Maastopyöräendurosta useita SM-mitaleita

Maastopyöräenduron kisakausi saatiin päätökseen 20.–21.9. Tahkolla, jossa ajettiin kauden päättänyt viides SM-osakilpailu. JYPS:iä oli paikalla edustamassa peräti 21 kuskin joukko, ja menestystäkin tuli kiitettävästi.

Junioreissa ensimmäistä kilpailuaan ajanut Onni Rainio sijoittui hienosti toiseksi. Naisten sarjassa vauhdin päälle saanut Kaisa Härkönen ajeli myöskin toiseksi jääden voittajasta vain vajaat 9 sekuntia. Sarjassa M40 Jukka Saarelainen teki päivän kovaa työtä, eikä kaatumisia sattunut matkalle kovin montaa, niin se palkittiin kolmannella sijalla. M50-sarjassa Jouko Kotkansalo sijoittui toiseksi ja Petri Äijö kolmanneksi.

Miesten yleisessä sarjassa Ville Tuppurainen polki perinteisen vauhdikkaasti ja sijoittui kovatasoisessa kilpailussa komeasti toiseksi. Hieman meinasi olla aikakorttien kanssa ongelmaa, mutta lopulta saatiin Villellekin ajat.

SM-sarjan kokonaistulokset

Tahkon kisan myötä tämän kauden viisi osakilpailua sisältäneen SM-sarjan, Trek Enduro Seriesin, pisteet on laskettu ja sijoitukset ovat selvillä. Viisi jypsiläistä sijoittui SM-mitaleille. Kilpailuihin osallistui kauden aikana peräti 31 jypsiläistä.
  • Juniorit: Matias Laine 3.
  • Naiset: Kaisa Härkönen 3.
  • Miehet: Ville Tuppurainen 2.
  • M 50: Jouko Kotkansalo 2. ja Antti Berg 3.