Seura julkaisee vaaleissa ehdolla olevien jäsentensä tiedot

Kunnallisvaalien varsinainen äänestyspäivä on sunnuntai 28.10. Pyöräily voi edistyä myös vaalien ja pyöräilymyönteisten kunnanvaltuutettujen kautta, joten JYPS julkaisee kaikkien kunnallisvaaleissa ehdolla olevien jäsentensä tiedot nettisivulla ja viikolla 43 ilmestyvässä seuralehdessä. Molemmissa julkaistaan nimi, puolue ja ehdokasnumero. Nettisivuilla voidaan julkaista myös yksi nettiosoite. Ehdokkaiden toivotaan myös vastaavan kysymykseen Miten edistäisit pyöräilyä kotikunnassasi, jos tulisit valituksi?

JYPS:in toimialueena on koko Keski-Suomi, joten kaikki Keski-Suomen alueella ehdolla olevat voivat ilmoittautua.

Myös ennen vaaleja seuraan liittyneiden uusien jäsenten tiedot julkaistaan (lehden osalta viimeistään 15.10. liittyneet)! Loppuvuoden ajan netin kautta liittyville on voimassa liittymistarjous, jossa uusi jäsen saa jäsenyyden ja I Cycle JKL -teepaidan yhteishintaan 20 €! Alle 18-vuotialle jäsenyyden ja paidan yhteishinta on vain 10 €! Paidat voi lunastaa esimerkiksi kauden päättäjäisissä ja pikkujouluissa lauantaina 8.12.

Tampereella TaPo ja Helsingissä HePo ovat toteuttaneet hieman vastaavat haasteet:

Jos haluat ilmoittautua pyöräilymyönteiseksi ehdokkaaksi, lähetä tietosi puheenjohtajalle! Lähetä ohessa myös vastaus pyöräilyaiheiseen kysymykseen.

  • Nimi:
  • Ehdokasnumero:
  • Puolue:
  • Kunta, jossa olet ehdolla:
  • Nettisivu:
  • Miten kotikuntasi pyöräilyoloja tulisi parantaa (max 160 merkkiä):