Läskit liikkeellä -tapahtuma lauantaina 3.12.2016 klo 13–16

JYPS ja Versona järjestävät Läskit liikkeellä -läskipyörätapahtuman Halssilan Hiihtomaassa lauantaina 3.12. Tapahtuma löytyy myös Facebookista. Tapahtuma on osa Global Fat Bike Daytä.

Läskipyörien koeajoa klo 13–14

Tapahtuma alkaa läskipyörien koeajotilaisuudella. Ainakin Versonan Felt-läskejä ja Polen Taiga on kokeiltavana. Myös JYPSin jäsenten omia läskipyöriä on paikalla ja voi mahdollisesti kauniisti kysymällä kokeilla.

Vähintään koeajotilaisuuden ajan Hiihtomaan grillikatoksella pidetään tulia sekä myydään pientä maksua vastaan nokipannukahvia, makkaraa ja nuotiolettuja.

Läskipyörälenkki klo 14–16

Koeajotilaisuuden perään ajetaan parin tunnin kevytvauhtinen läskipyörälenkki Halssilan maastoissa. Jos osallistujia on paljon, niin tarvittaessa lenkki voidaan ajaa kahdessa ryhmässä.

Lenkki ajetaan osin pimeässä, joten jos olet tulossa mukaan omalla pyörälläsi, niin ota mukaan tehokas ajovalo ja punainen takavalo.

Jos haluat vuokrata lenkille läskipyörän, niin varaa itsellesi Versonan Felt mieluiten Facebook-tapahtumassa tai laittamalla sähköpostia osoitteeseen timo (ät) versona.fi. Vuokra on JYPSin jäsenille 20 € ja muille 25 €. (Mahdollista on myös vuokrata pyörä omatoimiselle lenkille koeajotilaisuuden ajaksi, vuokra on 10 € JYPSin jäsenille ja 15 € muille.) Pyörissä on tavalliset polkimet, joten jos haluat ajaa klossikengillä, niin ota omat polkimet mukaan.

Läskipyörälenkille toivotaan ilmoittautumista Nimenhuudossa.