Yksi kolmesta paitakuosista.

I Cycle JKL -paitoja myynnissä huolto- ja tuunauskursseilla, Harju MTB:ssä sekä Kuvasuunnistuksessa

I Cycle JKL -logo on suunniteltu tunnukseksi Jyväskylän pyöräilylle. Tavoitteena on tuoda esille myönteisiä mielikuvia pyöräilystä ja edistää pyöräilyä. Fillarointi on hauskaa ja tekee hyvää sydämelle!

Tykkäätkö sinäkin pyöräilystä? Nyt voit kertoa sen muillekin hankkimalla I Cycle JKL -teepaidan!

I Cycle JKL -teepaitoja saa kolmella eri kuviolla ja sekä puuvillaisina että teknisinä. Värivaihtoehtoja on runsaasti. Paidat maksavat JYPS:in jäsenille 10 € ja muille 15 €. Paitoihin voit tutustua tarkemmin täällä.

I Cycle JKL -paitoja on myynnissä pyöränhuolto- ja tuunauskursseilla to 10.5. klo 17–20, Harju MTB:n yhteydessä la 12.5. klo 12–14 sekä JYPS:in rastipisteellä Kuvasuunnistuksessa (rasti numero 8) su 13.5. 12–16. Tapahtumissa myös jaetaan ilmaiseksi I Cycle JKL -tarroja.

Huomaathan sen, ettei kaikkia pdf-dokumentissa mainittuja värejä ja kokoja ole tapahtumissa saatavilla. Paidat on maksettava käteisellä ja mieluiten tasarahalla. Tapahtumissa voi myös tilata paitoja myöhemmin toimitettavaksi.

Kannattaa tutustua myös liittymistarjoukseen!

Jatkossa paitoja myydään JYPS:in sisäisesti ja tietyissä seuran tapahtumissa. Lisäksi ainakin Ride Cycle Store ottaa paitoja myyntiin.