Valot on! -pyöränvalokampanja 30.9.–15.10.2017

Syksyn pimeillä keleillä muiden teillä liikkujien on lähes mahdotonta nähdä valotonta pyörää. Oman sekä muiden turvallisuuden vuoksi: muistathan huolehtia pyörääsi valot ja heijastimet!

Pyörässä pitää hämärällä tai pimeällä ajettaessa olla valkoinen valo edessä. Myös heijastimet edessä, takana ja sivuilla ovat pakolliset sekä auttavat sinua näkymään. Punainen valo takana auttaa näkemään sinut vieläkin paremmin.

JYPS, Fenix-valaisimet ja Ride Cycle Store haastavat kaikki keskisuomalaiset mukaan Valot on! -kampanjaan 30.9.–15.10. Osallistuminen on helppoa: käytä valoja ja heijastimia pyörässäsi!

Ilmoittaudu mukaan ja haasta kavereitasi Facebookissa

Voit ilmoittaa osallistumisestasi ja haastaa kavereitasi mukaan Facebook-tapahtumassa. Ilmoittautuneiden keskisuomalaisten kesken arvotaan kampanjan jälkeen useita pyöränvaloja.

Valot on! -kuvakisa

Ota kampanjan aikana pyöränvaloteemainen kuva. Kuvakilpailuun voit osallistua Instagramissa, Twitterissä tai Facebookissa liittämällä kuviin hashtagit #valoton, #cyclewithlights ja #jyps. Kuvia lähettäneiden keskisuomalaisten kesken arvotaan useita pyöränvaloja!

Valoajo lauantaina 30.9.

Kampanja käynnistyy Valoajolla lauantaina 30.9. klo 19:30–21:30. Valoajo alkaa Tourujoen Yöstä Kansalaistoiminnankeskus Mataralta (Matarankatu 6, Jyväskylä).

Valoajolla vierailemme fillaroiden Valon kaupunki -kohteissa. Käymme Eskilstunan aukiolla Betonista tunnelmaa -valoteoksella, Loistavalla yliopistolla Ylistönrinteellä, Valoon-teoksella Ylistönsillalla ja Kolo-teoksella Alban rannalla. Retki päättyy Kirkkopuistoon, jossa on useita valoteoksia, mm. ultraviolettivalolla toteutettuja.

Ohjattu kevytvauhtinen pyöräretki kestää noin kaksi tuntia. Osallistuminen on ilmaista ja kaikille avointa. Varusteiksi tarvitaan fillari ja tietysti ne valot. Osallistujien kesken arvotaan pyöränvaloja!

Yhteistyökumppanit

Mukana fillarien valaisemisessa ovat Fenix-valaisimet, Ride Cycle StoreLiikennevirasto, Stark ja Trimtex.

Lisätietoja

Teemu Tenhunen, pj (ät) jyps.fi tai 041 544 2195.