Kesäkauden avajaisissa 2012.

Uusien jäsenten ilta, kesäkauden avajaiset ja pyöräretkiä la 8.6.2013

Kesäkauden avajaiset ja uusien jäsenten ilta pidetään seuran mökillä Vihtavuoressa lauantaina 8.6. klo 16–n. 24.

Tarkoitus on viettää mukavaa alkukesän iltaa yhdessä touhuten, ollen ja kesästä nauttien. Ohjelmassa on vapaamuotoisesti grillausta, ruokailemista, lettujen paistamista, saunomista, uimista, pelailua, soutelua ja tutustumista toisiin seuralaisiin. Seura tarjoaa jonkun verran syömistä ja juomista, mutta mukaan kannattaa ottaa omiakin eväitä nyyttärityyliin.

Jyväskylän ja Keski-Suomen I Cycle -paidat, seuravaatteet sekä tilatut Ortlieb-tuotteet ovat tilaisuudessa myynnissä ja jaossa. Voit myös liittyä kesäkauden avajaisissa seuraan! Jos liityt tapahtumassa jäseneksi, niin saat jäsenyyden ja I Cycle -paidan hintaan 25/30 €! Alle 18-vuotiaille jäsenyyden ja paidan yhteishinta on 15/20 €.

Kuvia viime vuoden tapahtumasta löytyy täältä.

Meno

Voit tulla mukaan joko pyörällä tai autolla. Mökille lähdetään pyörillä yhdessä Aren aukiolta Kolmikulman edestä klo 12. Voit ajaa mökille maasto-, maantie- tai retkiryhmässä. Maastoporukka ajaa maastokurssin osana ajoporukasta riippuen noin 4 tuntia ja 30–50 km (huom! Arelta lähtee myös ekstramatkan ajava porukka jo klo 10), retkiryhmä noin 4 tuntia ja 60 km sekä maantieryhmä 4 tuntia ja 90 km. Retket ovat ohjattuja, ja vauhti pidetään sopivana. Retkiryhmään voit osallistua millä tahansa kunnolla ja pyörällä! Ylimääräiset tavarat kuljetaan mökille autoilla. Voit myös halutessasi hypätä itse Arelta autokyytiin.

Luonnollisesti mökille voi tulla omalla kyydillään mihin aikaan haluaa.

Paluu

Mökiltä palataan kaupunkiin illan päätteeksi, myös aikaisempi paluu voidaan järjestää. Pyörän saa halutessaan kuljetettua takaisin kaupunkiin autokyydillä. Muutama voi halutessaan jopa yöpyä mökillä.

Mitä mukaan?

Mökille kannattaa ottaa nyyttärieväiden lisäksi ainakin vaihtovaatteet, saunomisvälineet, uikkarit ja runsaasti rentoa kesämieltä!

Ilmoittautuminen ja kyytien tarjoaminen

Ilmoittaudu mukaan (kuljetusten varaamisen vuoksi) joko Hannu Räbinälle tai Facebookissa. Kerro ilmoittautuessasi, miten ja mahdollisesti missä ryhmässä aiot saapua paikalle. Ilmoitathan myös, jos sinulla on käytössäsi auto siirtymäkuljetusten järjestämiseen! Jos et ennätä ilmoittautua, niin luonnollisesti paikalle voi saapua muutenkin!

Sekä uudet että vanhat jäsenet ovat lämpimästi tervetulleita! Tule sinäkin mukaan!

Johtokunta