Laajavuori Bike Park – kausikortit myyntiin

Aktiiviset kuskit yhdessä JYPS ry:n kanssa alkavat pyörittämään Laajavuoren Bike Parkin hissitoimintaa kesäkuusta 2014 lähtien. Hissejä pyöritetään siis harrastuspohjalta harrastajille.

Välttämättömien kulujen peittämiseksi on myytävä kausikortteja! Yhden kausikortin hinta tälle kaudelle on 220 euroa. Olemme laskeneet, että noin 35 kausikorttia riittää peittämään tämän vuoden käyttökustannukset (hissit auki 3 päivää viikossa). Ajokauden pituus on tällöin 16 viikkoa.

Tämä tarkoittaa sitä, että mikäli emme saa riittävää määrää kausikortteja myytyä, ei hissien pyörittäminen ole mahdollista. Sekin kauanko hissit pyörivät, riippuu täysin myytyjen kausareiden määrästä!

Nyt siis kaikki tilaamaan kausikortteja yhteisen hyvän eteen! Huomaathan että tilaus on sitova. Tällä tavoin yritämme varmistaa rahojen riittävyyden.

Huom! Kaikki mahdollisesti ylimenevä tulo jyvitetään hissien pyörittämiseen ja ratatarvikkeiden hankkimiseen tänä ja ensi vuonna, joten rahasi menevät juuri siihen, että saamme pidettyä hissit pyörimässä harrastajille.

Tiedotamme tilanteesta jatkuvasti sitä mukaa, kun tilauksia tulee lisää. Lisätietoja allekirjoittaneelta.

Tilausohjeet

Lähetä tilauksesi sähköpostilla osoitteeseen jani (piste) mahonen (at) gmail (piste) com. Laita otsikkoon “Kausikortti 2014” ja viestiosaan

– Nimesi

– Puhelinnumerosi

– Katuosoite, postinumero ja postitoimipaikka

– Muuta mukavaa jos tulee mieleen, vaikka kysymyksiä ja palautetta tai lisätietoa mitä lajia aiot harrastaa ja meinaatko käydä ratatalkoissa

 

Myös päivälippuja saa ostettua  hintaan 25 euroa, Laajavuoren kahviosta.

 

Jos sinulla ei ole sähköpostia, soita allekirjoittaneelle.

JYPSin vauhtijaoston puolesta,

Jani Mähönen

jani (piste) mahonen (at) gmail (piste) com

040 721 2427