Liittymistarjoukset Keski-Suomi pyöräilee -kiertueella kesällä 2017

Tule mukaan suomalaisen fillaroinnin edelläkävijöiden joukkoon. Liity JYPS-jäseneksi Keski-Suomi pyöräilee -kiertueella kesällä 2017!

Kun liityt jäseneksi kiertueen tapahtumissa, niin saat jäsenyyden ja puuvillaisen tai teknisen I Cycle Keski-Suomi -paidan 25/35 eurolla (vähävaraiset/muut). Alle 18-vuotiaille jäsenyyden ja paidan hinta on 15 €. Maksun voit hoitaa maksukortilla tai käteisellä.

Normaalisti JYPSin vuosittainen jäsenmaksu on aikuisilta 30 €, vähävaraisilta (esim. opiskelijat, työttömät ja eläkeläiset; omantunnon mukaan) 20 € ja alle 18-vuotiailta 10 €. Puuvillaiset I Cycle -paidat maksavat jäsenille 10 € ja muille 15 € sekä tekniset paidat jäsenille 15 € ja muille 20 €.

Huomaathan, ettei kaikkia pdf-mainoksissa mainittuja paitavärejä ja -kokoja ole saatavilla tapahtumissa.

Tapahtumissa on ilmaiseksi jaossa Keski-Suomen I Cycle -tarroja. Tarroja voi kiinnittää esimerkiksi pyöriin.

JYPS on yhdistys kaikille, jotka käyttävät pyörää kulkuvälineenä tai harrastavat pyöräilyä. Yhdistykseen ovat tervetulleita niin satunnaiset kuin aktiiviset fillaristit. Jäsenenä saat etuja sekä tuet samalla pyöräilyä ja pyöräilyolojen kehittämistä. Yhdistykseen kuuluu tällä hetkellä noin 1000 jäsentä. Olet lämpimästi tervetullut mukaan!

Keski-Suomi pyöräilee -kiertue vierailee maakunnan kesätapahtumissa 2017

Järjestämme yhdessä Jyväskylän kestävä kehitys JAPA ry:n kanssa kesällä 2017 Keski-Suomi pyöräilee -kiertueen. Kiertueella esitellään pyöräilyä noin kymmenessä kesätapahtumassa eri puolilla maakuntaa.

Tapahtumissa mm. kerromme pyörällä liikkumisesta, huollamme kevyesti fillareita, koeajatamme sähkö- ja lastipyöriä, myymme I Cycle Keski-Suomi -paitoja, JYPSiin voi liittyä kamppishintaan sekä keräämme palautetta paikallisista pyöräilyolosuhteista. Useissa tapahtumissa paikalliset pyöräilytoimijat esittäytyvät. Osassa tapahtumista on muutakin ohjelmaa.

Kiertue vierailee seuraavissa tapahtumissa:

  1. Muuramen Vitapoliksen kesäilta ke 14.6.
  2. Jämsän Äijän markkinat pe 30.6.
  3. Viitasaaren Wilma-markkinat la 1.7.
  4. Joutsan Joutopäivät su 2.7.
  5. Petäjäveden markkinat la 8.7.
  6. Hankasalmen Kihvelimarkkinat la 15.7.
  7. Keuruun markkinat su 16.7.
  8. Uuraisten viikko la 22.7.
  9. Äänekosken Rantapuiston piknikki ti 25.7.
  10. Laukaan LC-markkinat la 19.8.
  11. Tikkakoski Liikkuu la 2.9.

Kiertue liittyy tänä vuonna laadittavaan Keski-Suomen pyöräilynedistämisohjelmaan ja tukee sen valmistelua. Suomen ensimmäistä maakunnallista pyöräilynedistämisohjelmaa laativat Keski-Suomen liitto ja Keski-Suomen Liikunta ry.

Syys-lokakuussa kiertueen paikkakunnilla järjestetään pyöräilyolosuhteisiin ja pyöräilyn edistämiseen liittyvät luento- ja keskustelutilaisuudet.

Kiertue on osa JYPSin ja JAPAn yhteistä Kohti arkiviisasta liikkumista Keski-Suomessa -hanketta, jonka pääasiallinen rahoittaja on Liikennevirasto liikkumisen ohjauksen valtionavun kautta. Kiertuetta rahoittaa lisäksi Keski-Suomen liitto.

Lisätietoja

  • projektipäällikkö Teemu Tenhunen, JYPS, pj (ät) jyps.fi tai 041 544 2195
  • toiminnanjohtaja Anna Sarkkinen, JAPA, anna.sarkkinen (at) jkl.fi tai 040 593 8541