Mutkitellen

Lapset ja nuoret pyöräilemään -koulutus 28.9.2014 klo 13-18

Lapset ja nuoret pyöräilemään -koulutuksessa käsitellään lasten ja nuorten pyöräilyn ohjaamisen perusteita. Koulutus on suunnattu junioritoiminnasta kiinnostuneille pyöräilynohjaajille, apuohjaajille, valmentajille sekä opettajille. Koulutuksessa perehdytään lasten ja nuorten ohjaamisen erityiskysymyksiin sekä monipuolisen, innostavan ja turvallisen harrastustoiminnan järjestämiseen pyöräilyseuroissa tai kouluissa. Lasten ja nuorten ohjaamisen koulutus toimii täydentävänä osana valtakunnallista pyöräilynohjaajakoulutusta tai erillisenä koulutuksena aiheesta kiinnostuneille. Koulutuksen järjestävät yhteistyössä Jyväskylän Pyöräilyseura ry ja Suomen Pyöräilyunioni.

Koulutuksen sisällöt:

  • lasten ja nuorten ohjaamisen perusteet
  • monipuolinen harjoittelu
  • lasten ja nuorten valmennuksen perusteet
  • turvallisuus ja ea-taidot

Koulutus koostuu luennoista, keskusteluista ja käytännön harjoituksia ulkona. Otathan mukaan säänmukaiset varusteet. Mikäli haluat, voit ottaa oman pyörän mukaan.

Ilmoittautuminen sähköisellä lomakkeella täällä keskiviikkoon 24.9. mennessä. Saat sähköpostiisi maksutiedot ja lisätietoa koulutuksesta viimeistään viikolla 39.

Hinta: 40 €. Tuotot käytetään suoraan JYPS:in junioritoiminnan kehittämiseen. Koulutus on maksuton niille JYPS:in jäsenille, jotka sitoutuvat vähintään apuohjaamaan junioritoiminnassa.

Paikka: Kansalaistoiminnankeskus Matara, Matarankatu 6, Jyväskylä.

Kouluttajana toimivat JYPS:in junioritoiminnan koordinaattori Kaisa Peltonen ja valmennusluento-osuudessa Heidi Lindfors.

Lisätiedot: Kaisa Peltonen, kaisa.peltonen (ät) jyps.fi, 040 778 0541

www.jyps.fi/ohjaajakoulutus