Koulujenvälinen

Pyöräilypäivä Laajavuoressa ti 2.9.2014

JYPS järjestää tiistaina 2.9. huikean pyöräilypäivän Laajavuoren hiihtostadionin alueella (Laajavuorentie 15, Jyväskylä; sijaintikartta). Koulujenvälistä pyöräilytapahtumaa vietetään klo 1214:30 ja Laajavuori MTB käynnistyy klo 18.

Tervetuloa mukaan kaikki pyöräilystä kiinnostuneet joko kilpailemaan, katsomaan tai tapahtumatalkoisiin!

Koulujenvälinen pyöräilytapahtuma klo 1214:30

Jyväskylän kautta aika kolmas koulujenvälinen maastopyöräkilpailu ja pyöräilytapahtuma alkaa klo 12:00 ja päättyy noin klo 14:30. Maastopyöräilykilpailu on tarkoitettu Jyväskylän, Laukaan ja Muuramen koulujen 3.–6.-luokkalaisille tytöille ja pojille.

Maastopyöräilykilpailun lisäksi tapahtumapäivänä on luvassa paljon muuta mukavaa, mm. polkupyöräpoliisin vierailu, pyöräilyn taitoajorata, pyöräilyteemainen visa sekä trialnäytös ja trial-pyörien koeajomahdollisuus.

www.jyps.fi/koulujenvalinen

Laajavuori MTB klo 18Laajavuori MTB

Laajavuori MTB on maastopyöräilykilpailu Jyväskylän Laajavuoressa. Laajavuori MTB:ssä maasto on teknisesti helppoa, joten kaikki maastopyörän omistavat voivat osallistua!

Laajavuori MTB on vuoden 2014 Ride Cycle Store Cupin osakilpailu 11/11. Kilpailussa ratkaistaan myös Keski-Suomen vuoden 2014 avoimet maastopyöräilymestaruudet.

www.jyps.fi/laajavuorimtb