Junioritoiminnan kesäohjelma 2014 julkaistu

JYPS:in junioritoiminta monipuolistuu huomattavasti kesällä 2014! Lasten, nuorten ja perheiden toiminnan kehittäminen mahdollistuu Opetus- ja kulttuuriministeriön seuratuen avulla.

Junioritoiminnan kesäkausi alkaa viikolla 24. 57-vuotiaille järjestetään Minifillarinappulakoulu, jossa harjoitellaan pyöräilyn perustaitoja ti 10.6., to 12.6., ti 17.6. ja to 19.6. Minifillarinappulakoulun jälkeen käynnistyy 57-vuotiaille Nappularyhmä, joka kokoontuu tiistaisin klo 17:3018:30 24.6. alkaen.

816-vuotiaat pääsevät nauttimaan vauhdin hurmasta Juniorilenkeillä maanantaisin klo 17:3019:00 alkaen 9.6.

BikeTrialista kiinnostuneet lapset ja nuoret harjoittelevat keskiviikkoisin klo 17:30-19:00. Heinäkuussa BikeTrialissa on kesätauko.

Koko perheen perhepyöräretkiä ajetaan kesän läpi kaksi kertaa kuukaudessa.

Kaikkiin junioritoimintaan Fillarinappulakouluja lukuun ottamatta voi tulla tutustumaan missä vaiheessa kautta tahansa 12 kertaa maksutta. Tämän jälkeen tulee liittyä JYPS:n jäseneksi ja maksaa osallistumismaksu. Käydäkseen säännöllisesti perhepyöräretkille, tulee vähintään yhden aikuisen perheestä maksaa JYPS:in jäsenmaksu.

Syksy ja talvi vietetään myös pyöräilyn parissa. Elokuun järjestetään pyöräilyleiri sekä yhdistetty Fillarinappulakoulu ja Minifillarinappulakoulu. Syyskuussa 2.9. järjestetään Koulujenvälinen pyöräilypäivä. Talvikausi pitää sisällään BikeTrial-harjoituksia ja muuta monipuolista liikkumista lapsille ja nuorille. Lisätietoja syksyn ja talven toiminnasta myöhemmin.

Lisätiedot ja ilmoittautuminen junioritoimintaan: www.jyps.fi/junioritoiminta