko

Keskusta-alueen pääpyöräverkko Jyväskylän pyöräilynedistämisohjelman mukaan. 1-suuntaisia pyöräteitä on tulossa mm. Rajakadulle, Yliopistonkadulle, Voionmaankadulle ja Hannikaisenkadulle.

Yksisuuntaiset pyörätiet ja -kaistat ovat keskustatyyppisillä alueilla yleisesti erinomainen ja kansainvälisen mallin mukainen ratkaisu. Yksisuuntaiset pyörätiet ja -kaistat parantavat sekä sujuvuutta että turvallisuutta. Puistokadun pyöräliikenteen 1-suuntaistaminen onkin yksi polkaisu Jyväskylän pyöräilynedistämisohjelman toteuttamisessa. Jatkossa 1-suuntaisia väyliä on tulossa lisää useille muille kaduille.

Kaupunki toteaa Puistokadun pyöräliikenteen yksisuuntaistamispäätöksessä:

Puistokadun itä- ja länsipuolella on yhdistetyt jalankulku- ja pyörätiet, jotka ovat osa Jyväskylän pyöräilynedistämisohjelman mukaista baanareitistöä. Pyöräilyn sujuvuutta ja turvallisuutta voidaan edistää toteuttamalla yksisuuntaisia pyöräilyväyliä. Autoliikenteen kanssa samaan suuntaan kulkeva pyöräliikenne on looginen ratkaisu ja korostaa polkupyöräilyn roolia ajoneuvoliikenteen kulkumuotona. Yksisuuntaisilla pyöräilyväylillä myös pyöräilijöiden keskinäisten kohtaamisonnettomuuksien riski pienenee.

Puistokadun yhdistetyillä jalankulku- ja pyöräteillä pyöräily sallitaan jatkossa vain yhteen suuntaan. Autoliikenteen kulkusuuntien mukaisesti pyöräily Taulumäen suuntaan on sallittu itäisellä ja keskustan suuntaan läntisellä väylällä. Muutos tehdään tekstillisillä liikennemerkkikilvillä ja se koskee väliä Kalevankatu–Rajakatu. Järjestelyn toimivuutta seurataan ja sen perusteella tehdään myöhemmin tarvittavia muutoksia.

Muutoksen yhteydessä Puistokadun pyöräteiden reunakiveykset poistetaan.