Pyöräilyleiri 8–14-vuotiaille 16.-17.8.2014

Kesän 2014 pyöräilyleiri järjestetään 16.17.8.2014 JYPS:in mökillä Vihtavuoressa. Pyöräilyleiri on tarkoitettu 814-vuotiaille JYPS:in junnujäsenille.

Pyöräilyleirillä fillaroidaan maastossa sekä muun muassa harjoitellaan pyöränhuollon alkeita, saunotaan, uidaan ja tehdään yhdessä paljon muuta mukavaa! Voit olla yötä mökillä pareittain teltassa tai käydä nukkumassa yön kotonasi ja tulla jatkamaan leiriä sunnuntaina aamusta. Myös huoltajat ovat tervetulleita mukaan apuohjaajiksi!

Leirin aloitus lauantaina klo 12:00 mökillä ja leiriltä lähdetään kotia kohti sunnuntaina klo 16.

Leirin hintaan kuuluvat ruokailut. Lauantaina välipala, iltaruoka ja iltapala. Sunnuntaina aamupala, lounas ja välipala.

Mukaan leirille omat yöpymiskamppeet (makuupussi, tyyny, makuualusta), mahdollisesti oma teltta, liikkumiseen ja olemiseen soveltuvat vaatteet, uimakamppeet sekä oma maastopyörä ja pyöräilykypärä.

Pyöräilyleirille mahtuu mukaan 10 ensimmäiseksi ilmoittautunutta. Ilmoittaudu leirille TÄÄLLÄ. Ilmoittautuminen on sitova. Leiri toteutuu mikäli ilmoittautumisia tulee 5. Vahvistamme ilmoittautumisesi viimeistään tiistaina 12.8. Samalla saat maksutiedot ja lisätietoa leiristä.

Leirin hinta: 50 €. Lapsen tulee olla JYPS:in jäsen. Lapsia ei ole suoraan tapaturmavakuutettu järjestäjän puolesta. Lue lisää vakuutuksista täältä.

Lisätietoja leiristä: kaisa.peltonen (ät) jyps.fi, 040 778 0541.