Kauden 2009 parhaat palkittu

Seuran syyskokouksessa 27.11. palkittiin kauden aikana erityisesti ansioituneita jäseniä. Alla listaus palkituista ja palkitsemisten lyhyet perustelut.

VUODEN PYÖRÄILIJÄ 2009 – URPO UTRIAINEN

Upi on useita vuosia toiminut seurassa ahkerasti, monipuolisesti ja muita auttaen. Upi on mm. ajanut kilpaa, osallistunut tapahtumien järjestelyihin ja ollut mukana johtokunnassa. Jos apua on tarvittu johonkin, Upille on ina voinut soittaa. Vuonna 2009 Upi ajoi kaikki Keski-Suomen Pyöräilycupin osakilpailut.

VUODEN JUNIORI 2009 – JUKKA PAHAJOKI

Jukka on vuoden aikana kilpaillut ahkerasti ja menestyksekkäästi. Keski-Suomen Pyöräilycupin luokan M16 Jukka voitti ylivoimaisesti. MTB Enduron SM-sarjassa Juniorit-luokassa Jukka sijoittui kolmanneksi ja MTB Marathon Cupin luokassa M18 seitsemänneksi. Jukka on kauden aikana osallistunut ahkerasti myös yhteismaastolenkeille.

VUODEN TULOKAS 2009 – VILLE POHJOLA

Ville on lahjakas nuori pyöräilijä, joka tuli viime kesänä innolla mukaan lajin pariin. Ville osallistui heti ahkerasti juniorilenkeille ja kilpailuihin. Keski-Suomen Pyöräilycupin kisoissa Ville saavutti jo kaksi voittoa. Menestystä myös jatkossa!

VUODEN AHKERIN KUSKI 2009 – JERE KESKIAHO

Jere on vuoden aikana ollut varmasti ahkerin osallistuja yhteismaastolenkeillä. Usein kolmekaan viikoittaista kimppamaastolenkkiä ei ole Jerelle edes riittänyt, vaan lisälenkkejä on ajettu vaikka omin päin. ere oli myös toinen kuljettaja, joka kiersi kauden aikana kaikki Keski-Suomen Pyöräilycupin kilpailut.

VUODEN PYÖRÄNSÄRKIJÄ 2009 – TAPIO KYMÄLÄINEN

Tapio on ollut vuoden aikana maastoyhteislenkkien ahkerimpia osallistujia. Kauden aikana Tapio osallistui myös MTB Enduron SM-sarjan kisoihin. Tapiolla riittää vauhtia hankalimmassakin kivikossa ja juurakossa! Samalla ajoittain” särkyy myös kalustoa – tänäkin vuonna Tapiolta on rikkoutunut vähintään yksi runko, etuhaarukka, polkimia, vaihtajia…

KUNNIAMAININTA 2009 – PEKKA SAMMALISTO

Pekka palkitaan pitkäaikaisesta, vuosien työstä seuran hyväksi. Pekka on esimerkiksi kiertänyt ahkerasti kilpailuita, osallistunut seuran tapahtumien järjestelyihin ja houkutellut seuraan uusia jäseniä.

KUNNIAMAININTA 2009 – PERTTI PITKÄNEN

Pertti on ylläpitänyt neljä vuotta seuran nettisivuja. Kiivaimpina toiminta-aikoina päivityksiä on tehty erittäin paljon, joten tekemistä on varmasti riittänyt! Lisäksi Pertti on toiminut kolmen vuoden ajan seuran maantiepyöräilyvastaavana. Maantiepyöräilytoiminta toivottavasti jatkuu, mutta nyt on aika jättää nettisivujen ylläpitäminen muille.

KUNNIAMAININTA 2009 – JUKKA LEPISTÖ

Jukka osallistui kauden aikana ahkerasti sekä maantie- että maastolenkeille. Jukka oli myös mukana järjestämässä useita seuran kilpailuita ja muita tapahtumia.

KUNNIAMAININTA 2009 – SAMULI PIIRAINEN

Samuli vastasi ennakkoluulottomasti ja oma-aloitteisesti BikeTrial Jyväskylän järjestämisestä. Lisäksi Samuli oli kauden aikana avustamassa seuran kaikissa pyöränhuoltotapahtumissa.

KUNNIAMAININTA 2009 – TUOMO KOHVAKKA

Tuomo on toiminut kaksi vuotta seuran taloudenhoitajana, jäsensihteerinä sekä jopa kirjanpitäjänä. Nettisivujen uudistamisessa Tuomolla oli merkittävä rooli. Lisäksi Tuomo on toiminut yhtenä seuran kunto- ja retkipyöräilyvastaavana. Aktiivista ja monipuolista, kunniamaininnan arvoista toimintaa!

KUNNIAMAININTA 2009 – VISA VAARA

Visa on ohjannut jo kaksi kautta seuran jokaviikkoisia juniorimaastolenkkejä. Kiitettävää sitoutunutta ja erittäin tärkeää toimintaa!

Onnittelut vielä kaikille palkituille! Ansioituneet saivat kunniakirjojen lisäksi tavara- tai lahjakorttipalkinnot.