MTB Marathon Laajavuori la 15.6.2013 klo 12

Maastopyöräilyn valtakunnallisen Marathon Cupin osakilpailu poljetaan Jyväskylän Laajavuoressa lauantaina 15.6. alkaen klo 12. Marathon ajetaan Laajavuoressa kahdeksatta kertaa – luvassa on jälleen hauskaa ajoa, haastavia ylämäkiä ja todella vauhdikkaita laskuja!

MTB Marathon Laajavuori on suosituin Keski-Suomessa järjestettävä pyöräkilpailu. Tapahtumaan odotetaan noin 300 osallistujaa. Kuntotapahtumatyyppiseen ja teknisesti helppoja reittejä pitkin ajettavaan Marathoniin voivat osallistua kaikki maastopyörän omistavat. Halutessaan pyörän voi jopa vuokrata kisaan.

21 kilometrin kilpailureitti kiertelee Laajavuoren alueella. Reitti on teknisesti helppo mutta fyysisesti vaativa mäkisesta maastosta johtuen. Matkavaihtoehtoina ovat 21 km, 42 km ja päämatka 63 km. Lyhin matka on sopiva esimerkiksi maastopyöräilyä aloitteleville ja työpaikkaporukoille.

Tervetuloa ajamaan tai seuraamaan! Haasta myös kaverisi mukaan!

Marathon on osa pyöräilyn superkisaviikonloppua, johon kuuluvat myös Pivot Enduro Jyväskylä Halssilassa lauantaina klo 11, alamäkiajon Nappulakumi-cupin osakilpailu Laajavuoressa lauantaina klo 12:30 ja MTB Enduro SM Laajavuori sunnuntaina klo 11.