Ansioituneita seuralaisia palkittiin 75-vuotisjuhlissa

Lukuisia jäseniä palkittiin pitkäaikaisesta työstä seuran hyväksi 75-vuotisjuhlissa 13.8.2010. Alla kooste palkituista ja palkitsemisten perusteluista. Kuvia palkitsemisista löytyy kuvagalleriasta.

Timo Valtonen

Timo on toiminut seuran tehokkaana ja luotettavana tilintarkastajana todella pitkän ajan eli ainakin 15 vuotta. Timo on myös ohjeistanut seuran talousperiaatteissa ja -käytännöissä.

Kauko Saarinen

Kauko on seuran pitkäaikaisimpia jäseniä – tänä vuonna Kaukolla tuli 20 jäsenyysvuotta täyteen. Kauko on jäsenyytensä aikana toiminut mm. puheenjohtajana ja johtokunnassa sekä lukuisten tapahtumien järjestelytehtävissä.

Heikki Suoniemi

Heikki on ollut seuran jäsenenä toistakymmentä vuotta. Puheenjohtajana Heikki toimi 2001–2004 ja tämän jälkeen vielä johtokunnassa. Koko jäsenyytensä ajan Heikki on ollut yksi ahkerimpia seuralaisia: Heikki on ollut mukana huoltotapahtumissa, seuran mökin kunnostamisessa, Marathonin reittimestarina, tapahtumien autokuskina… Heikki on aina ollut valmis auttamaan missä tahansa seuran toiminnassa.

Urpo Utriainen

Urpo on ollut toistakymmentä vuotta mukana seuran toiminnassa. Upi on toiminut johtokunnassa, maantievastaavana, mökin remontoinnissa, tapahtumien järjestelytehtävissä… Upikin on ollut aina valmis auttamaan mahdollisuuksien mukaan missä tahansa toiminnassa.

Mia Willman

Mialla on menossa neljäs vuosi johtokunnassa; kolme vuotta Mia toimi seuran varapuheenjohtajana. Mia on ollut aktiivinen erityisesti kilpailupuolella ja Laajavuoren Marathonin järjestelytehtävissä.

Olli-Matti Komonen

Olli-Matti on viidettä vuotta aktiivisesti mukana seuran toiminnassa. Olli-Matti on toiminut juniorivastaavana ja myös reilut 2 vuotta johtokunnassa. Muutamina vuosina seuran junnutoimintaa on pyöritetty todella vauhdikkaasti Olli-Matin johdolla.

Jarkko Turunen

Jarkko toimii maastopyöräilyvastaavana kuudetta vuotta. Tänä aikana Jarkko on mm. vetänyt maastolenkkejä ja maastopyöräilykursseja sekä ollut mukana endurokisojen järjestämisessä.

Visa Vaara

Visa on ollut viitisen vuotta mukana seurassa. Visa on kiertänyt kisoja erittäin ahkerasti, ollut mukana johtokunnassa vuodesta 2007 lähtien ja toiminut juniorimaastopyöräilyvastaavana vuodesta 2008.

Tuomo Kohvakka

Tuomo on kolmatta vuotta johtokunnassa ja seuran taloudenhoitajana. Tuomo on viime vuosina tunnetusti ollut mukana järjestämässä lähes jokaista seuran tapahtumaa.

Esa Rantakangas

Esakin on kolmatta vuotta mukana johtokunnassa. Tänä aikana Esa on toiminut erittäin ahkerasti ja innokkaasti erityisesti pyöräilynedistämisessä. Esa on mm. ollut järjestämässä lenkkejä, retkiä, illanviettoja ja Pyöräilyviikkoa sekä osallistunut useiden pyöräilyaiheisten työryhmien toimintaan.

Jouko Kotkansalo

Jouko on vetänyt suuren osan seuran maastolenkeistä usean vuoden ajan. Lisäksi Jouko on ollut mukana useissa tapahtumissa, kisoissa ja illanvietoissa.

Tapio Ängeslevä

Tapio oli kolme vuotta seuran johtokunnassa toimien tänä aikana ahkerasti seuran hyödyksi. Tapio mm. hankki sponssina seuran mökin piharakennuksen tarvikkeet.

Pertti Almqvist

Pertti on ollut reilut viisi vuotta mukana seuran toiminnassa. Pertti toimi nettivastaavana noin kolme vuotta, maantievastaavan pestiä on jatkunut tässä vaiheessa viisi vuotta.

Tommi Nieminen

Tommi on seuran pitkäaikaisimpiä jäseniä – Tommilla tuli tänä vuonna 20 vuotta jäsenenä täyteen. Jäsenyysaikanaan Tommi on osallistunut seuralaisista varmasti ahkerimmin ja menestyksekkäimmin kilpailuihin sekä alueellisesti että valtakunnallisesti. Tommi on lisäksi ollut järjestämässä useita seuran tapahtumia.

Onnittelut vielä kaikille palkituille! Palkitut saivat kunniakirjojen lisäksi haluamansa seuravaatteen.