Strategian ja tulevan rakenteen suunnittelu käynnistyy ke 15.10.2014

Yhdistys on laajentunut ja kasvanut siten, että toimintaa on tarve kehittää ja organisoida uudelleen. Samalla haluamme varautua tulevaisuudenkin haasteisiin sekä suunnitella yhdistyksen tulevaa linjaa, toimintamuotoja ja tavoitteita. Mihin pyritään, miten siihen päästään, millainen organisaatio on, ketkä järjestävät toimintaa jne. Yleisenä tavoitteena on vahva, toimiva, elinkelpoinen ja jäsentensä näköinen yhdistys myös tulevaisuudessa. Syksyn ja talven 2014 aikana suunnittelemmekin yhdistykselle uuden rakenteen ja laadimme vuodelle 2020 ulottuvan seurastrategian.

Jo vuoden 2014 alusta lähtien toimintaa on aie järjestää entistä enemmän jaostojen kautta. Jaostoja ovat ainakin liikenneryhmä, vauhtijaosto, lasten, nuorten ja perheiden toiminta, valmennus ja kilpailu, koulutus, ohjaaminen ja turvallisuus, lenkit ja retket sekä Jämsän, Äänekosken ja Uuraisten paikallistoiminnat.

Kokoonnumme loka-marraskuun aikana ainakin pari kertaa pohtimaan ja suunnittelemaan tulevaa. Ihanteellisesti yhdistyksen uusi rakenne ja strategia olisivat valmiit jo syyskokouksessa 5.12. hyväksyttäväksi.

Suunnittelutyö käynnistetään todenteolla kaikille jäsenille avoimessa kokoontumisessa keskiviikkona 15.10. klo 18–20, paikkana Kansalaistoiminnankeskus Mataran tila Talvikki (Matarankatu 6, Jyväskylä). Mm. kahvitarjoiluiden varaamisen vuoksi toivotaan ilmoittautumisia Nimenhuudossa. Tervetuloa mukaan!