Kesäkauden avajaisissa 2012.

Kesäkauden päättäjäiset, uusien jäsenten ilta 2 ja pyöräretkiä 1.9.2012

Kesäkauden päättäjäiset ja vuoden toinen uusien jäsenten ilta pidetään seuran mökillä Vihtavuoressa lauantaina 1.9. klo 17–n. 24.

Ohjelmassa on grillausta, ruokailemista, saunomista, uimista, pelailua, soutelua ja tutustumista toisiin seuralaisiin. Seura tarjoaa syömistä ja juomista, mutta mukaan kannattaa ottaa myös omia eväitä ja juomia nyyttäriperiaatteella.

I Cycle JKL -paidat ja seuravaatteet ovat tilaisuudessa myynnissä ja jaossa. Voit myös liittyä kesäkauden päättäjäisissä seuraan. Jos liityt tapahtumassa jäseneksi, niin saat jäsenyyden ja I Cycle JKL -paidan hintaan 25 €. Jos olet alle 18-vuotias, niin jäsenyyden ja paidan yhteishinta on 15 €.

Ota mukaan ainakin vaihtovaatteet, saunomisvälineet, uikkarit sekä jotain sopivaa syömistä ja juomista!

Meno ja pyöräretket

Voit tulla mökille pyörällä tai autolla. Mökille lähdetään pyörillä Aren aukiolta Kolmikulman edestä klo 12. Voit ajaa mökille maasto-, maantie- tai retkiryhmässä. Maastossa poljetaan ajoporukasta riippuen noin 3–6 tuntia ja 30–80 km, retkiryhmässä noin 4 tuntia ja 60 km sekä maantieryhmässä 4 tuntia ja 100 km. Kaikki retket ovat ohjattuja, ja vauhti pidetään sopivana. Retkiryhmään voit osallistua millä tahansa kunnolla ja pyörällä! Maantieryhmä toteutetaan, jos ennakkoilmoittautuneita on riittävästi. Ylimääräiset tavarat kuljetaan mökille autoilla. Voit myös halutessasi hypätä itse Arelta autokyytiin.

Luonnollisesti mökille voi tulla omalla kyydillään mihin aikaan haluaa.

Paluu

Mökiltä palataan kaupunkiin illan päätteeksi, myös aikaisempi paluu järjestyy. Pyörän saa halutessaan kuljetettua takaisin kaupunkiin autokyydillä. Muutama voi halutessaan jopa yöpyä mökillä.

Ilmoittautuminen ja kyydit

Ilmoittaudu mukaan (tarjoiluiden ja kuljetusten varaamisen vuoksi) joko Hannu Räbinälle tai Facebookissa. Kerro ilmoittautuessasi, miten aiot saapua paikalle. Ilmoitathan myös, jos sinulla on käytössäsi auto siirtymäkuljetusten järjestämiseen! Jos et ennätä ilmoittautua, niin luonnollisesti paikalle voi saapua muutenkin!

Sekä uudet että vanhat jäsenet ovat lämpimästi tervetulleita! Tule mukaan!

Johtokunta