Saavu fillarilla JYPin peliin perjantaina 14.10.2022 – tarjolla valvottu parkki, ilmaa, öljyä, heijastimia, lakuja ja We Cycle JYP -tarroja sekä arvonnassa valoja ja JYPin pyöräilypaitoja!

JYP pelaa jääkiekon Liigan ottelun Tapparaa vastaan Jyväskylän Hippoksella perjantaina 14.10. klo 18.30. Peliä katsomaan kannattaa saapua fillarilla, niin välttää ruuhkia ja saa monenlaisia etuja!

JYPS ja JYP toteuttavat katsojille ottelun ajaksi valvotun ilmaisen pyöräparkin. Parkkiin tuotujen fillareiden renkaisiin lisätään ilmaa ja ketjuihin öljyä pelin aikana. Pyöriin lisätään tarvittaessa ilmaiseksi sivuheijastimet ja heijastinteippejä. Fillareissa havaituista vioista kirjoitetaan lähetteet pyörähuoltoon. Parkki sijoittuu jäähallin pääsisäänkäynnin edustalle. Valvottuun parkkiin mahtuu 200 pyörää.

Kaikki otteluun pyörällä saapuneet katsojat saavat We Cycle JYP -pyörätarran ja Pandan lakupatukan. Fillarilla saapuneiden kesken arvotaan 25 kpl teknisiä We Cycle JYP -teepaitoja ja 2 kpl tehokkaita Fenixin pyöränvaloja.

Varaa lippusi otteluun JYPin sivuilta! Voit myös klikata itsesi Facebook-tapahtumaan ja kutsua kaverisikin mukaan vaikka sitä kautta.

JYP ja JYPS kannustavat katsojia saapumaan jatkossakin pyörällä peleihin – näin välttää ruuhkia ja saa itsekin hyvää kuntoliikuntaa ottelureissuilla.

JYPSin osalta kampanja sisältyy Pyörällä pääsee -hankkeeseen, joka on saanut Traficomin liikkumisen ohjauksen valtionavustusta.

Lisätietoja

  • JYPS: Pyörällä pääsee -hankkeen projektipäällikkö Teemu Tenhunen, teemu.tenhunen (ät) jyps.fi, 041 544 2195
  • JYP: markkinointipäällikkö Severi Allonen, severi.allonen (ät) jypliiga.fi, 040 091 6355