Hissienska

Hissipyöräilyn tutustumisilta keskiviikkona 20.8.2014

Oletko aina halunnut tietää, miten Laajavuoren Bike Parkin hissillä kuljetaan ylös pyörän kanssa ja lasketaan alas vauhdikkaasti? Entä miten voit kehittää ajotekniikkaasi hissienduron avulla?

Keskiviikkona 20.8. järjestetään junioreille ja aikuisille tutustumisilta hissipyöräilyyn. Tutustumisilta on tarkoitettu JYPS:in jäsenille. Aikaisempaa kokemusta ei tarvita hissipyöräilystä, mutta kokemus maastopyöräilystä suotavaa. Osallistujia ei ole vakuutettu erikseen tapahtuman järjestäjän puolesta.

Juniorit 8–16 v.

Junioreille järjestetään ohjattu harjoitus klo 17–19. Kokoontuminen Laajavuoren kahvion edustalla. Tutustumiskerralla harjoitellaan hissien käyttöä ja turvallista laskemista reiteillä. Ota mukaan oma maastopyörä, pyöräilykypärä ja mahdollisesti kyynär- ja polvisuojat. Varsinkin polvisuojien käyttö on erittäin suositeltavaa. Ilmoittautuminen tutustumisiltaan sähköisellä lomakkeella TÄÄLLÄ viimeistään tiistaina 19.8. Mukaan otetaan maksimissaan 10 lasta, jotka harjoittelevat laskemista kahdessa pienryhmässä.

Junioreiden harjoituskerran hinta on 15 €, joka maksetaan ohjaajalle käteisellä paikan päällä (tasaraha!). Edullisemman tutustumiskerran mahdollistavat Laajis Oy ja JYPS:in vauhtijaosto. Junioreiden ryhmän koko tuotto käytetään suoraan junioritoiminnan edistämiseen!

Lisätiedot: Kaisa Härkönen, kaisa.harkonen (ät) gmail.com tai 040 728 1810

Aikuiset

Aikuisille eli yli 18-vuotiaille opastetaan hissin käyttöä, hissipyöräilyn perusteita ja sopivia reittejä klo 18–21. Mukaan oma maastopyörä, pyöräilykypärä ja mahdollisesti kyynär- ja polvisuojat.

Hissilipun hinta 25 €. Lippu ostetaan suoraan Laajiksen kahviosta.

Lisätiedot: Jani Mähönen, jani.mahonen (ät) gmail.com tai 040 721 2427

HISSIEN KÄYTTÖ ELO-LOKAKUUSSA

Hissejä on mahdollista käyttää vielä vähintäänkin syyskuun loppuun asti joko kausikortilla (elo-lokakuu 175 € ja syyskuu 75 €) tai kertalipuilla (25 €).

Lisätietoja Laajavuori Bike Parkin toiminnasta: www.jyps.fi/vauhtijaosto