Jyväskylän, Jämsän, Äänekosken ja Keski-Suomen I Cycle -paidat ennakkotilattavina 31.3.2015 asti!

Huikean menestyksekäs I Cycle -paitakamppis jatkuu tänä vuonna! Tilaa paitasi ennakkoon, jotta saat varmasti mieluisen paidan!

I Cycle -paitoja on saatavilla Jyväskylän, Jämsän, Äänekosken ja Keski-Suomen versioina. Paitojen tavoitteena on tuoda esille myönteisiä mielikuvia pyöräilystä ja edistää pyöräilyä. Fillarointi on hauskaa ja tekee hyvää sydämelle!

Jyväskylän paitoja on tarjolla kolmella kuviolla, muissa paidoissa käytetään I Cycle -peruslogoa. Kaikkia paitoja saa puuvillaisina ja teknisinä sekä miesten ja naisten malleina. Värivaihtoehtoja on runsaasti.

Puuvillaiset paidat maksavat JYPS-jäsenille 10 € ja muille 15 €. Teknisten paitojen hinta on jäsenille 15 € ja muille 20 €.

Paitojen ennakkotilaus on avoinna tiistaihin 31.3. asti. Tee tilauksesi täällä!

Kaikki tilatut paidat ovat noudettavissa Jyväskylän seudun Pyöräilyviikon päätapahtumasta lauantaina 9.5. klo 10:30–17 ja Pyöräily kohtaa kulttuurin -tapahtumasta sunnuntaina 10.5. klo 12–17. Jämsän ja Keski-Suomen paidat ovat noudettavissa We Cycle Jämsä! -katutapahtumasta lauantaina 23.5. Äänekosken paitojen noutamisesta ilmoitetaan myöhemmin erikseen. Jos et pysty itse noutamaan paitaasi, niin sovi, että joku käy noutamassa sen puolestasi.

Paidat on maksettava noudettaessa käteisellä ja mieluiten tasarahalla. Tapahtumissa on myynnissä myös ylimääräisiä paitoja.
Jatkossa paitoja jaetaan ja myydään JYPS:in tapahtumissa. Lisäksi ainakin Ride Cycle Store ottaa paitoja myyntiin.