Kesäkauden päättäjäiset, uusien jäsenten ilta 2, juhlallisuuksia ja pyöräretkiä 31.8.2013

Kesäkauden päättäjäisissä 2012.

Kesäkauden päättäjäiset ja vuoden toinen uusien jäsenten ilta pidetään seuran mökillä Vihtavuoressa lauantaina 31.8. klo 17–n. 24. Luvassa on myös juhlallisuuksia SM-mitalikahvien ja ohjaajakoulutusten todistusten jakamisen muodossa. Mökille mennään pääasiassa fillareilla.

Kesäkauden päättäjäiset ja uusien jäsenten ilta 2

Ohjelmassa on grillausta, ruokailemista, saunomista, uimista, pelailua, soutelua ja tutustumista toisiin seuralaisiin. Seura tarjoaa hieman syömistä ja juomista, mutta mukaan kannattaa ottaa myös omia eväitä ja juomia nyyttäriperiaatteella.

Jyväskylän ja Keski-Suomen I Cycle -paidat sekä seuravaatteet ovat tilaisuudessa myynnissä ja jaossa. Voit myös liittyä tapahtumassa seuraan. Jos liityt jäseneksi, niin saat jäsenyyden ja I Cycle -paidan hintaan 25 €. Jos olet alle 18-vuotias, niin jäsenyyden ja paidan yhteishinta on 15 €.

Ota mukaan ainakin vaihtovaatteet, saunomisvälineet, uikkarit sekä jotain sopivaa syömistä ja juomista!

Juhlallisuuksia

XC-maastopyöräilyn SM-kisat pidettiin 21.7. Jypsiläisistä Sini Alusniemi polki SM-kultaan ja Simo Terävä hopealle. Simo polki hopealle myös junioreiden maantiepyöräilyn SM-kisoissa 3.8. Onnittelemme Siniä ja Simoa kesäkauden päättäjäisten ja uusien jäsenten illan yhteydessä sekä juomme SM-mitalikahvit.

Olemme pitäneet kaksi Suomen ensimmäistä pyöräilynohjaajakoulutusta ja noin 20 jypsiläistä on valmistunut valtakunnan ensimmäisiksi pyöräilyohjaajiksi. Koulutusten todistukset jaetaan tilaisuudessa.

Meno ja pyöräretket

Voit tulla mökille pyörällä tai autolla. Ensimmäinen eli noin 80 km ajava maastopyöräryhmä lähtee mökille jo klo 10 Aren aukiolta Kolmikulman edestä. Muut ryhmät starttaavat Arelta klo 13. Päälähdössä ovat mukana ainakin miesten ja naisten maastoryhmät sekä retkiryhmä (mahdollisesti myös maantieryhmä). Maastossa poljetaan ajoporukasta riippuen noin 4–5 tuntia ja 30–50 km sekä retkiryhmässä noin 4 tuntia ja 60 km. Retket ovat ohjattuja, ja vauhti pidetään sopivana. Retkiryhmään voit osallistua millä tahansa kunnolla ja pyörällä! Ylimääräiset tavarat kuljetaan mökille autoilla.

Luonnollisesti mökille voi saapua omalla kyydillään mihin aikaan haluaa.

Paluu

Mökiltä palataan kaupunkiin illan päätteeksi, myös aikaisempi paluu järjestyy. Pyörän saa halutessaan kuljetettua takaisin kaupunkiin autokyydillä. Muutama voi halutessaan jopa yöpyä mökillä.

Ilmoittautuminen ja kyydit

Ilmoittaudu mukaan (tarjoiluiden ja kuljetusten varaamisen vuoksi) joko Hannu Räbinälle tai Facebookissa. Kerro ilmoittautuessasi, miten aiot saapua paikalle. Ilmoitathan myös, jos sinulla on käytössäsi auto siirtymäkuljetusten järjestämiseen! Jos et ennätä ilmoittautua, niin luonnollisesti paikalle voi saapua muutenkin!

Sekä uudet että vanhat jäsenet ovat lämpimästi tervetulleita! Tule mukaan!

Johtokunta